• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

almiş havucu nasıl yiyon öyle tavşan gibi :roflol:

masanın altından gizli gizli yiyiruz sirseriyle
ne kadar gizlesek de çok sesi çıkyo ya :bbo:

şirin serseri doğru söylüyo hamileyim diye abartma herşeyi homini gırtlak götürme hı :mymeka: :mymeka: :mymeka:
bak hamilelik de alınması gerekn 10-12 kiloymuş doktordan dinledim ona göre a.s

benneyaptımkikarnım ve belim ağrıyo inşallah gelir şu regl :delphin:hiç olmazsa psikolojim düzelir:roflol:he bu arada öğle arasında başkan yoktu odasına çıktım biraz mekik çektim :roflol:dün yapmadım ya valla rahatsız oldum nan:roflol:yoksa psikolojik midelikafaduldenoy hakkaten uçtum:roflol:

kuzuu benim başkanı görevden uzaklaştırdılar ama vekalaeten bakan resmen açığımı yakalamak için solanıo buralardan kapıdan her çıktıımda karşılaşıorum adamla kaç kere gördü nerdesin dedi lavabodaa didim bende harbi bi oraya gidiorum onuda yakalıo yaw -tatlicadiarzu-

aşeeeeeee :roflol: :roflol: koptum nan ya o sırada başkan gelse nolcak :roflol: y düşünsene tam yerdesin adam girdikaydirigubbakcemile3 pazartesi ölçülerek bak bakalım ne kadar fark edecek:teytey: bu arada ben inşallah yarın 5 li rakamları görücem sporsuz olduğu için geçen hafta ki kadar iyi olmasada yine bişeyler gitmiştir ama derece yapamıcam:mymeka:

Back