- 25 Ekim 2019
- 781
- 782
- 103
- 30
- Konu Sahibi MoonfacedMom
-
Arkadaş için okudumBlue_Black için okumayanlar
@happytri
Mrvyvz4832
@Alplna
@Lunapark Kedisi
@Sabr-Sukur-Dua için okumayanlar
@Kara_gozlum
Birpdrci
B Bademmm388
@happytri
Mrvyvz4832
Gulcan2904
Minnosella098
@Alplna
@Lunapark Kedisi
3. Arkadaşa yeni başlıycam yarın bu saatlerde bitirmiş olurum inşallahArkadaş için okudum
Tamam canm3. Arkadaşa yeni başlıycam yarın bu saatlerde bitirmiş olurum inşallah
Okudum Allah kabul etsin inşallahListe kişi alımına kapalıdır.
Dua sahibi
Diğer arkadaşlar
adet ya Fettah okuyacak.
Süre 1 gündür.
Herkes ne kadar çabuk tamamlarsa yeni kişiye o kadar erken geçilir.
1.Blue_Black
2. @Sabr-Sukur-Dua
➡3.humanbeings
İsmim Yeter. Duam;
Allah’ım Yeter’in dualarının kabul olmasına engel olan tüm günahlarını bağışla. Önünü tıkayan, huzura, mutluluğa, şansa, mucizelere kavuşmasına engel olan bütün tıkanıkları, engelleri yok et. Ya Fettah isminin hürmetine her türlü zorluklarını aç ve işlerini kolaylaştır. Amin
4. @Kara_gozlum
5.Mucizemm222
6.Blue_Black
7.Birpdrci
8.Amarylliss
9.Mintimint
10.kahvecibaby
11. B Bademmm388
12.MoonfacedMom
13.Didar33
14.adessa01
15.hasbeee
16.Hemsirecik
17.honeymilkkk
18. İpek
19.debriyajgazfren
20.Mrvyvz4832
21.Gulcan2904
22. K Kirazxyz
23.Minnosella098
24.ayseMsb
25. T Tugce3333
26. T Tugce3333 kardeşi
27.NAVLEE
Değişti 2608dua sahibi
Sayı değişti farketmemisiniz 2592
Cekmeyenler var sanırım ondan aslında herkes hakkına düşeni okusa çabucak biterListe neden zorla ilerliyor gibiyeni arkadaşa geçmiş olmamız gerekirdi bugün
Bayramdan önce bitirme hayalimiz vardı sonrası bile zor. Neden böyle acaba okumayacaksa insan neden listeye girer kiCekmeyenler var sanırım ondan aslında herkes hakkına düşeni okusa çabucak biter
Bende bu konuyu anlamıyorum hepimiz yetişkin insanlarız madem böyle güzel bir sorumluluk aldık ne güzel zamanında okuyup bitirelim degilmi ama 1 günde okunacak dendi hadi okuyun diye yazılması bana garip geliyorBayramdan önce bitirme hayalimiz vardı sonrası bile zor. Neden böyle acaba okumayacaksa insan neden listeye girer ki
Bide kısa bi esma iş yaparken okunur yürürken okunur biter.Bende bu konuyu anlamıyorum hepimiz yetişkin insanlarız madem böyle güzel bir sorumluluk aldık ne güzel zamanında okuyup bitirelim degilmi ama 1 günde okunacak dendi hadi okuyun diye yazılması bana garip geliyor
Hayaller hayatlar olduk işteAslında cok cabuk okunuyor ben gunde 2 kisi bitiririz diyordum
Kişiye göre değişiyor bu konu bende senin gibi düşünmüştüm ve iki kişilik yazıldım üstelik sayı yukselmesin ben çekerim dedim ama çıkanlar olduAslında cok cabuk okunuyor ben gunde 2 kisi bitiririz diyordum
Okudum canım Allah kabul etsin inşallahOkuduğum arkadaşlar Allah kabul etsin
1.Blue_Black ✔
2. @Sabr-Sukur-Dua✔
➡3.humanbeings ✔
İsmim Yeter. Duam;
Allah’ım Yeter’in dualarının kabul olmasına engel olan tüm günahlarını bağışla. Önünü tıkayan, huzura, mutluluğa, şansa, mucizelere kavuşmasına engel olan bütün tıkanıkları, engelleri yok et. Ya Fettah isminin hürmetine her türlü zorluklarını aç ve işlerini kolaylaştır. Amin
4. @Kara_gozlum✔
5.Mucizemm222
6.Blue_Black
7.Birpdrci
8.Amarylliss
9.Mintimint
10.kahvecibaby
11. B Bademmm388
12.MoonfacedMom
13.Didar33
14.adessa01
15.hasbeee
16.Hemsirecik
17.honeymilkkk
18. İpek
19.debriyajgazfren
20.Mrvyvz4832
21.Gulcan2904
22. K Kirazxyz
23.Minnosella098
24.ayseMsb
25. T Tugce3333
26. T Tugce3333 kardeşi
27.NAVLEE
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?