Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

hoşbuldum çok teşekkürederim .walla şımarıcam kıslar ben bu takımda haberiniz olsun:)
vermezmiyim amaç paylaşım değilmi zaten

hoşbuldum teşekkürler umarım hepimiz sağlıklı bir şekilde istediğimiz kilolara ulaşırız...

delikafaduldenyaşasın güzellik usmanımız oldukaydirigubbakcemile5 nirvan ilk soru benden gelsin akneli cildim var biri bitip diğeri çıkıyo napacam ben bunları

walla bu stresli dünyada cildinde problem olmayan insan kalmaması kadar normal birşey yok biliyorsunuzki cild hem beslenmeyle hemde çevre şartlarından çok etkileniyor,akneli cilt ise en problemli cilt tipi en önemli şey çok temiz tutmak ve tabiyki oynamamak bu çok zor biliyorum ama öylea.s

size kötü örnek olacaksa :mymeka:
kaldırayım onu ben kaydirigubbakcemile

yaaa bence kaldırma çok şeker hem daha iyi görüpte yememek daha güzel onu başarmakyerimseniben

Nirvan hoşgeldin aramıza

hoşbuldum teşekkür ederim

şimdi gelelim esas konuya walla konular pek iç açıcı değil sabah kalktım tartıya çıkıcam bir baktımki regl olmuşum zaten bu tartı konusunda beni geri iten bir faktör fakat tartılmak zorunda olduğumu bildiğim için tartıldım 76.7 çıktım((

günaydına.s.
ay benimde hiç çalışasım yok bugün tuh:roflol:
betüşüm ve zeytinim hoşgeldiniz a.s.
hoşbulduk şirinim
sabah şekerleri geldinizmiŞenizhatta gidenler bile olmuş:roflol:nirvancım üzülme burada verrisin o fazlalıkları:teselli:
geldik ve gittik bence nirvan sana uyarsa sonunu bilemem :roflol: atacağı yerde almasın nan:mymeka:
saol sersericim inş. bende öyle temenni ediyorum

hoşgeldin canım bende kimim dimi sahi diplehawk ta bilmiyo galiba benim kim olduğumu bu sabah maydonuslar çok:roflol: seytinde geldi neyse biraz işim var arkadaşlar beni tanıtıversin bi zahmeta.s. ama ben tanıtım yapacağın önceden saçını çekip gözünü morartemde kaydirigubbakcemile :mymeka:

hoşbuldum walla bende hala çoğunuzu tam olarak tanımıyorum zaten işe kendimi tanıtmakla başladım zmaanla tanışıp kaynaşıcağız sanırım

merhaba dimplehawk canım tartıldım tartılmasınada sonuç hiçö iç açıcı değil ne yazıkkism_confused:

hiç sorun değil :teselli: zaten herkes kilosundan mutsuz olduğu için başlıyor buraya
hadi bakalım kolay gelee hihoyyyt

hemen bi çizelge hazırla bakim :jeyyar:

nirvancım kilo çizelgen görünmüyo canım a.s
büyük ihtimalle aderesi yanlış kopyalamışsın sositososito
ben de çok uğraşmıştım sonra hayal yardım etti sağolsun :1hug:
dur ben sana adresi buraya yapıştırayım
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wP4VoYe/weight.png[/img]
[/ur
bu şekilde olan adresi yapıştıracaksın o ortadaki sayılar aynı olmıcak tabi
senin ki değişicek :1rolleyes:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…