Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sanırım söylediklerine pişman ama aradaki buzu hala kıramadık ben de yaklaşma isteği yok bi tuaf oldum hiç bu kadar uzaklasmamistim. Haftasonu domates yapmama yardım ederse buzlar çözülür belki
Pattise devam demiPazartesi : 73.9
Cuma :72.5
Giden: 1.4
uyku problemlerim filan vardı bi süredir kuzum ciddi bi durum yokŞok etkisi yarattı ilaçlardan sanırım
Geçmiş olsun ne oldu o ilaçlar nereden çıktıAffederim iğdemsin sen benim kıyamıyorum ki sana
![]()
bacım olur o sorun değil de biraz çok olmuş.. yani daha ilerletmeden dur demek lazım.. başla bugün.. yavaştan spor da yap ağır değil yüklenmeden çok..mium o kadan haklısın ki. mayısta mı listedeydim ben ? bu ay herhalde bi 5 kiloya yakın aldım. regl ödemi vardır tahminim 61 lerdeyim ama 61 de çok ... bayağı bildiğin dötlü döbekli oldum yahu
CanımmBaktım sabah bi titreme , bi ter ... dedim hmmmmm benim takıma bi selam bırakma vaktim gelmişaşırı dozsuzluktan sendromlara girmişim .
Eeeeee , nasılsınız hele ? Eskiler , yeniler... listeye giren çıkan ... herkese kocamannnnnn öpücükleer .. en çok öpücükte hamamda kız beğenir gibi 90+da görüp beğenip , miuuu kap şu kızı at odayadediğim mali ye
onun azmini ve başarısını bi drinkle kutluyorum
Bana gelince ....
Ben iyiyim ... uykusuz ama iyi ... şişko ama iyi
Değnek iyi ... yusuf iyi .. melike iyi ... radyasyon bile iyi
öyle işte ... ara ara giriyorum ... giriyorum ve etiketleri görüyorum ... 5 ay geçti gitti ... ben sizden, siz benden geçmediniz
hadi gittim ben , iyi bakın birbirinize...![]()
Hayırlı Cumalaaar ......
son dakika ..... mat hocamın bernamın doğum günüsüymüşöperim ... 55 diyoo peehhhh .... bu özel günü yüzü suyu hürmetine kıskanmadım tabii kiii
Elleşme beniii , emziren anayım ben ...
Seni kampa alırım diyorum , süt diyorum,chucky diyorumm .... anladın sen onu
![]()
Şok etkisi yarattı ilaçlardan sanırım![]()
Unutmadan yazım
Kilom hala 89 sanirim sınır stres benim kilo vermemi etkiliyor bu aksam biraz yürüyüş yapıp sakinleşmeyi planlıyorum
kız o baya eski bir mesajıCanımm
Ne sevindim.. Geldiğini gördüğümee![]()
Canım ya içine atma konuş istersen ama kendi kabuğuna çekilme
2 gündür dikkat ediyorum aslında. tam akşam oluyor benim ataklar başlıyor sonra gelsin dondurmalar gitsin çikolatalar... bıçak gibi kesmem lazım. spora başlamadan olmayacak bu iş.bacım olur o sorun değil de biraz çok olmuş.. yani daha ilerletmeden dur demek lazım.. başla bugün.. yavaştan spor da yap ağır değil yüklenmeden çok..
yedim aynen hem de aklınız almaz nası yedim. ama durdum bak daha yememyoo kesin yedi
iğde yemiştir
çakıl sen 84 lerde değil miydin
89 nedir abi
spora başlamadan olmaz bende de spor çok durduruyor.. zaten bu kilo belasının en büyük nedeni akşam atakları değil mi? ama sen de içindeki o iradeni bi koyver açığa gari.. 64 olmuş ulan2 gündür dikkat ediyorum aslında. tam akşam oluyor benim ataklar başlıyor sonra gelsin dondurmalar gitsin çikolatalar... bıçak gibi kesmem lazım. spora başlamadan olmayacak bu iş.
ama dan sonrası güzel ve şuanda o kısım ilgilendiriyor beni.. sen iğdesinyedim aynen hem de aklınız almaz nası yedim. ama durdum bak daha yemem
zaten miu kim ki.....................Şahane nesli sahane
Geçmiş olsun canım sorunun çözüldüyse ne mutluuyku problemlerim filan vardı bi süredir kuzum ciddi bi durum yok![]()
yoo kesin yedi
iğde yemiştir
çakıl sen 84 lerde değil miydin
89 nedir abi
Ama ne yapayım kaptanim elimden geleni yaptım gayretimi sende biliyorsun hani yiyip artı olsam suçluyum derim yinede son gaz devam morel bozmak yok
hiç ama hiç olmadı
hiç ama hiç yakışmadı
vaaaaayyyyyy
tebrik ederim kuzucummmmmmmmm
spora neden ağırlık vermedin ki
nasılsa verecek
ooo tebrik ederim iğdem çok çok iyi be
işine yarar mı peki sence? atama olur mu buna?
ahahah seni yerim
dur ben onu bi rüyasına girem de görsün
hacı ne yaptın?
şaka olmasını diliyorum ama sanki de hiç öyle değil gibi
63.6 nedir ya resmen 65 e dayandın sen
iğde hemen toparlıyorsun hemen
10 kilo artı var şuanda sende ya![]()
20 Temmuz..kız o baya eski bir mesajı
Her cuma değiştiriyorum artık yazı rengimi.kullanıcı adımı mı değiştirsen
ya da yazı rengimi
ay bi değişiklik istedi canım
ne etsem ya![]()