Yeni kurduğum işimi tehlikeye atmak istemiyorum sevgilimden ayrilmicam onu aldatmaya ve parasını yemeye çevresinden yararlanmaya devam edicem. Bir süre daha. Biraz daha sabret. Şu kıskanç karıyı biraz daha somureyim. Sonra onun sayesinde kazandığım paralarla evlenir düğün yaparız. Ben hep seni sevdim.
Gerçekten bu sözleri diyen bir erkekle evlenmek istiyor musunuz konu sahibi? Kanım dondu okurken. Cidden kanım dondu.
Bak birinin sevgilisi vardır eskiyi unutamaz ya da yeni birine aşık olur anlarım çok normal bisey zor da olsa söylersin terk edersin ayrılır yenisiyle beraber olursun. Söylemeye cesaretin olmaz söyleyemezsin bir süre o bile okey. Benim başıma geldi ben aldatıldım ve bu şekilde bir süre ikimizi bir arada yuruttukten sonra adam diğer kıza gitti. Tabi ki sinirlendim ama yani düşününce okey anlayabilirim tamam yani hayat bu. Ama burada başka bisey var. Açık açık menfaatim yüzünden isim param yüzünden terk etmicem bi süre ayıya dayı diyelim diyor adam ya. Bu nasıl bir pişkinlik adamdaki?