• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

gülbe söylemeyim diyorum ama dayanamayacağım
1 çay bardağı çerez çoooookkkk fazla
bi de meyveler fazla
çok gözüme batıyor, aha tutamadım kendimi söyledim:KK51:
Fitim ben Karatay harfiyen uyuyorum ki bu sefer kısıyorum bile daha önce 18 kilo verdim ben daha fazla yiyerek çok acıkınca bide 5 saat sonraki arada bile yiyordum kuruyemiş bana mısın demiyordu bakalım canım daha nasıl olacak

evetttt çok artılı idim bayramda yemedim di bu hafta çok istedim 65 olmayı hedef tutsun diye ugraşmıştım çok şükür tuttuuuu:KK71::KK71: keşkem listede olaydım yarişmayda bı faydam olaydı:sampiyon: kv dalga geçiyo ne yiyonda yediğini yazıyon diye menu veriyorum ya :) dün bile yemedim ya evlilik yıl dönumuydu düşün :confused: kocama diyom ki perşembe evlilik yıl dönümümü olur:confused:
:KK70::KK70: bugünü hesaplayıp evleneydiniz keşke

çoookkk tebrikler :KK71::KK71:

Senden siskoyum:KK35:ama haftaya senden zayif olacağım sen yine şişko olacaksın benden :KK71:
50 lerde birbirinize şişko diyonuz ya nası ayar oluyom
ca92124f75f67cd09ab3ed9d4df29dfe.gif

sevme gariii istememmm:KK12: beni @malipina seveeeeerrrrr hepfit hepfit sveeeeeeeerrrrrrrrrrrEn Büyük KK
Bir miu sevgisi değil onlar yabi ama yetinmeye çalış ok.
@MiuLego yumuşamak neydi? Yımışamak balık burcu olmaktı küstüğünü unutmaktı...

Küçük kız banyoda yere çiş yapmış kızdım bende konuşmuyorum seninle dedim.

Sakızdan böyle renkli dövme gibi bişey çıkmış onu istediler yapıştırıyoruz sözde koluna ikisininde.
Sevimli bi ejderha var ablasına diyoki bu havyan resmi havyan.
Bende anlık bi şuursuzlukla öptüm çocuğu. Sonrada sana kızmıştım ben niye öptüm seni unuttum dedim.
Kızarkende öpebilirsin anne bişey olmaz dedi :KK200:

Sende öpebilirsin yani :deli:
Hahahhaahahaha bonus ya hayatını kitap yapsana okuruz la
Yaa nolursun bunu yap :D

He bi de ben balık burcu değilim yalnız unutma. Kızarken söverim net. Öpme kısmı işte çok seversem :D
bu banamı angara bebesiiiEn Büyük KK

Neden sana olsun ki alla alla
Sana özel yazılar mı yazacam bi de be
gel babamdan iste dedim,keyfi yerinde dedim gelmedin :63: korktun :tokat:
Kandırdım seni
O gün de tırnak uçlarım ağrıyordu olmazdı
O sondaki ney angaraca küfür mü

Sen anlamazsın bebeeeeem

evetttt çok artılı idim bayramda yemedim di bu hafta çok istedim 65 olmayı hedef tutsun diye ugraşmıştım çok şükür tuttuuuu:KK71::KK71: keşkem listede olaydım yarişmayda bı faydam olaydı:sampiyon: kv dalga geçiyo ne yiyonda yediğini yazıyon diye menu veriyorum ya :) dün bile yemedim ya evlilik yıl dönumuydu düşün :confused: kocama diyom ki perşembe evlilik yıl dönümümü olur:confused:
bence de evlilik yıl dönümleri cuma olmalı:KK48:

Bir miu sevgisi değil onlar yabi ama yetinmeye çalış ok.

Hahahhaahahaha bonus ya hayatını kitap yapsana okuruz la
Yaa nolursun bunu yap :KK70:

He bi de ben balık burcu değilim yalnız unutma. Kızarken söverim net. Öpme kısmı işte çok seversem :KK70:

Neden sana olsun ki alla alla
Sana özel yazılar mı yazacam bi de be

Kandırdım seni
O gün de tırnak uçlarım ağrıyordu olmazdı

Sen anlamazsın bebeeeeem
çok küstüm daha da konuşmam.

@MiuLego yumuşamak neydi? Yımışamak balık burcu olmaktı küstüğünü unutmaktı...

Küçük kız banyoda yere çiş yapmış kızdım bende konuşmuyorum seninle dedim.

Sakızdan böyle renkli dövme gibi bişey çıkmış onu istediler yapıştırıyoruz sözde koluna ikisininde.
Sevimli bi ejderha var ablasına diyoki bu havyan resmi havyan.
Bende anlık bi şuursuzlukla öptüm çocuğu. Sonrada sana kızmıştım ben niye öptüm seni unuttum dedim.
Kızarkende öpebilirsin anne bişey olmaz dedi :KK200:

Sende öpebilirsin yani :deli:
yaaaaa :KK68: yerim onun minik ağzını :nazar:

Back