• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

ne güzel bi eksi o ipek:halay::halay:
bayramdan önce 67,5le bildirim yapmışsın iki haftada 2,5 kilo miis:KK9::KK9:
evetttt çok artılı idim bayramda yemedim di bu hafta çok istedim 65 olmayı hedef tutsun diye ugraşmıştım çok şükür tuttuuuu:KK71::KK71: keşkem listede olaydım yarişmayda bı faydam olaydı:sampiyon: kv dalga geçiyo ne yiyonda yediğini yazıyon diye menu veriyorum ya :) dün bile yemedim ya evlilik yıl dönumuydu düşün :confused: kocama diyom ki perşembe evlilik yıl dönümümü olur:confused:

Yemediğim halde sürekli tartıda artı çıkmak çok zor pazar günü tam Karatay yapmaya başladım ya canım bakalım o yüzdem hafta ya tartılayım istedim
gülbe söylemeyim diyorum ama dayanamayacağım
1 çay bardağı çerez çoooookkkk fazla
bi de meyveler fazla
çok gözüme batıyor, aha tutamadım kendimi söyledim:KK51:

SPOR yapmadığın ve meyve yediğin için oldu bunu sen ben bütün takım biliyor, bu duruma düşürme kuzum kendini
Spor doğru yapamadım canım ama meyveye de sınır koydum artık eskisi gibi meyve yemiyorum istersen menulerime senide etiketleyebilirim
arden32 arden32 üzülme kuzum verirsin sen daha artılarını temizledin olur arada böyle duraksamalar önemli olan hiç yılmadan devam etmek :KK37::KK74::KK74::KK74:
inşallah canım

Back