- 11 Temmuz 2014
- 603
- 1.000
- 113
- Konu Sahibi Var bir dilegimiz
-
- #1.781
Nana arkadaşımız tekrar katıldı. Bi günlük 3181 okunduğu için toplam 15905 oluyoCanm 5 gün için toplam 16275 okuyacağım değilmi
Aaa tamam canm ona göre çekeyim o zamn. Amin hepimizin inşallah. Hepinize hakkım helal olsun sizlerde helal edinNana arkadaşımız tekrar katıldı. Bi günlük 3181 okunduğu için toplam 15905 oluyo
Rabbim dualarını kabul etsin hakkını helal et
Helal olsun canımAaa tamam canm ona göre çekeyim o zamn. Amin hepimizin inşallah. Hepinize hakkım helal olsun sizlerde helal edin
Bugünkü arkadaşlarıma okudumkevsersoylu arkadaşımızın duası
İsmim Merve Allah'ım bizleri affeyle dualarımızı kabul et yarabbim kimin ne sıkıntısı derdi varsa sen gider Allah'ım çocuklarımızı hastalıklardan kötülüklerden kaza belalardan koru
Sen kalbimden geçen dualarımı kabul eyle inşallah
Evlerimize huzur mutluluk ver rabbim kimsenin kucağıni boş bırakma
Hastalara şifa ver yarabbim için de kayınpederim ve abim için de şifa ver rabbim hakkımızda hayırlısı neyse onu ver Allahım maddi sıkıntı olanlara borculari olanlara sen ödeme kolaylığı ver Allahım
Corona virüsünü inşallah en kısa zamanda bitsin herşey normale dönsün inşallah
@MaviKuplik arkadaşımızın duası
Duam
Güzel kalpli arkadaşım böcügüm bu zor günleri atlatıp feraha kavussun inşallah
Tatlı hamiş adelimde hayırlı sağlıklı doğum yapsın inşallah
Burdaki bebis isteyen arkadaşlarıma Rabbim sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah
Ülkemiz bu virüsten kurtulsun ve hepimiz ailemizle sağlıklı imanlı ömürler yaşayalım inşallah Aminn
Herkes 3.255 , dua sahipleri 3.273 okuyacak
@newplanet
@_Gulnihal_
@Eslem91
@MelodiminEsi
@HayatSevinceGuzel
@Mmmmmerveeeee
@begonvil1985
@Kara_gozlum
@Luluuu94
@Tospaagtd
@Loriklorik
MoonfacedMom
@15yusra11
@Deryaa123
@Umut_2019
M mrs seyhan
Luniss
@moonandstar
@2019 mutluluk
@ankay48
@Beyazkugu87
R RabiaIslam
@Tugce3333
@Nzlnaz
rubil
@panikprenses
@Ellibes55
@Tokerrr
@Karagullu
@Bademmm388
@Kubkubra
@_Citlembik_
@kevsersoylu
@MaviKuplik0
Maisiyah345
@dilhun80
@Aventuss
minik kalp0753
@mimiraculum
@nursevdi
@Gulcan2904
@Birpdrci
@memurhanim
Okuduğunu bildirip görmediğim varsa tekrar yazabilir mi
Canım duanı paylaşır mısın? Listeyi paylaşıyımBugünkü arkadaşlarıma okudum
Öncelikle rabbim okuyan okumayan herkesten razı olsun benim duam Allahım öncelikle ülkemizi coronavirüs ve bütün illetlerden korusun rabbim herkese hayırlı huzurlu mutlu sağlıklı bir ömür yaşamayı nasip etsin. Hastalara şifa dertlilere deva borçlulara borçlarını ödeme kolaylığı nasip etsin. Ailemi eşimi eşimin ailesini şeyranın şerrinden ve insanların şerrinden korusun rabbim. Karnımdaki bebeye hayırlı bir ömür versin hayırlısıyla sağlıklı salih veya saliha hayırlı bır evlat doğurmayı nasip etsin bana ve isteyen tüm herkese rabbim anne olma duygusunu yaşatsın inşallah amin diyen tüm herkesin de içlerinden geçen ne niyetleri varsa hayırlı bir şekilde kabul olsunMaisiyah345 duanı paylaşır mısın
Okudum canim ben bi kac gun giremicem ama okundu sayılsın olurmu okuyorum fazlasiylaMaisiyah345 arkadaşımızın duası
Öncelikle rabbim okuyan okumayan herkesten razı olsun benim duam Allahım öncelikle ülkemizi coronavirüs ve bütün illetlerden korusun rabbim herkese hayırlı huzurlu mutlu sağlıklı bir ömür yaşamayı nasip etsin. Hastalara şifa dertlilere deva borçlulara borçlarını ödeme kolaylığı nasip etsin. Ailemi eşimi eşimin ailesini şeyranın şerrinden ve insanların şerrinden korusun rabbim. Karnımdaki bebeye hayırlı bir ömür versin hayırlısıyla sağlıklı salih veya saliha hayırlı bır evlat doğurmayı nasip etsin bana ve isteyen tüm herkese rabbim anne olma duygusunu yaşatsın inşallah amin diyen tüm herkesin de içlerinden geçen ne niyetleri varsa hayırlı bir şekilde kabul olsun❤
@dilhun80 arkadaşımızın duası
