july hem avatar getmiş hemde,
alttaki tablo ne iş yavrım...
:dilcikar: :dilcikar: öyle şikerim
dont marry be hapyy
nirvancım aramıza hoşgeldin canım a.s.
ohhh güzellik uzmanımızda var artık hihoyyyt
daha ne ister insan böyle takıma can kurban kaydirigubbakcemile5
nirvancım bize güzellik tüyoları veririsin artık yerimseniben
ne de olsa takım arkadaşıyız dimi
bu arada bende hafta içi 8-5 buradayım sırnaşık şey
oyyyy toplantı bitti indim aşağıya sanki ben toplantıya girip konuşmuşum gibi yorgunumbenneyaptımki Nirvan hoşgeldin takımımıza sağlıklı kilo vermelera.s.yaavvv yine döktürmüşsünüz kaç sayfakaydirigubbakcemileeve gitmek istiyorum uyumak istiyorum sessizlik istiyorum daha çok şey istiyorum da sığmaz buraya:roflol:
delikafaduldenyaşasın güzellik usmanımız oldukaydirigubbakcemile5 nirvan ilk soru benden gelsin akneli cildim var biri bitip diğeri çıkıyo napacam ben bunları
size kötü örnek olacaksa :mymeka:
kaldırayım onu ben kaydirigubbakcemile
Nirvan hoşgeldin aramıza
nirvancım merhaba kaydirigubbakcemile5
tartıldın mı bu sabah bakimm :jeyyar:
sabah şekerleri geldinizmiŞenizhatta gidenler bile olmuş:roflol:nirvancım üzülme burada verrisin o fazlalıkları:teselli:
hoşbulduk şirinimgünaydına.s.
ay benimde hiç çalışasım yok bugün tuh:roflol:
betüşüm ve zeytinim hoşgeldiniz a.s.
geldik ve gittik bence nirvan sana uyarsa sonunu bilemem :roflol: atacağı yerde almasın nan:mymeka:sabah şekerleri geldinizmiŞenizhatta gidenler bile olmuş:roflol:nirvancım üzülme burada verrisin o fazlalıkları:teselli:
saol sersericim inş. bende öyle temenni ediyorum
hoşbulduk şirinim
geldik ve gittik bence nirvan sana uyarsa sonunu bilemem :roflol: atacağı yerde almasın nan:mymeka:
hoşgeldin canım bende kimim dimi sahi diplehawk ta bilmiyo galiba benim kim olduğumu bu sabah maydonuslar çok:roflol: seytinde geldi neyse biraz işim var arkadaşlar beni tanıtıversin bi zahmeta.s. ama ben tanıtım yapacağın önceden saçını çekip gözünü morartemde kaydirigubbakcemile :mymeka:
merhaba dimplehawk canım tartıldım tartılmasınada sonuç hiçö iç açıcı değil ne yazıkkism_confused:
tamam nirvancımm güle güle:teytey:
biz buralardayızz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?