• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

@Portakal Sulu Ordek bak şimdi dostum haftaya 53.5 lerde dolanıyorsun ben 52 lere geri geliyorum anlaştık mı:rapci: :KK45:

c9.webp

Kızlar gunaydin, bugün kilo bildirimim yok ama aldim baya baya aldim,60 i gectim oyle diyim

smykmy smykmy @MiuLego nehirnil111 nehirnil111 kizlar sonuc açıklandı ama şok olduk asla ummadigimiz yer oldu,gecen seneki siralamasi daha geride olan Ankara'ya bile giremedi,artik nasip diyorum,hayir nerdeyse acikta kalcakti oglan,bunada sukur diyorum

Koacaeli bilgisayar mühendisliği oldu
Ohhh cok sukur yaa

Begum mesajin sonunu zor getirdimmm yaaa dedim acikta mi kaldi yavrucak
Cok sevindim hayirli olsun canim benim ayri bir telasiniz basladi artik :halay:

Ben de olamiyorum zaten cnm sıkıntı olmaz
Listedesin zaten zorlayacağız bu hafta mecburen
Liste olunca insan daha çok farklı davranıyor ben şahsen listede olduğundan beri yemeden önce 12345786888643 kez düşünüyorum:))
Hep dikkat ediyom canım ekmekten bile geçtim dikkat edipte artı çıkınca fena morel bozuluyor ama ben yinede gaza basiyom spora ağırlık verdimmi güzel gidiyor da herzaman aynı olmuyor

:KK57:
Geldim kızlar hemen bildirim yapıp kahvaltı yapacam çok açım
2hafta önce cuma 73.4
Bugün 72.3
Fark 1.1
@MiuLego @hepfit @malipina
:KK12::KK12::KK12::KK12::KK12::KK12::KK12::KK12::KK12:

hiç ama hiç olmadı
hiç ama hiç yakışmadı

bana vermediğin kesin :sinirli: hem yap hem yeme :KK14: emira salih kazandı sufleyle,deynepnaz karpuz güzeli ikinci oldu.ben de havuç güzeli üçüncü oldum :confused:
vaaaaayyyyyy

tebrik ederim kuzucummmmmmmmm:KK200:
Kilo bildirimi 2 hafta önce 68.7 sanki

Güncel 69.1

Erken tartıldım..şükür artıyı baya temizledim.. baya bi ödem vardı çünkü.. haftaya daha iyi olucak inş..

@MiuLego @malipina
:KK57::KK12:
Kilo bildirimim
Cuma 80
Ptesi unuttum neydi gecmiste bulaamdm

Cuma 79.500
Fark 500

@malipina @MiuLego
Biliyorm cok az ama koyde cok sistimya bide spora agrlik veremedm bide.wc cikamadim :KK43:
spora neden ağırlık vermedin ki :KK12::KK12::KK12:
@Elalis kilo bildirimi yapmıyor sanki kaçıyordu :deli:
nasılsa verecek :KK53:

heye açıklandı 87 point almışım. 90 ı vururum dedim ama bu kadar oldu kısmetHoppa
ooo tebrik ederim iğdem çok çok iyi be
işine yarar mı peki sence? atama olur mu buna?

gelmedi mi takıma bi selam çakma vaktin ?
titreme filan da mı yok ?
ahahah seni yerim
dur ben onu bi rüyasına girem de görsün :KK53:

bi kilo bildirimi yapayım mı artık?
Geçen hafta 62.7 imiş.
Şu an: 63.6
Fark +900 gr
toparlanmak lazım
reglin ilk günü ben terelelli. her yerimden hormon fışkırıyor

hacı ne yaptın?

şaka olmasını diliyorum ama sanki de hiç öyle değil gibi:KK57:

63.6 nedir ya resmen 65 e dayandın sen :oha:

iğde hemen toparlıyorsun hemen
10 kilo artı var şuanda sende ya :KK34::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli:

Selam cnm Hoş geldin sonucun hayırlı olsun inşallah

Valla sen den sonra ben iyi kilo verdim mkii
ne güzel haber bu neslii:KK15:
darısı başıma inşallah

Hiç yazmıyorsun yazıyoruz cevap vermiyorsun unuttun yaaaa ama yaaaaaaaaaaaaa:KK12:
nehirim bazı ilaçlar kullanıyorum psikolojik. onlar uyku yapıyor mallaştırıyor accık. bu ara adımı sorsan leyla derim o moddayım ama haklısın. dikkat ediciğim. gözümden kaçmış:KK19:
bi kez öpsem affeder misin ki:KK15::KK15::KK15::KK15::KK15:

Bence sakinleş eşine güzel bir Melisa çayı yap içer mi bilmiyorum sonra konuşun sen güzelce kilo ver ve hemen çocuk yap bak basıl düzelir herşey inşallah
Şimdi 10 yıl uzun bir süre ama olsun geç de değil şükür ki
Sanırım söylediklerine pişman ama aradaki buzu hala kıramadık ben de yaklaşma isteği yok bi tuaf oldum hiç bu kadar uzaklasmamistim. Haftasonu domates yapmama yardım ederse buzlar çözülür belki

Şok etkisi yarattı ilaçlardan sanırım :KK51:
ne güzel haber bu neslii:KK15:
darısı başıma inşallah

nehirim bazı ilaçlar kullanıyorum psikolojik. onlar uyku yapıyor mallaştırıyor accık. bu ara adımı sorsan leyla derim o moddayım ama haklısın. dikkat ediciğim. gözümden kaçmış:KK19:
bi kez öpsem affeder misin ki:KK15::KK15::KK15::KK15::KK15:

Geçmiş olsun ne oldu o ilaçlar nereden çıktı :KK19:Affederim iğdemsin sen benim kıyamıyorum ki sana :ıslık::KK60:

:KK57:
:KK12::KK12::KK12::KK12::KK12::KK12::KK12::KK12::KK12:

hiç ama hiç olmadı
hiç ama hiç yakışmadı

vaaaaayyyyyy

tebrik ederim kuzucummmmmmmmm:KK200:

:KK57::KK12:

spora neden ağırlık vermedin ki :KK12::KK12::KK12:

nasılsa verecek :KK53:

ooo tebrik ederim iğdem çok çok iyi be
işine yarar mı peki sence? atama olur mu buna?

ahahah seni yerim
dur ben onu bi rüyasına girem de görsün :KK53:

hacı ne yaptın?

şaka olmasını diliyorum ama sanki de hiç öyle değil gibi:KK57:

63.6 nedir ya resmen 65 e dayandın sen :oha:

iğde hemen toparlıyorsun hemen
10 kilo artı var şuanda sende ya :KK34::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli:
mium o kadan haklısın ki. mayısta mı listedeydim ben ? bu ay herhalde bi 5 kiloya yakın aldım. regl ödemi vardır tahminim 61 lerdeyim ama 61 de çok ... bayağı bildiğin dötlü döbekli oldum yahu

Back
X