- Konu Sahibi Var bir dilegimiz
-
Canlarım ben okudum yazamadım kusura bakmayın.. Kayseri geldık ya akrabalar gelıyor gidiyor sureklı telefonu elıme alamadım aklıödan uctu yazmak mailleri gorumce hatrladım yazmadıgımı Benim yerıme okuyan arkadaslar ıcın yarın ben onlara destej dıye okurum..
Ankay48 arkadaş meğer okumuş yazmamış ama akşam onun yerine okundu o zaman sayı 70 bini geçmiş oluyo bişi olur mu ki
Hmm anladım canım benim o zaman Allah kabul etsin inşallahBiz duaları, zikirleri topladığımızda dua sahibi olarak kuldur beşer şaşar Allah'ım sen eksiğiyle fazlasıyla kabul eyle deriz hep
Tamamlandı herhalde canım hatta fazla bile oldu yalnis okumadiysamKızlar bir önceki tamamlandı mı? Tamanlanmadıysa kaç kaldı yardımcı olabilirim
Tamam canımTamamlandı herhalde canım hatta fazla bile oldu yalnis okumadiysam
Aynen öyle canım ben garanti olsun 3181 se mesele 3200 e tamamlıyorum farketmez herhaldeFazla okunsun nolucakki niyet belli duyan belli o yerine ulaşır. Böyle şeylere çok takılmayalım. Rabbim bizi bizden daha iyi bilir niyetimizide içimizide hepsi kabul olsun inşallah
Arkadaşlar dün arkadaşlar bildirim yapmayınca L Loriklorik den aldık 6.000 civarı onlar da bugün okuduk yazmış
Anlaşılan grubumuzda herkes sorumluluğunu biliyor ve bildiremese de mutlaka okuyorsizi yaradana kurban olurum L Loriklorik isterse hediye etsin bilemedim ama ona fazla fazla okuyalım
Nasil isterseniz kuzum oyle olsun :) benim icin farketmez ama benim internetim az kalmis o yuzden giremeyebilirim ama her gun okuyorum okumamazlik etmiyorum ometmenimArkadaşlar dün arkadaşlar bildirim yapmayınca L Loriklorik den aldık 6.000 civarı onlar da bugün okuduk yazmış
Anlaşılan grubumuzda herkes sorumluluğunu biliyor ve bildiremese de mutlaka okuyorsizi yaradana kurban olurum L Loriklorik isterse hediye etsin bilemedim ama ona fazla fazla okuyalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?