- 12 Temmuz 2017
- 16.383
- 67.254
- 518
Hayırlı olsun canimTesekkur ederim canim
Beklemedigimiz bi yerdi hani buraya kalmaz diyoduk ama nasip
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlı olsun canimTesekkur ederim canim
Beklemedigimiz bi yerdi hani buraya kalmaz diyoduk ama nasip
soy adını değiştir kendal yapalımkullanıcı adımı mı değiştirsen
ya da yazı rengimi
ay bi değişiklik istedi canım
ne etsem ya![]()
elinden geleni yapmak sporuna ara vermesen geçerliydi.. sporsuz kilo gitmediğini bile bile 1 haftayı sporsuz geçirdin.. sonraki hafta gaza bastın..Ama ne yapayım kaptanim elimden geleni yaptım gayretimi sende biliyorsun hani yiyip artı olsam suçluyum derim yinede son gaz devam morel bozmak yok
aminnnnnnnnnnnn20 Temmuz..
Geçen ay yazmış evet. Olsun.. Yeni gördüm ve sevindim..
Devamı gelir inşallah.
her cuma mıHer cuma değiştiriyorum artık yazı rengimi.
Adımı zaten değiştirdim![]()
soy adını değiştir kendal yapalım![]()
seni görünce burda nasıl mutlu oldum nasılsoy adını değiştir kendal yapalım![]()
Aşk olsun kaptanim Bayram telaşı ile spora bile vakit bulamadım bol bol yürüdüm genelde gideceğimiz yere araba ile gitmeyipte yapamadığım da bende üzüldüm valla sanki spor bana ödev gibi geliyor Allah biliyor dikkat ettigimi tatlıları ikramları geri çevirdiğimi neyse kaptanim hedefe odaklanmaya devam inşallahelinden geleni yapmak sporuna ara vermesen geçerliydi.. sporsuz kilo gitmediğini bile bile 1 haftayı sporsuz geçirdin.. sonraki hafta gaza bastın..
ölümü gösterip hastalığa şükrettirmeye çalışıyorsun. miu yemez.
elinden geleni yapmak sporuna ara vermesen geçerliydi.. sporsuz kilo gitmediğini bile bile 1 haftayı sporsuz geçirdin.. sonraki 2hafta gaza bastın..
ölümü gösterip hastalığa şükrettirmeye çalışıyorsun. miu yemez.
yaptım yaptım
Nasılsın Bonuscan özledim hiç konuşamadık![]()
kullanıcı adımı mı değiştirsen
ya da yazı rengimi
ay bi değişiklik istedi canım
ne etsem ya![]()
lan iğdenin soyadı kendal mı yoksaay sanırım bana evlilik teklifi etti
![]()
lan öperim bak ağzını yüzünüseni görünce burda nasıl mutlu oldum nasıl![]()
yükselsene kim tutar bizi
lan öperim bak ağzını yüzünü
zaten duygu patlamaları yaşıyorum
bi yükselesim var sana![]()
Pattise devam demi
2 gündür dikkat ediyorum aslında. tam akşam oluyor benim ataklar başlıyor sonra gelsin dondurmalar gitsin çikolatalar... bıçak gibi kesmem lazım. spora başlamadan olmayacak bu iş.
Aşk olsun kaptanim Bayram telaşı ile spora bile vakit bulamadım bol bol yürüdüm genelde gideceğimiz yere araba ile gitmeyipte yapamadığım da bende üzüldüm valla sanki spor bana ödev gibi geliyor Allah biliyor dikkat ettigimi tatlıları ikramları geri çevirdiğimi neyse kaptanim hedefe odaklanmaya devam inşallah
H
Halbuki ben yüzde 1 altında geldiğim hafta ne laflar işitmiş ve halen unutmuş değilim oyyy oyyy hep ben hep benn sopanın kadın hasını yemiştim iyi de olmuştu gerçi..
Üstelik de sayfalarca sadece Neslihan sopa yemişti.. haksız mıyım kaç yüz kere dedin yüzde 2 olacak en düşük liste için diye ben mi yanlış hatırlıyorum canım![]()
Caiz değil![]()