Çok güzel özetlenmiş burada... Katılıyorumbebeğim, şu pembe gözlüklerini çıkarsan mı artık? herif kendine bir SUGAR MOMMY bulmuş, söğüşlüyor.Bırakmaz kolay kolay.. Köprünün altından çok sular akmış, bu kadar saftirik olmayın
Ne çirkin işler7 yıl önce ayrıldığım eski sevgilimle tekrar görüşmeye başladım. Biz severek ayrıldık. Çok zor oldu. Birbirimizi hiç unutamadık. Arada başka ilişkilerimiz oldu ama birbirimizin ilk aşkıydık ve o sevgi bağımız hiç kopmadı. Geçen sene konusmaya başladık. Onun hayatında 4-5 yıldır bir kadın var. Ama bu duygusal bir ilişki değil. Zaten kadın ondan 15-16 yaş büyük ve ortak noktaları pek yokmuş. Eski sevgilime işiyle alakalı destekler vermiş ve çevresi çok geniş olduğu için sanırım işini büyütmesini sağlıyor. Ama kadın eski sevgilime ve bana çok takıntılıymış. Yıllardır barışmamızdan korkuyormuş. Genel olarak çok kıskanç bir kadınmış. Eski erkek arkadasim Ondan ayrılıp benimle evlenmek istiyor. Yıllardır o kişide beni aradığını söyledi. Ama benim ilişkim var diye benim onu unuttugumu düşünüp tekrar bana bir adım atmadığını söyledi. Çünkü zaten ayrılırken yeterince gururunu ayaklar altına almıştı. İstanbuldan gidip kadının evinde yaşamaya başlamış ve kendimi o dağ başına kapattım ve sadece iş yaptım. Ama hep seni sevmeye devam ettim dedi. Ben de onu hep sevdim. Ama bu beraberlik işini zamana yaymak zorundayız. İki hafta önce istanbula geldi ve görüşmeye başladık. Şu an hemen ilişkisini bitiremeyecek çünkü yeni kurduğu işini tehlikeye atmak istemiyor. Zaten benim de annem bu ilişkiye çok karşı. Öğrenince çok kızacak ve karşı çıkacak. Her türlü zamana ihtiyacımız var. Sizce nasıl bir yol izlemeliyim?
Mehmet Ali bey;Belki de şu an adam 15 yaş büyük kıskanç zengin kadın ile sabaha kadar seviştikten sonra şu an havuzlu villasının önünde kahvaltı ediyor. He canım aynen, o kadında halen seni arıyor. Ya bulursa?
O kadınla iş icabı evleniverirse yeni konumunu tahmin ediyorsun değil mi?
Eski sevgiliniz tam bi karaktersiz.7 yıl önce ayrıldığım eski sevgilimle tekrar görüşmeye başladım. Biz severek ayrıldık. Çok zor oldu. Birbirimizi hiç unutamadık. Arada başka ilişkilerimiz oldu ama birbirimizin ilk aşkıydık ve o sevgi bağımız hiç kopmadı. Geçen sene konusmaya başladık. Onun hayatında 4-5 yıldır bir kadın var. Ama bu duygusal bir ilişki değil. Zaten kadın ondan 15-16 yaş büyük ve ortak noktaları pek yokmuş. Eski sevgilime işiyle alakalı destekler vermiş ve çevresi çok geniş olduğu için sanırım işini büyütmesini sağlıyor. Ama kadın eski sevgilime ve bana çok takıntılıymış. Yıllardır barışmamızdan korkuyormuş. Genel olarak çok kıskanç bir kadınmış. Eski erkek arkadasim Ondan ayrılıp benimle evlenmek istiyor. Yıllardır o kişide beni aradığını söyledi. Ama benim ilişkim var diye benim onu unuttugumu düşünüp tekrar bana bir adım atmadığını söyledi. Çünkü zaten ayrılırken yeterince gururunu ayaklar altına almıştı. İstanbuldan gidip kadının evinde yaşamaya başlamış ve kendimi o dağ başına kapattım ve sadece iş yaptım. Ama hep seni sevmeye devam ettim dedi. Ben de onu hep sevdim. Ama bu beraberlik işini zamana yaymak zorundayız. İki hafta önce istanbula geldi ve görüşmeye başladık. Şu an hemen ilişkisini bitiremeyecek çünkü yeni kurduğu işini tehlikeye atmak istemiyor. Zaten benim de annem bu ilişkiye çok karşı. Öğrenince çok kızacak ve karşı çıkacak. Her türlü zamana ihtiyacımız var. Sizce nasıl bir yol izlemeliyim?
İkisinin de gözü o kadının parasında.7 sene görmediğin sesini bile duymadığın birini nasıl sevmeye devam edebiliyorsunuz yahu. Ne değişiksiniz ikinizde
Tek bir yorumum var, "uzak durun".7 yıl önce ayrıldığım eski sevgilimle tekrar görüşmeye başladım. Biz severek ayrıldık. Çok zor oldu. Birbirimizi hiç unutamadık. Arada başka ilişkilerimiz oldu ama birbirimizin ilk aşkıydık ve o sevgi bağımız hiç kopmadı. Geçen sene konusmaya başladık. Onun hayatında 4-5 yıldır bir kadın var. Ama bu duygusal bir ilişki değil. Zaten kadın ondan 15-16 yaş büyük ve ortak noktaları pek yokmuş. Eski sevgilime işiyle alakalı destekler vermiş ve çevresi çok geniş olduğu için sanırım işini büyütmesini sağlıyor. Ama kadın eski sevgilime ve bana çok takıntılıymış. Yıllardır barışmamızdan korkuyormuş. Genel olarak çok kıskanç bir kadınmış. Eski erkek arkadasim Ondan ayrılıp benimle evlenmek istiyor. Yıllardır o kişide beni aradığını söyledi. Ama benim ilişkim var diye benim onu unuttugumu düşünüp tekrar bana bir adım atmadığını söyledi. Çünkü zaten ayrılırken yeterince gururunu ayaklar altına almıştı. İstanbuldan gidip kadının evinde yaşamaya başlamış ve kendimi o dağ başına kapattım ve sadece iş yaptım. Ama hep seni sevmeye devam ettim dedi. Ben de onu hep sevdim. Ama bu beraberlik işini zamana yaymak zorundayız. İki hafta önce istanbula geldi ve görüşmeye başladık. Şu an hemen ilişkisini bitiremeyecek çünkü yeni kurduğu işini tehlikeye atmak istemiyor. Zaten benim de annem bu ilişkiye çok karşı. Öğrenince çok kızacak ve karşı çıkacak. Her türlü zamana ihtiyacımız var. Sizce nasıl bir yol izlemeliyim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?