- 1 Mart 2020
- 1.006
- 1.210
- 63
- Konu Sahibi Var bir dilegimiz
-
- #2.101
Rabbim sena kulunun evlatlarını hayırlısıyla sağlıkla kucağına almasını nasip eyle. Sağlıklı bir gebeli geçirmesinin bebeklerinin ona sımsıkı tutunmasını nasip eyle. Evlatlarının senin yolunda kötülüklerden kötülerden uzak anne babasına hayırlı bir evlat sana hayırlı bir kul olmasını nasip eyle. Annesine babasına kardeşine eşine sağlık sıhhat ver onları senin salih kulların arasına al. Peygamber efendimizin şefaatine sena kulunu ve ailesini nail eyle. Allahım sena kuluna güzel isimlerinle muamele eyle. Allahım sena kulunun eşine işindede sağlık ver her göreve gittiğinde sağlıkla dönsün evine. sen onu koru ayağına taş değdirme eşine ve vatan için görev yapan bütün askerlerimizi koru kolla. Bu duayı edip amin diyen bütün kardeşlerimin kalplerindeki niyetlerini isteklerini kabul et. Kimsenin kucağını boş bırakma allahım. Ahir zamandaki kötülüklerden hepimizi koru. Amin.
AminRabbim sena kulunun evlatlarını hayırlısıyla sağlıkla kucağına almasını nasip eyle. Sağlıklı bir gebeli geçirmesinin bebeklerinin ona sımsıkı tutunmasını nasip eyle. Evlatlarının senin yolunda kötülüklerden kötülerden uzak anne babasına hayırlı bir evlat sana hayırlı bir kul olmasını nasip eyle. Annesine babasına kardeşine eşine sağlık sıhhat ver onları senin salih kulların arasına al. Peygamber efendimizin şefaatine sena kulunu ve ailesini nail eyle. Allahım sena kuluna güzel isimlerinle muamele eyle. Allahım sena kulunun eşine işindede sağlık ver her göreve gittiğinde sağlıkla dönsün evine. sen onu koru ayağına taş değdirme eşine ve vatan için görev yapan bütün askerlerimizi koru kolla. Bu duayı edip amin diyen bütün kardeşlerimin kalplerindeki niyetlerini isteklerini kabul et. Kimsenin kucağını boş bırakma allahım. Ahir zamandaki kötülüklerden hepimizi koru. Amin.
benim duam
Okudum Allah kabul etsin inşallahHerkes 3.181, dua sahipleri 3.199 okuyacak
newplanet
Jawlensky
Eslem91
MelodiminEsi
HayatSevinceGuzel
begonvil1985
Kara_gozlum
Luluuu94
5 528mucizemmm
L Loriklorik
15yusra11
Mandalinvitamin
Umut_2019
Tugcesii
Luniss
moonandstar
2019 mutluluk
ankay48
Pembe Lotus
R RabiaIslam
Tugce3333
Nzlnaz
rubil
panikprenses
@Ellibes55
Tokerrr
Karagullu
B Bademmm388
K Kubkubra
_Citlembik_
kevsersoylu
debriyajgazfren
Maisiyah345
kunfeyekun__
Aventuss
minik kalp0753
mimiraculum
nursevdi
Gulcan2904
N Nana
Birpdrci
memurhanim
Hadi hanımlar bugün bitiyor bu esmamız
Okudum canım arkadaşların niyetlerine rabbim kabul etsin inşaallah Allah hepinizden razı olsun hakkınızı helal edinHerkes 3.181, dua sahipleri 3.199 okuyacak
newplanet
Jawlensky
Eslem91
MelodiminEsi
HayatSevinceGuzel
begonvil1985
Kara_gozlum
Luluuu94
5 528mucizemmm
L Loriklorik
15yusra11
Mandalinvitamin
Umut_2019
Tugcesii
Luniss
moonandstar
2019 mutluluk
ankay48
Pembe Lotus
R RabiaIslam
Tugce3333
Nzlnaz
rubil
panikprenses
@Ellibes55
Tokerrr
Karagullu
B Bademmm388
K Kubkubra
_Citlembik_
kevsersoylu
debriyajgazfren
Maisiyah345
kunfeyekun__
Aventuss
minik kalp0753
mimiraculum
nursevdi
Gulcan2904
