- 3 Haziran 2018
- 957
- 3.883
- 28
- 32
evetttt çok artılı idim bayramda yemedim di bu hafta çok istedim 65 olmayı hedef tutsun diye ugraşmıştım çok şükür tuttuuuune güzel bi eksi o ipek
bayramdan önce 67,5le bildirim yapmışsın iki haftada 2,5 kilo miis![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evetttt çok artılı idim bayramda yemedim di bu hafta çok istedim 65 olmayı hedef tutsun diye ugraşmıştım çok şükür tuttuuuune güzel bi eksi o ipek
bayramdan önce 67,5le bildirim yapmışsın iki haftada 2,5 kilo miis![]()
Senden siskoyum
Yes beybi siskoyum senden hemi de fazlasiyla.Ama hala mezuniyet kilomun altindayim
İnsallah canim
gülbe söylemeyim diyorum ama dayanamayacağımYemediğim halde sürekli tartıda artı çıkmak çok zor pazar günü tam Karatay yapmaya başladım ya canım bakalım o yüzdem hafta ya tartılayım istedim
neslihan165 sen de ve düşüncelerin de kıymetli benim için. o yüzden bu kadar üzülüyoruz ya..
neyse açlıktan gerildik gliba.. türk kahvesi koy da içek hadi![]()
inşallah canım benimİnsallah canim
Rabbim mezun oldugu, ise basladigi gunleride gosterir hayirlisiyla insallah
pamuk kalplimYaparım cnm gel yeter ki
Herkes davetlimmm![]()
keşkem hepfit bildirimimi görüp bana da bişeyler deseeeegülbe söylemeyim diyorum ama dayanamayacağım
1 çay bardağı çerez çoooookkkk fazla
bi de meyveler fazla
çok gözüme batıyor, aha tutamadım kendimi söyledim![]()
Senden siskoyumama haftaya senden zayif olacağım sen yine şişko olacaksın benden
![]()
Yes beybi siskoyum senden hemi de fazlasiyla.Ama hala mezuniyet kilomun altindayim![]()
Bu kalp sana kurban olsun ki beni ben yapan beni bile minnoş yapan cicikizpamuk kalplim![]()
Bu kalp sana kurban olsun ki beni ben yapan beni bile minnoş yapan cicikiz![]()
serseri ruhun beni benden alıyor. evlenelim mi?
Haftaya cuma bildirimlerde görüşelim balım görüşelim senden zayif olacagim siskoluk en çok sana yakışıyorsiz ikiniz tam tencere kapaksınız. oynayın hadi siz dışarıda. topunuz bahçeme falan kaçarsa keserim çocuklar
Spor doğru yapamadım canım ama meyveye de sınır koydum artık eskisi gibi meyve yemiyorum istersen menulerime senide etiketleyebilirimSPOR yapmadığın ve meyve yediğin için oldu bunu sen ben bütün takım biliyor, bu duruma düşürme kuzum kendini
inşallah canımarden32 üzülme kuzum verirsin sen daha artılarını temizledin olur arada böyle duraksamalar önemli olan hiç yılmadan devam etmek
![]()
Ni var niden trip anlatsana biraz
Ahahahahah hahahahhaha
Sabah benim ergene kahvaltıda dedim ki ya oğlum yapma şu hareketi kibarlığın beni benden alıyor....
Beni benden alırsan seni sana bırakmam dedi bana.
![]()