ben de tarihi hiç sevmezdim bu aralar meraklısı oldum :) bi defa nefret ediyorum deme sınav için değil kendin için öğrendiğini hisset sana çok faydası olacak tarihi romanlar oku aklına kazınıyor resmen ben dünyanın ilk gününü okudum istanbulun fethini anlatıyor osmanlıyla ilgili çoğu şeyi bu roman sayesinde sabitledim kafamda
hem dersaneye gittiğin için çok şanslısın kıymetini bil :))
ben de tarihi hiç sevmezdim bu aralar meraklısı oldum :) bi defa nefret ediyorum deme sınav için değil kendin için öğrendiğini hisset sana çok faydası olacak tarihi romanlar oku aklına kazınıyor resmen ben dünyanın ilk gününü okudum istanbulun fethini anlatıyor osmanlıyla ilgili çoğu şeyi bu roman sayesinde sabitledim kafamda
hem dersaneye gittiğin için çok şanslısın kıymetini bil :))
hocama katılıyorum şu ara dershane çok iyi olurdu.düzen açısından.iyi kullan imkanını canım
canım gidiyorum da ne oluyor evde düzgün çalişamıyorum ki bak saat kaç oldu daha hiç bişi yapmadım bebekten dolayı şimdi eşimin özel dersi var o bitirsin ben çalişcammm
ay benim kitap okumaya da vaktim yokkkkkk
olsun orda can kulağıyla dinle madem :) bebekle beraber zor iş
benim de 3 yaşında kardeşim var hop orda hop burda kıyamıyorum onunla oynamayı çok seviyorum ama iyi de çalışılmıyor hiçbirşey programa uymuyor
ben de bugün kütüphaneye gittim :) çok iyi oldu hergün gitmeyi düşünüyorum bakalım. tarihten 2 konu çalışıp sorularını çözdüm akşam da bi tekrar edebilirsem çok iyi olur. :)
iklimi dinledim kitaptan da çalışıp sorularını çözecem şimdi.sonra gelşim p. devam
aramıza katılan arkadaşlar hosgeldiniz. ben bugun malesef çalışamadımyeni evli oldugum için yan komsum oturmaya geldi. çalışamadıgım için huzursuzum. ama bu durumu yarın telafi edecem. eeeeeee sizler neler yaptınız?
ben de ıstedıgım gıbı calısamıyorum cok huzursuzum ben de .nette sorun vardı kac gundur gelemedım kızlar.benım konular bıttı de soru cozmeye calısıyorum.ama bu cook soru cozenler nasıl yapıyor bılemıyorumstres yaptım ıyıcee.
hadiii kalkınnnnnncoğrf. soru çözecem 100 e yakın sannırım.gelşimden bi 100 görcem inşallah sonra mat
günaydın :)
dün tarihten konu tekrarı yaptım. yeni konuları çalışayım derken unutmuşum baya.. kilit kelimeleri not alarak çalışıyorum daha sonra o kelimelere bakıp konuyu hatırlayacağım :) bu yöntemi de memurlar nette yazanlardan kaptımuzun uzun yazmaktan iyidir
arkadaşlar hepinize günaydın. bu başlıgı ben actım fakat kısa bi süreliğine yazamayacağım. umarım kısa bi süre olur. çünkü taşınıyoruz kendime sadece bir hafta verdim inşallah bir hafta sonra bomba gibi derse otururuz. taşınınca neti hemen kuramayacağımız için bi süre buradan uzak kalacağım ama sizler devammmmmmm :) hepinize kolay gelsin....
ya evet ya tarih çok nankörr bende çok çabuk unutuyorum..kilit kelimelere örnek verir misin kolay oluyorsa BELki benim de işime yarar
bizler devam canım insallah bu hafta deli gibi çalişmam lazım ya bi toparlayamadım kendimi benn=(arkadaşlar hepinize günaydın. bu başlıgı ben actım fakat kısa bi süreliğine yazamayacağım. umarım kısa bi süre olur. çünkü taşınıyoruz kendime sadece bir hafta verdim inşallah bir hafta sonra bomba gibi derse otururuz. taşınınca neti hemen kuramayacağımız için bi süre buradan uzak kalacağım ama sizler devammmmmmm :) hepinize kolay gelsin....
hmm anladım canımmmmmmmmmyani bilmediğim kelimeleri yazıyorum (tanımını yapmadan) başlık başlık tam cümle kurmadan yazıyorum bzen de cümle kurmak mecburi oluyor onları yazıyorum yine
defteri açtım şimdi mesela;
asya hun devleti:
teoman
ötüken
ipek yolu denetimde
ilk teşkilatlı türk devleti
oğuz kağan destanı
......
gibi
aslında yine özet gibi olmuş. önemli gördüğün kelimeleri yazıp o kelimeyle ilgili cümle kurmaya, konuyu hatırlamaya çalış yani. bütün konuyu tekrar okumak yerine :)
bir de ingilizce kursuna giderken verdikleri boş kartlar vardı (ing kelime yazmak için) onlara osmanlı kültür ve medeniyeti konusunu yazmıştım o da çok iyi oldu
gerçi böyle hazır satılan kartlarda var sanırım
aklıma gelmişken yazayım dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?