Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlısn olsn dıyelım kızımda öle tedavı var yapcak bırsey yokBenim küçük kızımın doğduğundan beri memeleri iri tüm tahlilleri yapılıyor kontrol altında ama çok şükür sıkıntı çıkmıyor şuanda 4,5 yaşında
İyi geceler oncelikle geçmiş olsun Abdullah hocanın muayne ücreti ne kadarCokiyi bir doktor.konusunda en iyilerden. Özellikle erken ergenlik konusuda.kizimi ilk muayenede önemli olmadığını düşünüyorum dedi 6 ay sonra goreyim dedi.6 aylık kontrolünü geçen hafta yaptik.bizim meme dokusu tamamen gitmişti çok şükür.Abdullah hoca detaylı muayene etti.eger herhangi bir belirti olursa tekrar meme dokusu veya killanma gibi belirtiler olursa gerisin onun dışında doktora tekrar götürememe gerek olmadığını söyledi.dr konusunda çekinceniz olmasin Adullah hoca iyi bir secim.tecrubesi bilgisi tam donanımlı bit doktor.kafaniza takılan her sayı sorabilirsiniz.cok geçmiş olsun
Günaydın hocanin muayene ücreti 850 TLİyi geceler oncelikle geçmiş olsun Abdullah hocanın muayne ücreti ne kadar
500 olsa bende giderdim.850 çokGünaydın hocanin muayene ücreti 850 TL
Gerçekten pahalı.ama prof.larin fiyati hep böyle.750 tl idi yeni zam gelmiş.500 olsa bende giderdim.850 çok
Benim gittiğim doktorda çok iyi. Ozel muayenehanesi Var. Fiyatı 250 idi. 300 olmuş. Cok memnunum tavsiye ederim.500 olsa bende giderdim.850 çok
Ben abdullah hocaya nakıt 750 verdım helalı hos olsn500 olsa bende giderdim.850 çok
Nerede.adı nedirBenim gittiğim doktorda çok iyi. Ozel muayenehanesi Var. Fiyatı 250 idi. 300 olmuş. Cok memnunum tavsiye ederim.
Doç. Dr sultan kabaNerede.adı nedir
Biz suanda kontrol altındayız 5 yasında kızım tedavıye baslamadıkMerhabalar, şuanda okudum yazdıklarınızı üzerinden iki yıl geçmiş. Benim de kardeşimde benzer bir durum var tedavi sonlandıktan sonraki süreç nasıldı paylaşır mısınız
Merhabalar, şuanda okudum yazdıklarınızı üzerinden iki yıl geçmiş. Benim de kardeşimde benzer bir durum var tedavi sonlandıktan sonraki süreç nasıldı paylaşır mısınızmerhaba güzel anneler, kızım 2 senedir erken ergenlik tedavisi görüyor, şuan 10 yaşını bitirmek üzere, yaşıtlarıyla aynı gidiyor boy vs...
ama 3 ay sonra 11 olacağından tedavi sonlandırılacak, devamında nasıl bir ilerleme olacak ben de merak içindeyim, sizlerle de paylaşmaya çalışırım...
Merhabalar, şuanda okudum yazdıklarınızı üzerinden iki yıl geçmiş. Benim de kardeşimde benzer bir durum var tedavi sonlandıktan sonraki süreç nasıldı paylaşır mısınız
Boyu kılosu gelısımı nasıl peki efendım ?
Cok tsk ederım allah razı olsn bılgı ıcınya boyu 12 yaş 145 cm, hala kısa gibi ama sınıf ortalamalarına bakınca bazıları aşırı uzun bazıları ise benim kızımdan da kısa, o nedenle ben de izlemekteyim, bu arada doktor regl başlangıcından itibaren 2 sene uzama devam edecek dediği için de içim biraz daha rahat...
Kacsene tedavi gordu iğneni yan etkıler cok oldumu acaba ?Cok tsk ederım allah razı olsn bılgı ıcın
Deneyimleriniz bizler için çok değerli sanırım bundurumla ilk karşılaştığımızda o şokla çok panikliyoruz.tedavi süreci zormuydu nasıl başladı biraz anlayabilirmişsiniz rica etsemya boyu 12 yaş 145 cm, hala kısa gibi ama sınıf ortalamalarına bakınca bazıları aşırı uzun bazıları ise benim kızımdan da kısa, o nedenle ben de izlemekteyim, bu arada doktor regl başlangıcından itibaren 2 sene uzama devam edecek dediği için de içim biraz daha rahat...