Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Küsüm sanaaabodoslama dalanlarda bugün: iğde
herkesler iyi di mi
naptınız hepiniz mi zayıfladınız ulan![]()
Ben regl olacam amaBu hafta seninle morti neym olalım mo birbirimizi şey edelim
Selam cnm Hoş geldin sonucun hayırlı olsun inşallahbodoslama dalanlarda bugün: iğde
herkesler iyi di mi
naptınız hepiniz mi zayıfladınız ulan![]()
ya ama yaKüsüm sanaaa![]()
Hiç yazmıyorsun yazıyoruz cevap vermiyorsun unuttun yaaaa ama yaaaaaaaaaaaaaya ama ya![]()
Ben regl olacam ama
Ohhh cok sukur yaaKızlar gunaydin, bugün kilo bildirimim yok ama aldim baya baya aldim,60 i gectim oyle diyim
smykmy @MiuLego
nehirnil111 kizlar sonuc açıklandı ama şok olduk asla ummadigimiz yer oldu,gecen seneki siralamasi daha geride olan Ankara'ya bile giremedi,artik nasip diyorum,hayir nerdeyse acikta kalcakti oglan,bunada sukur diyorum
Koacaeli bilgisayar mühendisliği oldu
Hep dikkat ediyom canım ekmekten bile geçtim dikkat edipte artı çıkınca fena morel bozuluyor ama ben yinede gaza basiyom spora ağırlık verdimmi güzel gidiyor da herzaman aynı olmuyorBen de olamiyorum zaten cnm sıkıntı olmaz
Listedesin zaten zorlayacağız bu hafta mecburen
Liste olunca insan daha çok farklı davranıyor ben şahsen listede olduğundan beri yemeden önce 12345786888643 kez düşünüyorum:))
Ben seni neden 55 lerde hatırlıyorum bu 64 ler nereden çıktıbi kilo bildirimi yapayım mı artık?
Geçen hafta 62.7 imiş.
Şu an: 63.6
Fark +900 gr
toparlanmak lazım
reglin ilk günü ben terelelli. her yerimden hormon fışkırıyor
vaaaaayyyyyybana vermediğin kesinhem yap hem yeme
emira salih kazandı sufleyle,deynepnaz karpuz güzeli ikinci oldu.ben de havuç güzeli üçüncü oldum
![]()
spora neden ağırlık vermedin ki
nasılsa verecek@Elalis kilo bildirimi yapmıyor sanki kaçıyordu![]()
ooo tebrik ederim iğdem çok çok iyi beheye açıklandı 87 point almışım. 90 ı vururum dedim ama bu kadar oldu kısmet![]()
ahahah seni yerimgelmedi mi takıma bi selam çakma vaktin ?
titreme filan da mı yok ?
bi kilo bildirimi yapayım mı artık?
Geçen hafta 62.7 imiş.
Şu an: 63.6
Fark +900 gr
toparlanmak lazım
reglin ilk günü ben terelelli. her yerimden hormon fışkırıyor
aynen
Ben de olamiyorum zaten cnm sıkıntı olmaz
Listedesin zaten zorlayacağız bu hafta mecburen
Liste olunca insan daha çok farklı davranıyor ben şahsen listede olduğundan beri yemeden önce 12345786888643 kez düşünüyorum:))
ne güzel haber bu nesliiSelam cnm Hoş geldin sonucun hayırlı olsun inşallah
Valla sen den sonra ben iyi kilo verdim mkii
nehirim bazı ilaçlar kullanıyorum psikolojik. onlar uyku yapıyor mallaştırıyor accık. bu ara adımı sorsan leyla derim o moddayım ama haklısın. dikkat ediciğim. gözümden kaçmışHiç yazmıyorsun yazıyoruz cevap vermiyorsun unuttun yaaaa ama yaaaaaaaaaaaaa![]()
Sanırım söylediklerine pişman ama aradaki buzu hala kıramadık ben de yaklaşma isteği yok bi tuaf oldum hiç bu kadar uzaklasmamistim. Haftasonu domates yapmama yardım ederse buzlar çözülür belkiBence sakinleş eşine güzel bir Melisa çayı yap içer mi bilmiyorum sonra konuşun sen güzelce kilo ver ve hemen çocuk yap bak basıl düzelir herşey inşallah
Şimdi 10 yıl uzun bir süre ama olsun geç de değil şükür ki
Şok etkisi yarattı ilaçlardan sanırım
ne güzel haber bu neslii
darısı başıma inşallah
nehirim bazı ilaçlar kullanıyorum psikolojik. onlar uyku yapıyor mallaştırıyor accık. bu ara adımı sorsan leyla derim o moddayım ama haklısın. dikkat ediciğim. gözümden kaçmış
bi kez öpsem affeder misin ki![]()
mium o kadan haklısın ki. mayısta mı listedeydim ben ? bu ay herhalde bi 5 kiloya yakın aldım. regl ödemi vardır tahminim 61 lerdeyim ama 61 de çok ... bayağı bildiğin dötlü döbekli oldum yahu
hiç ama hiç olmadı
hiç ama hiç yakışmadı
vaaaaayyyyyy
tebrik ederim kuzucummmmmmmmm
spora neden ağırlık vermedin ki
nasılsa verecek
ooo tebrik ederim iğdem çok çok iyi be
işine yarar mı peki sence? atama olur mu buna?
ahahah seni yerim
dur ben onu bi rüyasına girem de görsün
hacı ne yaptın?
şaka olmasını diliyorum ama sanki de hiç öyle değil gibi
63.6 nedir ya resmen 65 e dayandın sen
iğde hemen toparlıyorsun hemen
10 kilo artı var şuanda sende ya![]()