• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

7 temmuz 2012 kpss için yoldaş arıyorum !!!

Bende geldim kızlarrr. bölümüm okul öncesi,bu aralar moralimizi bozuyor 4+4+4 ama önemli olan yüksek bir puan almak. benim vatandaslık kaldı sadece,diğerlerinden konu çalışmam bitti. Hergün soru çözüyorum,bugün yediiklim paket deneme aldım.Denememi çözsem,yoksa soru bankası mı kızlar? matematiğim iyi değil. Tarihten çok yanlışım cıkıyordu ilk zamanlar fakat bol soru çözümüyle bu işi hallettim. mutlaka çok soru çözün tarihten daha iyi oluyor,olaylar arasında bağlantı kurmada yardımcı oluyor kızlar.

haftasonu akadaşım geldi yurt dışından sonrada ben başka bi arkadaşa gittim derken pek çalışamadım yine zihin haritaları hazırladım onları buraya yazmak gelmiyor içimden kütüpheneye de gittim cumartesi günü ama çok kalabalık ünv kütüphaneleri de evime uzak neyse artık konu çalışıp ardından bol soru çözümü yapmaya karar verdim sürekli konu çalışmasının çok da faydası olmuyor çabuk sıkılıyorum yarın bol soru çözümüne başlıyorum yazarım yine inşallah :) iyi çalışmalar

Bende geldim kızlarrr. bölümüm okul öncesi,bu aralar moralimizi bozuyor 4+4+4 ama önemli olan yüksek bir puan almak. benim vatandaslık kaldı sadece,diğerlerinden konu çalışmam bitti. Hergün soru çözüyorum,bugün yediiklim paket deneme aldım.Denememi çözsem,yoksa soru bankası mı kızlar? matematiğim iyi değil. Tarihten çok yanlışım cıkıyordu ilk zamanlar fakat bol soru çözümüyle bu işi hallettim. mutlaka çok soru çözün tarihten daha iyi oluyor,olaylar arasında bağlantı kurmada yardımcı oluyor kızlar.

ahh şu tarihi bide ben halledbilsem son denemede tarihim 19 d 9 y berbat yani=(((((((((((((((((

haftasonu akadaşım geldi yurt dışından sonrada ben başka bi arkadaşa gittim derken pek çalışamadım yine zihin haritaları hazırladım onları buraya yazmak gelmiyor içimden kütüpheneye de gittim cumartesi günü ama çok kalabalık ünv kütüphaneleri de evime uzak neyse artık konu çalışıp ardından bol soru çözümü yapmaya karar verdim sürekli konu çalışmasının çok da faydası olmuyor çabuk sıkılıyorum yarın bol soru çözümüne başlıyorum yazarım yine inşallah :) iyi çalışmalar

bencede konu çalişinca soru da çözmelisin ki pekişsin hep konu bayar insanı

ahh şu tarihi bide ben halledbilsem son denemede tarihim 19 d 9 y berbat yani=(((((((((((((((((

Benimde öyleydi canım hatta 30 soruda 12 yanlışım felan cıkıyordu,bol bol soru çözdüğün zaman olaylar arasında bağlantı kurabiliyorsun. data tarih soru bankasını tavsiye ederim. bana faydası oldu.

sabah coğrafya dersi izledim sonra türkiyenin coğrafi konumundan 270 soru çözdüm 17 yanlışım çıktı. 6 tane de yanlış soru buldum :)) aslında çok daha fazla çözmeyi planlıyordum ama baya hasta oldum yattığım yerden kafamı kaldırıp kaldırıp üç beş soru çözerek tamamladım
perşembeleri mavi kelebekleri izliyorum saat 10 da başlıyor bakalım o zamana kadar becerebilirsem biraz tarih çözmek istiyorum
kolay gelsin hepimize :))

matematik için önerilen bazı kitaplar vardı isimleri kalmamış aklımda ama memurlar netten bakabilirsin bulursun heralde konuların bittiyse haftada 2 deneme diğer günler soru bankası olabilir elindeki kaynağa göre sen ayarlarsın :)

matematik için önerilen bazı kitaplar vardı isimleri kalmamış aklımda ama memurlar netten bakabilirsin bulursun heralde konuların bittiyse haftada 2 deneme diğer günler soru bankası olabilir elindeki kaynağa göre sen ayarlarsın :)

uzman kariyer öğreten soru bankası var canım oldukca işe yaradı,benim temelim yok denecek kadar azdı,biraz toparladım. o kadar çok sıkılıyorum ki matematik çözerken:(( bütün gün tarih coğrafya çözebilirim :)

günaydın kızlarr :)))
şimdi coğrafya video dersle başlayıp öğlene kadar coğrafya sorularını bitirmeyi düşünüyorum öğleden sonra da tarih! bakalım bugün ne kadarı yetişecek hepimize kolay gelsin :))

