7 temmuz 2012 kpss için yoldaş arıyorum !!!

günaydın millet :)
dün sipariş ettiğim soru bankalarım geldi :) konu anlatımlı kitaplarımdan soru çözmeye korkuyordum bitivericek gibi geliyordu millet bitsin ister ben bitmesin haftaiçi onlardan çözmeye başlayacağım bakalım
kardeşim geldi. şehir dışında okuyor. o da kpss ye çalışıyor dün beraber test çözdük aynı soruları kağıtlara çözüp karşılaştırdık çok eğlenceliydi tarihten 58 sorucuk çözmüş oldum :) genel kültür konularının hepsini okumayı deniyorum bikaç gündür. bitirip öyle soru çözeceğim o yüzden pek günü gününe yazamıyorum
kolay gelsin herkese :) allah çalışma azmi versin

benimde iyice asılma zamanım geldi çünkü yetişmicek diye tedirgin olmaya başladım.kendime özetler çıkarmak ve sadece ona bakmak yöntemi iyi işe yarıyor.bazen bocalıyor ne çalışacagım nerden başlıcam karmaşına düşüyorum.düzenli olarak başlıcam ya dün oturdum kazanırsam ne olur kazanamssam ne olur diye bir liste yaptım kazanamassam su ürünleri mühendisi oldugum için sektöre dönmek zorunda kalıcam ve bu benim için kabus kazanırsam herşey güzel olacak.onu okudukça amaca daha da yaklaşıyorum.herkese kolay gelsin...

haftasonu kardeşim burada olduğundan hiç çalışmadım dün zihin haritalarına başladım tekrar.. devam bugün bi şim var dönünce telafi edeceğim ama :) bu hafta tarihi tamamen bitirmeyi planlıyorum:126:

pazar güünü dershane hocasıyla bi program hazırladık artık ona uygun çalişacağım hem mecbur hissediyorum kendimi böylelikle dünkü çalişmamı yazıyorum

kurtuluş savaşı hazırlık 20 soru
gelişim psikolojisi karışık 42 soru
öğretim ilkleleri konu tekrarı 20 soru
öğrenme psikolojisi temel kavramlar 42 soru
rehberlik temel kavramlar rehberliğin ilkeleri konu çalişma 32 soru
ölçme değerlendirme temel kavramlar konu çalişma 32 soru
program geliştirme temel kavramlar konu çalişma 32 soru

toplam 220 soru

bugünkünü de çalişmam bitince yazıcam

kaç gündür girmedim çünkü kimse düzenli olarak girmiyor neler yaptığımız düzenli yazmazsak gaza gelemeyiz diye düşünüyorum bundan sonra günlük ne yaptığımızı yazalım birbirimizden etkilenip daha çok çalişalım

haklısın ben de onu istiyorum yazacak bişeyim olmayınca çok canım sıkılıyor dün hastaneye gitmiştim erken geliriz sonra telafi ederim diyodum ama uzun sürdü akşam da yorgundum.
sabah erken kalktım. padişahlarla ilgili hazırladığım zihin haritası vardı onu tamamladım. şimdi kuruluş, yükselme ve duraklama dönemiyle ilgili hazırlayacağım. birde bugün baştan itibaren bi tarih tekrarı yapıp soru çözerim. akşam uğrayıp yazabilirsem yazarım olmadı yarın yazarım :) iyi çalışmalar herkese

kuruluş dönemi zihin haitası da tamam padişahlarınkini hazırlayınca bu kolay oldu :) şimdi yükselme dönemine başlayacağım :)) inşallh bugün dolu dolu geçer

yükselme dönemi zihin haritasını da hazırladım duraklama dönemine halim kalmadı.
duraklama dönemine kadar olan kısımdan 159 soru çözdüm toplam. şimdi yemek yapmam lazım :) akşam matematikve türkçe çözebilirim (duruma göre)
hepinize iyi çalışmalar
bu arada hazoş baya gaza getirdin beni bugünkü çalışmamda senin de katkın var teşekkür ederim :)

