• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

7 yasindaki kizim ve sivilceleri

GKBN1987

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
31 Mart 2014
246
60
28
Arkadaslar kizim 7 yasinda ve alninda cogunlukta sivilceler cikiyor, bembeyaz oluyorlar ve dayanamayip patlatiyorum onlari :(( burnundada tek tuk sivilceler cikiyor. Ergenligin belirtileri mi bunlar diyecegim ama cok erken daha. Saclarida yagli ama yeni birsey degil hep oyleydi.

Sivilceleri sıkıp patlatmayın ya yazık,iz kalır.
Tahlil filan yaptırsan? Doktora danışsan?

erken ergenlik diye birşey var..olabilirde olmayabilirde...oyüzden doktora götürmelisin...

koltuk altinda vs tuylenle varmi?
NEYINE dayanamiyorsnunuz dokunmayin lutfebn yazikdir
benim o yasta kiizm var hiç sivilce miz olmadi ..
dr a goturseniz iyi olur galiba

İçinden koyu beyaz birşey çıkıyorsa onlar yağ dokusudur. Sıkmasaniz da kendiliğinden geçer onlar ama sıktırmayın yine de iz kalmasın mikrop da kapabilir. Cildi çok yağlı büyük ihtimal. Yüzünü sabunla sık sık yikamayi ogretin.

Doktorlarada gittik, ya baslarindan salmak icin hep olabilir normal diyip gonderiyorlar. Duzgun bakmiyorlar. Kan alin dedim gerek yok dediler.

cildi yaglı sanırım sabunla yuzunu yıkasın sık sık ayrıca mıtlaka hemen doktora da gıdın

Erken ergenlik diye birsey var gunumuz tavuklarinda ve bircok yiyecekten kaynaklanan aile hekimine falan degil uzman doktora goturun hemen.

Hemen doktora gidin ya allahaşkına sivilceye dayanamayıp sıkıyorsunuz ama o küçücük yaşta sivilcelenmesine nasıl dayanıyorsunuz bi gidin tahlil yaparlar bu yaş çok erken değil mi

valla ben genelde sakin düşünmeye çalışıp konu sahiplerinin yanında olmaya çalışırım.
size çok çok kızdım.. yani nasıl 7 yaşındaki minicik çocuğun yüzünü sıkıyorsunuz?? ben olsam dokunmaya kıyamam. sivilce sıkmak için bile olsa sıkamam yani. götürün bir dahiliyeye cildiyeye sorunu kökten çözün..

Erken ergenlik olabilir bir hekime gitmekte fayda var. Bir takim ilac ve ignelerle ertelenebilir bir durum.

canim parazitden oluyor.parazitler kani zehirliyor,bu yuzde sivilceler olusa biliyor.doktora sor ,tahlil yaptir.allah sifa versin.

ergenlikden olabilir arkadasiminda kizi ergenlige girdi daha 9 yasinda gitgide biz insanlar bozduk herseyi bari yavrularimiz zehirlenmeselerdi :cry:benimde 5 yasinda kizim var daha hazir urunlerden fastfood taddirmadim tadini almasin diye birkere tadarsa birdaha ister korkuyorum artik herseyi inceler oldum sivvilcelerine dokunmayin geriye donulmeyen hata yaparsiniz eger herseyi normalse antiseptik krem alin eczaneden surun birebir sivilcelere gorumceminde ablaminda kizlarina en iyi cozum o oldu:KK66:

Haklisiniz, elimi surmeyecegim bundan sonra. Gidecegim her doktora gittim, cilt doktorunada. Saclari yagli diye cildide yagli olurmus. O yuzden sivilceler cikabilirmis. Yani kafaya takilmamasi gerekirmis. Kan alin dedim, yok. Alerji test fln yapin dedim onada yok.

Back