zahide kızı kadriye.... rabbim hamile kalmamı engelleyen şeyleri hayırlısıyla kaldırıp hakkımda hayırlı olucak şekilde hamile kalmayı nasip etsin bana.. tez vakitte sağlıklı sıhhatli salih evlat vererek bana anne eşime de baba olmayı nasip etsin. ailemiz hayırlısıyla 3 kişilik olsun.. aminn
Herkes 3.181, dua sahipleri 3.199 okuyacak
@newplanet
@_Gulnihal_
E Eslem91
MelodiminEsi
HayatSevinceGuzel
@Mmmmmerveeeee
begonvil1985
Kara_gozlum
Luluuu94
@Tospaagtd
L Loriklorik
MoonfacedMom
15yusra11
Mandalinvitamin
Umut_2019
@MRs seyhan
Luniss
moonandstar
2019 mutluluk
@ankay48
@Beyazkugu87
R RabiaIslam
T Tugce3333
Nzlnaz
rubil
panikprenses
@Ellibes55
@Tokerrr
Karagullu
B Bademmm388
K Kubkubra
_Citlembik_
kevsersoylu
@MaviKuplik
@Maisiyah345
@dilhun80
Aventuss
minik kalp0753
mimiraculum
nursevdi
Gulcan2904
N Nana
Birpdrci
memurhanim
Maisiyah345 arkadaşımızın duası
Öncelikle rabbim okuyan okumayan herkesten razı olsun benim duam Allahım öncelikle ülkemizi coronavirüs ve bütün illetlerden korusun rabbim herkese hayırlı huzurlu mutlu sağlıklı bir ömür yaşamayı nasip etsin. Hastalara şifa dertlilere deva borçlulara borçlarını ödeme kolaylığı nasip etsin. Ailemi eşimi eşimin ailesini şeyranın şerrinden ve insanların şerrinden korusun rabbim. Karnımdaki bebeye hayırlı bir ömür versin hayırlısıyla sağlıklı salih veya saliha hayırlı bır evlat doğurmayı nasip etsin bana ve isteyen tüm herkese rabbim anne olma duygusunu yaşatsın inşallah amin diyen tüm herkesin de içlerinden geçen ne niyetleri varsa hayırlı bir şekilde kabul olsun❤
zahide kızı kadriye.... rabbim hamile kalmamı engelleyen şeyleri hayırlısıyla kaldırıp hakkımda hayırlı olucak şekilde hamile kalmayı nasip etsin bana.. tez vakitte sağlıklı sıhhatli salih evlat vererek bana anne eşime de baba olmayı nasip etsin. ailemiz hayırlısıyla 3 kişilik olsun.. aminn
@newplanet
@_Gulnihal_
E Eslem91
MelodiminEsi
HayatSevinceGuzel
@Mmmmmerveeeee
begonvil1985
Kara_gozlum
Luluuu94
@Tospaagtd
L Loriklorik
MoonfacedMom
15yusra11
Mandalinvitamin
Umut_2019
@MRs seyhan
Luniss
moonandstar
2019 mutluluk
@ankay48
@Beyazkugu87
R RabiaIslam
T Tugce3333
Nzlnaz
rubil
panikprenses
@Ellibes55
@Tokerrr
Karagullu
B Bademmm388
K Kubkubra
_Citlembik_
kevsersoylu
@MaviKuplik
@Maisiyah345
@dilhun80
Aventuss
minik kalp0753
mimiraculum
nursevdi
Gulcan2904
N Nana
Birpdrci
memurhanim
Canım ben bugünkü okumadığım arkadaşlara okudumMaisiyah345 duanı paylaşır mısın
Tamam canım ben seni okudu işaretlerimOkudum canim ben bi kac gun giremicem ama okundu sayılsın olurmu okuyorum fazlasiyla
Sen herkese okuyacağım yazmıştın ya onun için okudu işaretledim listedeBu gün ku arkadaslarim için okudum.
Okudum Allah kabul etsin. Kusura bakmayın. Bildiremedim.Bugünkü arkadaşlarıma okudum
Maisiyah345 arkadaşımızın duası
@newplanet
@_Gulnihal_
E Eslem91
MelodiminEsi
HayatSevinceGuzel
@Mmmmmerveeeee
begonvil1985
Kara_gozlum
Luluuu94
@Tospaagtd
L Loriklorik
MoonfacedMom
15yusra11
Mandalinvitamin
Umut_2019
@MRs seyhan
Luniss
moonandstar
2019 mutluluk
@ankay48
@Beyazkugu87
R RabiaIslam
T Tugce3333
Nzlnaz
rubil
panikprenses
@Ellibes55
@Tokerrr
Karagullu
B Bademmm388
K Kubkubra
_Citlembik_
kevsersoylu
@MaviKuplik
@Maisiyah345
@dilhun80
Aventuss
minik kalp0753
mimiraculum
nursevdi
Gulcan2904
N Nana
Birpdrci
memurhanim
Evet, 3181Dün 3255 okuduk bugün tekrar 3181 mi yanlışlık yok değil mi kızlar?
Okudum Rabbim kabul etsin inşallahMaisiyah345 arkadaşımızın duası
@newplanet
@_Gulnihal_
E Eslem91
MelodiminEsi
HayatSevinceGuzel
@Mmmmmerveeeee
begonvil1985
Kara_gozlum
Luluuu94
@Tospaagtd
L Loriklorik
MoonfacedMom
15yusra11
Mandalinvitamin
Umut_2019
@MRs seyhan
Luniss
moonandstar
2019 mutluluk
@ankay48
@Beyazkugu87
R RabiaIslam
T Tugce3333
Nzlnaz
rubil
panikprenses
@Ellibes55
@Tokerrr
Karagullu
B Bademmm388
K Kubkubra
_Citlembik_
kevsersoylu
@MaviKuplik
@Maisiyah345
@dilhun80
Aventuss
minik kalp0753
mimiraculum
nursevdi
Gulcan2904
N Nana
Birpdrci
memurhanim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?