matematikten de 16 soruck çözdüm toplam 175 soru oluyor bugün başlamadım daha
yeni kalktım:26:

canım ya olmadı ikimiz yürütelim burayı senle başka kimseden hayır yok gibi ikimiz gazlayalım birbirimizi bende çaliştiklarımı yazıcam şimdi

salı
kurtuluş savaşı hazırlık 20 soru
coğrafya tarım ve hayvancılık 30 soru
türkçe 20 soru
vatandaşlık temel kavramlar 25 soru
gelişim psikolojisi karışık 22 soru
öğrenme psikolojisi temel kavramlar 29 soru
rehberlik temel kavramlar rehberliğin ilkeleri 27 soru
ölçme değerlendirme temel kavramlar 30 soru
program geliştirme temel kavramlar 20 soru

toplam 243 soru

çarşamba
kurtuluş savaşı hazırlık 42 soru
vatandaşlık temel kavramlar 20 soru
gelişim psikolojisi karışık 23 soru
öğrenme psikolojisi temel kavramlar 27 soru
rehberlik temel kavramlar rehberliğin ilkeleri 25soru
ölçme değerlendirme temel kavramlar 28 soru
program geliştirme temel kavramlar 26 soru

toplam 211 soru

perşembe

kurtuluş savaşı hazırlık 28 soru
coğrafya tarım ve hayvancılık 24 soru
gelişim psikolojisi karışık 29 soru
öğrenme psikolojisi temel kavramlar 20 soru
rehberlik temel kavramlar rehberliğin ilkeleri 32 soru
ölçme değerlendirme temel kavramlar 28 soru
program geliştirme temel kavramlar konu çalişma 28 soru

toplam soru 189

süpersin
benim bi günümle öbür günüm tutmuyor dün ev boştu biraz da ondan o kadar çalışabildim bugün ancak duraklama dönemi zihin haritası hazırladım çok vaktimi aldı sorularını da yarın sabah çözeceğim öncesinde bi göz gezdiririm hem iyice pekişir. abbccc arkadaş taşınma işi dolayısıyla gelemiyor sanırım yakında o da gelir iyice şenlenir burası :)

merhaba arkadaşlar :))

sayfaları takip edenler bilir burada zihin haritalarıyla ilgili yazı paylaşmıştım. internette zihin haritaları diye görsellerde arattım örnek görmek için yabancı örneklere bakarken bi sayfa dikkatimi çekti açtım içindeki örneklere baktım. buraya eklediğim yazıları yazan arkadaş hazırlamış :)) görmek kullanmak istersiniz diye linkini ekliyorum

Kpss Zihin Haritaları: Kpss Hafıza Haritaları

canım ben dershaneye gidiyorum ya o yüzden çok ayrıntılı ders çalişmiyorum evde sadece göz gezdiriyorum sadece 1-2 konu çaliştim dershanede işlemediğimiz o yüzden soru çözebiliyorum benevet ya taşınsa da o da gelse en azından düzenli giren 3 kişi olsak süper olurrr...

anam ilk görünce bi tırtım örümcek ağı gibi hehehhe=) ama güzelmiş kmonu tekrarı olarak onlara baksak yeter de artar bile sağol canımmmm

şimdi benim cadıdın kahvaltısını yedircem 2 saat uyumaz o uyuyunca hemn derse başlıcammm

konular konusunda baya dertliyim tarihten çok korkuyodum korkulacak gibi olmadığını anladım ama baya vaktimi aldı coğrafya anayasa duruyo daha inşallah bir an evvel halledip ben de sizin gibi soru çözmeye geçebilirim bugün çalışamadım başladım ama çok az ilerledim küçük kardeşim rahat brakmadı yarın kütüphaneye gidicem inşallah

canım benimde konularım bitmediki bi biten gelişim öğrenmede bitmek üzere hocanın verdiği programı uyguluyorum bazı şeylere dershaneyi bekletmeden çaliş dedi onlara bakıyorum sadece yani işlenenlerden çözüyorum bencede sen git kütüphaneye en güzeli kafanı verir çalişirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…