sabah coğrafyadan türiyenin yeryüzü şekillerini izleyip not aldım öğleden sonra bitti ancak sonra da çalışasım gelmedi
sabah video izlemek iyi bir fikir değil sanırım :(( zorlaya zorlaya tarihten 25 soru çözdüm. bundan sonra akşamları video izleyip sabah testini çözeceğim bakalım :) bir de program şart gibi en kısa zamanda hazırlamam lazım :)

sabah coğrafyadan türiyenin yeryüzü şekillerini izleyip not aldım öğleden sonra bitti ancak sonra da çalışasım gelmedi
sabah video izlemek iyi bir fikir değil sanırım :(( zorlaya zorlaya tarihten 25 soru çözdüm. bundan sonra akşamları video izleyip sabah testini çözeceğim bakalım :) bir de program şart gibi en kısa zamanda hazırlamam lazım :)

canım videodan izlemek güzel fakat çok zaman alıyor. ben de ilk zamanlar öyle yapıyordum,3 saat gidiyordu. bence kitaptan çalışın önemli yerleri not alın. çok zorlandığınız konu olursa videodan seyredin derim.

arkadaslar merhaba..bişey sorcaktım sınav saatleri degişti diolr..cmtsi öğlende snra gk gy

pazar öğleden snra eğitim bilimleri..bi bilginiz varmı ?

canım videodan izlemek güzel fakat çok zaman alıyor. ben de ilk zamanlar öyle yapıyordum,3 saat gidiyordu. bence kitaptan çalışın önemli yerleri not alın. çok zorlandığınız konu olursa videodan seyredin derim.

evet çok zaman alıyor malesef :( bir de izlerken not tutunca... ama kitaptan anlamıyorum bazı terimler çok yabancı en iyisi not almadan izleyip fikir sahibi olup kitaptan çalışmak bundan snra böyle yapmayı dşünüyorum bugün soru çözüyorum bakalım akşam yazarım nete girebilirsem ne kadar çözebildiğimi :)) iyi çalışmalarr

arkadaşlar ben döndüm çok şükür. ve artık çalışmalar hızlanıyor. ben yokken yazılanları yarın okuyacam. şimdilik merhaba diyorum tekrardan... iyi geceler...

hoşgeldin abbccc :)) :71:
ben dün yeryüzü şekillerinden 85 soru, islamiyet öncesi türklerden 205 soru çözdüm toplam 290 soru
planımla uzaktan yakından alakası yok yetişmedi. bir de 3 gündür ne zaman çalışmaya kalksam boynum ağrıyor başında çok oturamıyorum annem yüklenme kendine diye kızıyor :( bakalım yarın platese başlıyım diyorum belki rahatlarım stresten mi neden oluyo anlayamadım :19:

Bende eğitim bilimlerinde 2 deneme çözdüm. ölçmeye çalışmam lazım acilen. daha vatandaslıgı bitiricem:)) öf ve sts sorularını da çözmem gerekiyor. hadi bakalım inş yarın bunları yapabilirim.:) nasıl gidiyor kızlar çalışmalar?? anlayamadığıımız soruları da sorsak iyi olur bence.ne dersiniz?

günaydın kızlar :))
pazar günü çok az soru çözüp yatmıştım uykum olmasına rağmen uyuyamadım vicdan azabı oldu resmen kalkıp 200 soru çözdüm tarihten.
dün de coğrafya yeryüzü şekillerinden 400 soru tarihten 100 soru çözdüm aslında 600den aşağı inmemeyi hedefliyordum ama kardeşim hasta evde olağanüstü hal var :) bir de misafir geldi. yine de iyi bir başlangıç alışkanlığı olmayan biri için :)) bugün anayasa çalışıcam bakalım
başvuruları da yarın yapıcam sanırım
sizden hiç ses çıkmıyor tembellikmi ediyorsunuz yoksa :20:
hadi bakalım iyi çalışmalar :)

arkadaşlar günaydın, çalışmalar nasıl gidiyo? ben bugun tarih çalışıyorum. pazartesi girecem demiştim ama taşınma olayında sonra yeni evde yeni net alındı ve sürekli nette problem yaşıyorum. suan nasıl olduysa net çalışıyor ve yazabiliyorum :) haadddiiiiii bakalım canlar hepimize kolay gelsin:):)

mrblar benimde ilk girişim olacak ben sene basından başaldım çalışmaya ama olmuyo bi türlü son sınıf öğrencisiyim evliyim 6 aylık hamileyim ve ilk öğrt matematik öğretmeliğini okuyorum tarh için bi fikir verecek olan var mı kaç defa çalıştım ama unutuyorum...

Back