Bende geldim kızlarrr. bölümüm okul öncesi,bu aralar moralimizi bozuyor 4+4+4 ama önemli olan yüksek bir puan almak. benim vatandaslık kaldı sadece,diğerlerinden konu çalışmam bitti. Hergün soru çözüyorum,bugün yediiklim paket deneme aldım.Denememi çözsem,yoksa soru bankası mı kızlar? matematiğim iyi değil. Tarihten çok yanlışım cıkıyordu ilk zamanlar fakat bol soru çözümüyle bu işi hallettim. mutlaka çok soru çözün tarihten daha iyi oluyor,olaylar arasında bağlantı kurmada yardımcı oluyor kızlar.
haftasonu akadaşım geldi yurt dışından sonrada ben başka bi arkadaşa gittim derken pek çalışamadım yine zihin haritaları hazırladım onları buraya yazmak gelmiyor içimden kütüpheneye de gittim cumartesi günü ama çok kalabalık ünv kütüphaneleri de evime uzak neyse artık konu çalışıp ardından bol soru çözümü yapmaya karar verdim sürekli konu çalışmasının çok da faydası olmuyor çabuk sıkılıyorum yarın bol soru çözümüne başlıyorum yazarım yine inşallah :) iyi çalışmalar
bencede konu çalişinca soru da çözmelisin ki pekişsin hep konu bayar insanı
ahh şu tarihi bide ben halledbilsem son denemede tarihim 19 d 9 y berbat yani=(((((((((((((((((
Bende geldim kızlarrr. bölümüm okul öncesi,bu aralar moralimizi bozuyor 4+4+4 ama önemli olan yüksek bir puan almak. benim vatandaslık kaldı sadece,diğerlerinden konu çalışmam bitti. Hergün soru çözüyorum,bugün yediiklim paket deneme aldım.Denememi çözsem,yoksa soru bankası mı kızlar? matematiğim iyi değil. Tarihten çok yanlışım cıkıyordu ilk zamanlar fakat bol soru çözümüyle bu işi hallettim. mutlaka çok soru çözün tarihten daha iyi oluyor,olaylar arasında bağlantı kurmada yardımcı oluyor kızlar.
matematik için önerilen bazı kitaplar vardı isimleri kalmamış aklımda ama memurlar netten bakabilirsin bulursun heralde konuların bittiyse haftada 2 deneme diğer günler soru bankası olabilir elindeki kaynağa göre sen ayarlarsın :)
sabah coğrafyadan türiyenin yeryüzü şekillerini izleyip not aldım öğleden sonra bitti ancak sonra da çalışasım gelmedi
sabah video izlemek iyi bir fikir değil sanırım( zorlaya zorlaya tarihten 25 soru çözdüm. bundan sonra akşamları video izleyip sabah testini çözeceğim bakalım :) bir de program şart gibi en kısa zamanda hazırlamam lazım :)
canım videodan izlemek güzel fakat çok zaman alıyor. ben de ilk zamanlar öyle yapıyordum,3 saat gidiyordu. bence kitaptan çalışın önemli yerleri not alın. çok zorlandığınız konu olursa videodan seyredin derim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?