N Nana
Birpdrci
memurhanim
bende onları bekliyorum canım.Tamamlandı herkes okumuş ❤❤ Allah kabul etsin inşallah tez zamanda şükrünü yapalım birlikte
Birpdrci ve memurhanim dualarınızı paylaşın canlar son okumamız ❤❤❤
memurhanım ismi yonca. valla adını bulana kadar tüm mesajlarını okudum.. niyeti hayırlı sağlıklı evladı olsun. bende şimdi okumaya başlıyorum... okundu sayın benide canımTamamlandı herkes okumuş ❤❤ Allah kabul etsin inşallah tez zamanda şükrünü yapalım birlikte
Herkes 3.181, dua sahipleri 3.199 okuyacak
newplanet
Jawlensky
Eslem91
MelodiminEsi
HayatSevinceGuzel
begonvil1985
Kara_gozlum
Luluuu94
5 528mucizemmm
L Loriklorik
15yusra11
Mandalinvitamin
Umut_2019
Tugcesii
Luniss
moonandstar
2019 mutluluk
ankay48
Pembe Lotus
R RabiaIslam
Tugce3333
Nzlnaz
rubil
panikprenses
@Ellibes55
Tokerrr
Karagullu
B Bademmm388
K Kubkubra
_Citlembik_
kevsersoylu
debriyajgazfren
Maisiyah345
kunfeyekun__
Aventuss
minik kalp0753
mimiraculum
nursevdi
Gulcan2904
N Nana
Birpdrci
memurhanim
okudum ALLAH kabul etsin aminnHerkes 3.181, dua sahipleri 3.199 okuyacak
newplanet
Jawlensky
Eslem91
MelodiminEsi
HayatSevinceGuzel
begonvil1985
Kara_gozlum
Luluuu94
5 528mucizemmm
L Loriklorik
15yusra11
Mandalinvitamin
Umut_2019
Tugcesii
Luniss
moonandstar
2019 mutluluk
ankay48
Pembe Lotus
R RabiaIslam
Tugce3333
Nzlnaz
rubil
panikprenses
@Ellibes55
Tokerrr
Karagullu
B Bademmm388
K Kubkubra
_Citlembik_
kevsersoylu
debriyajgazfren
Maisiyah345
kunfeyekun__
Aventuss
minik kalp0753
mimiraculum
nursevdi
Gulcan2904
N Nana
Birpdrci
memurhanim
Ismim yonca.. Rabbim benim gibi bebek isteyen herkese hayırlısı ile bir bebiş nasıp etsın.. Hayırlısı ıle borclarımızın tez zamanda bitmesini ve ev sahıbı olmayı nasıp etsın rabbım.. Okuyan okumayan herkesten Allah razı olsun.canlarbende onları bekliyorum canım.
Canım benim ya kusura bakmayın geç girdim.memurhanım ismi yonca. valla adını bulana kadar tüm mesajlarını okudum.. niyeti hayırlı sağlıklı evladı olsun. bende şimdi okumaya başlıyorum... okundu sayın benide canım
Rabbim sena kulunun evlatlarını hayırlısıyla sağlıkla kucağına almasını nasip eyle. Sağlıklı bir gebeli geçirmesinin bebeklerinin ona sımsıkı tutunmasını nasip eyle. Evlatlarının senin yolunda kötülüklerden kötülerden uzak anne babasına hayırlı bir evlat sana hayırlı bir kul olmasını nasip eyle. Annesine babasına kardeşine eşine sağlık sıhhat ver onları senin salih kulların arasına al. Peygamber efendimizin şefaatine sena kulunu ve ailesini nail eyle. Allahım sena kuluna güzel isimlerinle muamele eyle. Allahım sena kulunun eşine işindede sağlık ver her göreve gittiğinde sağlıkla dönsün evine. sen onu koru ayağına taş değdirme eşine ve vatan için görev yapan bütün askerlerimizi koru kolla. Bu duayı edip amin diyen bütün kardeşlerimin kalplerindeki niyetlerini isteklerini kabul et. Kimsenin kucağını boş bırakma allahım. Ahir zamandaki kötülüklerden hepimizi koru. Amin.Tamamlandı herkes okumuş ❤❤ Allah kabul etsin inşallah tez zamanda şükrünü yapalım birlikte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?