- 24 Mart 2019
- 12.717
- 57.979
- 598
- Konu Sahibi MoonfacedMom
-
Dua verip cikanlar cok ayip etti bence koca koca insanlarız dalga gecer gibi liste kapanınca cikanlar olduKişiye göre değişiyor bu konu bende senin gibi düşünmüştüm ve iki kişilik yazıldım üstelik sayı yukselmesin ben çekerim dedim ama çıkanlar oldu
Kuzu seninki daha bitmedimi1000 fazla çektim bittimi bana çekilenlerMoonfacedMom
Bilmiyorum ki canım bittimiKuzu seninki daha bitmedimi
Daha seninkini okumayan varsa bu zikir bitmez☹Bilmiyorum ki canım bittimi
Yeni arkadaşa bildirimden anlarızDaha seninkini okumayan varsa bu zikir bitmez☹
Yeter arkadaşımız için okudum Allah kabul etsinListe kişi alımına kapalıdır.
Dua sahibi
Diğer arkadaşlar
adet ya Fettah okuyacak.
Süre 1 gündür.
Herkes ne kadar çabuk tamamlarsa yeni kişiye o kadar erken geçilir.
1.Blue_Black
2. @Sabr-Sukur-Dua
➡3.humanbeings
İsmim Yeter. Duam;
Allah’ım Yeter’in dualarının kabul olmasına engel olan tüm günahlarını bağışla. Önünü tıkayan, huzura, mutluluğa, şansa, mucizelere kavuşmasına engel olan bütün tıkanıkları, engelleri yok et. Ya Fettah isminin hürmetine her türlü zorluklarını aç ve işlerini kolaylaştır. Amin
4.Kara_gozlum
5.Mucizemm222
6.Blue_Black
7. @Birpdrci
8. @Amarylliss
9.Mintimint
10. @kahvecibaby
11. @Bademmm388
12.MoonfacedMom
13. @Didar33
14.adessa01
15.hasbeee
16.Hemsirecik
17. @Ada8171631
18. İpek
19. @MaviKuplik
20. @Mrvyvz4832
21. @Gulcan2904
22. @ciceklibocekli111
23. @Minnosella098
24.ayseMsb
25. @Tugce3333
26. @Tugce3333 kardeşi
27. @NAVLEE
Güzel gönüllüm Allah razı olsun cansın hep dualarimdasinKızlar okumayanlarin yerine okuyabilirim eksik varsa bana bildirim yapın yeter.listede olmama gerek yok : )
MoonfacedMom nerdesin
Liste kişi alımına kapalıdır.
Dua sahibi
Diğer arkadaşlar
adet ya Fettah okuyacak.
Süre 1 gündür.
4.Kara_gozlum
ismim rumeysa rabbim öncelikle herkese anneme kardeşlerime eşime sağlık versin evimin hUzuru bozulmasin her kötülükten rabbim muhafaza eylesin eşimin bir illetten kurtarsın hayırlı salih saliha evlatlar nasip etsin ben ve benim gibi olan bütün kardeşlerime nasip etsin bu duygudan rabbi m bizleri mahrum etmesin eşim e araba almayı düşünüyoruz hayırlısıyla hallolsun bana dua eden kardeşlerimin rabbi m dualarını kabul etsin aminn
2592-2592 okudum
Canm dün merdivenlerden düştüm acilde geçti gecem çok ağrım var bensiz idare edebilir misiniz iyi olunca takip Edicem şuan takip edemiyorum acıdan gözüm bişey görmüyoMoonfacedMom nerdesin
Liste kişi alımına kapalıdır.
Dua sahibi
Diğer arkadaşlar
adet ya Fettah okuyacak.
Süre 1 gündür.
4.Kara_gozlum
ismim rumeysa rabbim öncelikle herkese anneme kardeşlerime eşime sağlık versin evimin hUzuru bozulmasin her kötülükten rabbim muhafaza eylesin eşimin bir illetten kurtarsın hayırlı salih saliha evlatlar nasip etsin ben ve benim gibi olan bütün kardeşlerime nasip etsin bu duygudan rabbi m bizleri mahrum etmesin eşim e araba almayı düşünüyoruz hayırlısıyla hallolsun bana dua eden kardeşlerimin rabbi m dualarını kabul etsin aminn
2592-2592 okudum
Geçmiş olsun canım Rabbim şifa versinCanm dün merdivenlerden düştüm acilde geçti gecem çok ağrım var bensiz idare edebilir misiniz iyi olunca takip Edicem şuan takip edemiyorum acıdan gözüm bişey görmüyo
Allah acil şifalar versin canım çok üzüldümCanm dün merdivenlerden düştüm acilde geçti gecem çok ağrım var bensiz idare edebilir misiniz iyi olunca takip Edicem şuan takip edemiyorum acıdan gözüm bişey görmüyo ☹
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?