Henüz yazmadı bekliyoruzBu gün yeni kişiye başlıyprmuyuz sıradaki arkadasın niyeti neydi?
Bir kerelik oluşturma değilde listeye giren ve devamında çıkan çok olduğu için süremiz çok uzadı malesef sürekli tekrar eden gruplarda var canımTmm cnm sağol anladığım kadarıyla bir kerelik oluşturuyorsun
Canım 5833 okuyoruz5833 okuyoruz canım
Kızlar arkadaştan ses gelmezse bu gece sıradaki arkadasa geçelim mı beklememek adına
Aynen canım 5 528mucizemmm sıradaki arkadasimiz biz başlayalım onun niyetine o niyetine göre duasını eder yazar bize deİsterseniz okumaya başlayalım sonra bu günki arkadaşdan ses cıkmazsa spnrakine bagışlayalım olurmu?
Canim benim.Allah hepinizden razı olsun ins dualrimiz.kabul olsun hepimizin ağzına sağlık5 528mucizemmm canım sıra sende niyetini söyler misin
Karagullu bende bu gece bitiririm canım çok az kaldı bitirmiş say beni de Allah niyetini kabul etsin inşallah
Ksuura bakmayın biraz geç olduTuğçe arkadaşımızın Aklında olupta diline dökülmeyen diline dökülen ve kalbinde olan tüm dualarını kabul et günahlarını affet
Canım duamKafiyesizsiir
memurhanim
PiXiEE
sadehayatt06
Karagullu
5 528mucizemmm
B Bademmm388
PiXiEE
humanbeings
kahvecibaby
Soonnn
M -Misk-
Kızlar sıra 5 528mucizemmm arkadasimizda bız okumaya baslayalim kendisi sayfaya baktığında niyetini söyler hediye ederiz.olimacak sayımız 5833 . Okuma süresi pazartesi gece bitecek. İyi okumalar herkese
Ben okudum cnm Allah kabul etsinKafiyesizsiir
memurhanim
PiXiEE
sadehayatt06
Karagullu
5 528mucizemmm
B Bademmm388
PiXiEE
humanbeings
kahvecibaby
Soonnn
M -Misk-
Kızlar sıra 5 528mucizemmm arkadasimizda bız okumaya baslayalim kendisi sayfaya baktığında niyetini söyler hediye ederiz.olimacak sayımız 5833 . Okuma süresi pazartesi gece bitecek. İyi okumalar herkese
Kafiyesizsiir
memurhanim
PiXiEE
sadehayatt06
Karagullu
5 528mucizemmm
B Bademmm388
PiXiEE
humanbeings
kahvecibaby
Soonnn
M -Misk-
kızlar merhaba pazartesi bitecek demişim salı akşamı bitecek süremiz yanlış yazmışım kusura bakmayın birkaç gündür bir rahatsızlığım var karıstırmışım