Hangi bölümden mezunsunuz efenim
kaç gündür girmedim çünkü kimse düzenli olarak girmiyor neler yaptığımız düzenli yazmazsak gaza gelemeyiz diye düşünüyorum bundan sonra günlük ne yaptığımızı yazalım birbirimizden etkilenip daha çok çalişalım
yükselme dönemi zihin haritasını da hazırladım duraklama dönemine halim kalmadı.
duraklama dönemine kadar olan kısımdan 159 soru çözdüm toplam. şimdi yemek yapmam lazım :) akşam matematikve türkçe çözebilirim (duruma göre)
hepinize iyi çalışmalar
bu arada hazoş baya gaza getirdin beni bugünkü çalışmamda senin de katkın var teşekkür ederim :)
salı
kurtuluş savaşı hazırlık 20 soru
coğrafya tarım ve hayvancılık 30 soru
türkçe 20 soru
vatandaşlık temel kavramlar 25 soru
gelişim psikolojisi karışık 22 soru
öğretim ilkleleri konu tekrarı 20 soru
öğrenme psikolojisi temel kavramlar 29 soru
rehberlik temel kavramlar rehberliğin ilkeleri 27 soru
ölçme değerlendirme temel kavramlar 30 soru
program geliştirme temel kavramlar 20 soru
toplam 243 soru
çarşamba
kurtuluş savaşı hazırlık 42 soru
vatandaşlık temel kavramlar 20 soru
gelişim psikolojisi karışık 23 soru
öğretim ilkleleri konu tekrarı 20 soru
öğrenme psikolojisi temel kavramlar 27 soru
rehberlik temel kavramlar rehberliğin ilkeleri 25soru
ölçme değerlendirme temel kavramlar 28 soru
program geliştirme temel kavramlar 26 soru
toplam 211 soru
perşembe
kurtuluş savaşı hazırlık 28 soru
coğrafya tarım ve hayvancılık 24 soru
gelişim psikolojisi karışık 29 soru
öğrenme psikolojisi temel kavramlar 20 soru
rehberlik temel kavramlar rehberliğin ilkeleri 32 soru
ölçme değerlendirme temel kavramlar 28 soru
program geliştirme temel kavramlar konu çalişma 28 soru
toplam soru 189
süpersin
benim bi günümle öbür günüm tutmuyor dün ev boştu biraz da ondan o kadar çalışabildim bugün ancak duraklama dönemi zihin haritası hazırladım çok vaktimi aldı sorularını da yarın sabah çözeceğim öncesinde bi göz gezdiririm hem iyice pekişir. abbccc arkadaş taşınma işi dolayısıyla gelemiyor sanırım yakında o da gelir iyice şenlenir burası :)
merhaba arkadaşlar :))
sayfaları takip edenler bilir burada zihin haritalarıyla ilgili yazı paylaşmıştım. internette zihin haritaları diye görsellerde arattım örnek görmek için yabancı örneklere bakarken bi sayfa dikkatimi çekti açtım içindeki örneklere baktım. buraya eklediğim yazıları yazan arkadaş hazırlamış :)) görmek kullanmak istersiniz diye linkini ekliyorum
Kpss Zihin Haritaları: Kpss Hafıza Haritaları
konular konusunda baya dertliyimtarihten çok korkuyodum korkulacak gibi olmadığını anladım ama baya vaktimi aldı coğrafya anayasa duruyo daha inşallah bir an evvel halledip ben de sizin gibi soru çözmeye geçebilirim bugün çalışamadım başladım ama çok az ilerledim küçük kardeşim rahat brakmadı yarın kütüphaneye gidicem inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?