- 11 Ocak 2014
- 9.900
- 47.341
- 498
- 32
55-56 olmam lazım. kız harbiden nası şişmişim ben yaAtaklarda sıcak su ise yarıyor igdos
Sen o şeker orucu sonrası kaçtın?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
55-56 olmam lazım. kız harbiden nası şişmişim ben yaAtaklarda sıcak su ise yarıyor igdos
Sen o şeker orucu sonrası kaçtın?
Menü vereyim inşallah bugün dayak yemeden çıkarım
09.00
1 yumurta 1 domates 2 yk lor
13.00
Mercimek çorba ve 1 kase ayran çorba az
19.15
Taze fasulye yarım porsiyon 1 bardak süt üstüne
Su 2 lt
Yatana kadsr 3 yapucM ama
1500 bölgesel 300 puan yürüyüş eliptik yok düğüne gidiyorum oyniceeeeemmmm
@MiuLegomalipina @hepfit
nehirnil111
Bizde biliyoruz canım defalarca dediğini keyfimizden yiyipde almadım o kadar spor yapmadım sadece hergunde yanı olmuyor zatı bayramlaşmaya gi etle ugras kp git ziyaret e git derken vaktim kalmadı esimde kurbanlarını uğrşınca geceye kadar her tarafı agrıdı ve cocuklara bile bakamadı o arada hem etle hem kızlarla ugrastım bende isterdim verilen hedefe ulaşmayıH
Halbuki ben yüzde 1 altında geldiğim hafta ne laflar işitmiş ve halen unutmuş değilim oyyy oyyy hep ben hep benn sopanın kadın hasını yemiştim iyi de olmuştu gerçi..
Üstelik de sayfalarca sadece Neslihan sopa yemişti.. haksız mıyım kaç yüz kere dedin yüzde 2 olacak en düşük liste için diye ben mi yanlış hatırlıyorum canım![]()
Miu benim kalbim kizaten miu kim ki.....................
H
Halbuki ben yüzde 1 altında geldiğim hafta ne laflar işitmiş ve halen unutmuş değilim oyyy oyyy hep ben hep benn sopanın kadın hasını yemiştim iyi de olmuştu gerçi..
Üstelik de sayfalarca sadece Neslihan sopa yemişti.. haksız mıyım kaç yüz kere dedin yüzde 2 olacak en düşük liste için diye ben mi yanlış hatırlıyorum canım![]()
o zaman yürüyüşlerini interval şekilde yap@MiuLego koydeyim kv de yuruyus yaptim ama leslie yapamadn ortam hic uygun degildiya ondan![]()
ne zamankimler ip atlıyor ula![]()
Miu benim kalbim ki![]()
ben başlayacam tekrarkimler ip atlıyor ula![]()
Hay Allah razı olsun bonusum
Pembişin de burda ne laflar işittiği günler oldu neslihan sen denk gelmedin demek ki bunu yazdığına göre.
Listede kaptanın kasmasını anlıyorum da arkadaşların birbiribi anlamamasını anlayamıyorum.
Tabiki birbirini gaza getircek hakkı geçiyor herkesin yoksa biri yaparken biri yapmayınca ama böyle direk hedef göstermek olmaz.
Bir haftada sende geçmeyen şişkinlik olur bunun garantisi yok.
Örnekleri zamanla oluyor.
Aylardır yazıyor pembik spordan kaçan biride değil kendine fazla yüklendiği zamanlarda oluyor.
Günaydın..Alıntılar yapmışsınız ama kilo bildirip kütüphaneye gideceğim.. Gelincee okuyacağım inşallah
Zaten sıralamamın çok üstünde yerler yazmıştım, tutmayacağını biiliyordum ama yine de üzüldüm çokca.. Çok gerildim...
Dün hiç uyuyamadım nerdeyse gece sıkıntıdan.. Bir de dün regl olmam lazımdı olamadım.. Normalde daha iyiydim ama şişim
@MiuLegomalipina
2 hafta önce: 68.4
Bugün: 66.9
Fark: -1500
Yüzde:2.20
Günaydın..Alıntılar yapmışsınız ama kilo bildirip kütüphaneye gideceğim.. Gelincee okuyacağım inşallah
Zaten sıralamamın çok üstünde yerler yazmıştım, tutmayacağını biiliyordum ama yine de üzüldüm çokca.. Çok gerildim...
Dün hiç uyuyamadım nerdeyse gece sıkıntıdan.. Bir de dün regl olmam lazımdı olamadım.. Normalde daha iyiydim ama şişim
@MiuLegomalipina
2 hafta önce: 68.4
Bugün: 66.9
Fark: -1500
Yüzde:2.20
Tamam inS pazar donuyorum zaten inS baslicam hemeno zaman yürüyüşlerini interval şekilde yap
10 dk tempolu-5 dk daha yavaş-10 dk tempolu-5 dk daha yavaş gibi misal.. temposunu iyi ayarla ve süreyi uzat zumrud cüm.. yetmemiş yürüyüş çünkü
ne zaman
Eki Görüntüle 2184012 ağzını yüzünü parça pincik etmeceli severim
enem derdini yirimmmmmmYa bu arada bir diğer sıkıntılı olduğum konu dershane işi..
2 dershane arasında kaldım... Karar veremiyorum..
İnşallah en iyi yeri seçebilirim Allahım...
ben de.Kilo bildirimi
2 hafta önce 54.5
Bu cuma :55.2
Fark:+700
Sevmedim sevmedim sevmedim
Oooo tebr8k ederim kuzum çok güzel almışsınöperim bak seni
heye açıklandı 87 point almışım. 90 ı vururum dedim ama bu kadar oldu kısmet![]()