Bende duydum abdullah bereketi ama muanehanesine gitmek istesem ücreti çok pahalı..Bende 2 doktorla devam ediyorum.biri Acibadem hastanesinde Sema Eryilmaz digeri Prof.Abdullah Bereket.doktor arayisiniz varsa Abdullah Bereket öneririm.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende duydum abdullah bereketi ama muanehanesine gitmek istesem ücreti çok pahalı..Bende 2 doktorla devam ediyorum.biri Acibadem hastanesinde Sema Eryilmaz digeri Prof.Abdullah Bereket.doktor arayisiniz varsa Abdullah Bereket öneririm.
10 normal bir yas.8 yas altına erken ergen tanısı koyuyorlar.Benim 10 yaşından meme sertliği oldu ama hastahaneye gitmedim tam anlamıyla ergenliğe 13 yaşında girdim
Evet pahalı ama içiniz rahat değilse 2.doktor arayışına gidin derim. Bu forumda diğer annelerden öneri alabilirsiniz.Bende duydum abdullah bereketi ama muanehanesine gitmek istesem ücreti çok pahalı..
Merhaba banami sordunuz.bana sorduysanuz.cok şükür bizde meme dokusu hala yok ama arada uçları çıkıp gidiyor.mayis sonu kontrolümüz var.tabi yediklerine içeriklerine hala çok dikkat ediyorum.Merhabalar suan kızınız ergenlik olarak ne durumda bilgi verirmisiniz
Cok geçmiş olsun.aslinda sizin kizinizin yasinda genelde yalanci ergenlik oluyor umarim oyledir.İyi akşamlar hanımlar yazdiklarinizin hepsini okudum çok geçmiş olsun sanirim benim kızım aranızda en küçük olan daha 2.5 yaşında ve erken ergenlik olabilir dedi doktor kemik yaşı normal hormonlar yüksek çıktı tekrar uyarı testi yapılacak çok korkuyorum
İnşallah oyledir yoksa tedavi başlayıp ergenlik yaşına kadar devam edecekCok geçmiş olsun.aslinda sizin kizinizin yasinda genelde yalanci ergenlik oluyor umarim oyledir.
Ben kızımı götürürken hemşire söylemişti.3 yasinda olan vardı.gozlem altında idi.sonra annesi farketmis cok cilek yiyiyor.cilegi kesince düzeldiğini söylemişti.yani böyle durumlarda var.zaten hemen tedaviye başlamazlar diye düşünüyorum.Hiç bu kadar küçük yaşta (2.5) başına gelen var mı?
Okuduğum bir Bilimsel makalede ortalama 4 Ila 8 ay arasında gerileme olduğu yazıyordu.1 ay erken olabilir.paketli gıda vermemeye devam edin siz.bizimki 3 aydan sonra gerilemeye başladı.4.aydayız su anda.Benim kızımda çok fazla çikolatalı süt içiyordu günde 3 4 tane çok paketli gıda tüketmez ama sütü biraz kaçırdik inşallah ondandir. Yaklaşık 1 aydır memede şişlik var ben farkettigimden beri sütü kestim hiç vermedim ama düzelme olmadı henüz
Siz tedaviye başladınız mı? Bekleme sürecinde misiniz?Okuduğum bir Bilimsel makalede ortalama 4 Ila 8 ay arasında gerileme olduğu yazıyordu.1 ay erken olabilir.paketli gıda vermemeye devam edin siz.bizimki 3 aydan sonra gerilemeye başladı.4.aydayız su anda.
Tedaviye başlamadık.6 yasinda meme dokusu oluştu..kemik yasi pelvik ultrason ve kan degerleri yasi ile uyumlu idi.uyari testinde LH yuksek cıktı bununda erken ergenlik olduğunu söyledi doktorumuz. Genede 3 ay bekleyelim dedi.bu süreçte meme dokusu kendiliğinden gitti.3 aylık kontrolümüzde oLdu.3 ay sonra tekrar kontrol.hala doku yok çok şükür.killannada yok.2 doktorla devam ediyoruz.DIgeri Abdullah Bereket (super bir doktor beni sakinleştiren bilgilendiren icim rahat yanından ayrıldığım dr).Siz tedaviye başladınız mı? Bekleme sürecinde misiniz?
Tedaviye başlamadık.6 yasinda meme dokusu oluştu..kemik yasi pelvik ultrason ve kan degerleri yasi ile uyumlu idi.uyari testinde LH yuksek cıktı bununda erken ergenlik olduğunu söyledi doktorumuz. Genede 3 ay bekleyelim dedi.bu süreçte meme dokusu kendiliğinden gitti.3 aylık kontrolümüzde oLdu.3 ay sonra tekrar kontrol.hala doku yok çok şükür.killannada yok.2 doktorla devam ediyoruz.DIgeri Abdullah Bereket (super bir doktor beni sakinleştiren bilgilendiren icim rahat yanından ayrıldığım
Yaptırmadı. Bir sonraki kontrolde yaparız dedi doktorMeme dokusu gittikten sonra kontrole geldiğinizde yani ilk üç ay sonra uyarı testi ve diğer testler tekrar yapıldı mı ? Yapıldıysa sonuç yine yüksek mi cikti