• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

7 temmuz 2012 kpss için yoldaş arıyorum !!!

mrblar benimde ilk girişim olacak ben sene basından başaldım çalışmaya ama olmuyo bi türlü son sınıf öğrencisiyim evliyim 6 aylık hamileyim ve ilk öğrt matematik öğretmeliğini okuyorum tarh için bi fikir verecek olan var mı kaç defa çalıştım ama unutuyorum...

canım bende ilk mat öğretmeniyim benimde tarihle başım dertte=((( en yüksek 82 alabildim atanamıyorum bi türlü sinir oluyorm=((valla bi formülüvarsa bu tarihin bana da söylesinler=)hamile hamile daha da zor canım ya allah kolaylık versin sana valla bende geçen sene hamileydim kitap yüzü açamadım şimdi de bebekle daha zor çalişmak bilmiyorum ne olacak

kızlar sınava çok az kaldı nasıl gidiyor çalışmalar..
benim çok eksiğim var..stres yapmaya başladım..
günde kaç saat çalışabiliyorsunuz..

kpss ye bu tarihten itibaren başlandığında okuyarak öğrenmenin sadece % 10 olduğunu düşünerek kendi başımıza çalışmanın başarıyı getirmeyeceğinin farkındayım.önümüzdeki bu kısa zamanı bize konuları kısa zamanda aktarıcak bi öğretmene ihityacımız var.bu yüzden nisanda açılan kursları araştırdım,izmir de bi kuruma uğradım,dersleri denedim,hocalar alanında uzman hç yapamam dediiğim matematiği şimdi yapabileceğim özgüvenini kazandırmaları ve bu hevesle çalışma azmine girmiş olmanın tadıyla evde deli gibi problem çözüyorm.oysaki çok yeniyim,bu arada tavsite ederim izmir de radikal akademi çankaya şubesi gittiğim kurs ,tek farkı hoca kalitesi diyebilirim.

arkadaşlarım hepinize mrb. bu eve tasındıgımdan beri nette sürekli problem yasıyoruz dolayısıyla giremiyorum. ama çalışmalara devam ediyoruz dimi? ben tarihten 1. dünya savaşına kadar geldim matten problemlerdeyim.yarın 23 nisan tatilini fırsat bilip eşimle anneme memleketime gidiyoruz:) bu yüzden 4 gün ara :) ama gelince son gaz devam edecez:) hepinize kolay gelsin allah yardımıcımız olsun:)

kızlaaarrrrr hepinize sevgiler:)evet hadi bakalım paylaşımlara devam. çalışmalar devam demi. ben bugun tarihten test çözecem. hepimize kolay gelsin:):)

burayı bi canlı tutamadık yaaa.hiç destek olamadık birbirimize[/QUO

haklısın hazos87, gerçekten canlı tutamadık araya benim için bir çok şey girdi.bu sene kazanmayı istiyorum ama nasip! isterseniz ikimiz devam edelim??? iki kişi destek olalım gönlümüzden geçenleri yazalım? ii geceler hocam :))

ahhh kpss ahhh tüm hayatımı değiştiryorsun! ne sana tam olarak sarılabiliyorum ne de hayatımı tam olarak istediğim gibi yaşayabiliyorum. bu durum beni rahatsız ediyor. senin için çook şey yapmalıyım farkındayım fakat neden bu farkındalığımın hakkını vererek çalışamıyorum. senin yüzünden hayata küsecek duruma geldim . seni yenmeliyim.yenmeliyim.ama içimde ne eskiden olduğu gibi hırs kaldı ne de azim. sonu böyle mi olmalıydı bu yolculuğun. türkçe öğretmenliği için sözelin tıbbı dedik kazandık da ama neden güzel başlangıç için son bir adım kala tıkanıyorum? bunu çözemedim bir türlü? bugun seni düşenecem kpss her yönünle bakalım kim gelip gelecek? ALLAHım ne olur yardım bu kuluna!!!

Back