• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

yanlız unutmayın bizlerinde annesi kaynana veya bir gün olacak ve bizlerde olcaz :uhm:

ahh be petüşüm allahım bana böyle kaynana olacağım günleri yasatcaksa o günlere gelmiyim daha iyi
evladını ayırmak için elinden gelen herseyi yapan insana anne baba denmez
nan betüp bu konuda zatii sinirliyim kötükedihüso
bakalım bizim dananın kuyrugu akşama kopacak kafamçokkarıştı

ahh be petüşüm allahım bana böyle kaynana olacağım günleri yasatcaksa o günlere gelmiyim daha iyi
evladını ayırmak için elinden gelen herseyi yapan insana anne baba denmez
nan betüp bu konuda zatii sinirliyim kötükedihüso
bakalım bizim dananın kuyrugu akşama kopacak kafamçokkarıştı

nolduki:uhm: konuyu tam bilmiyorum ama belki yazmışsındır görmedim bişey mi kaçırdım:uhm: kötü bişey yok işallah olur canım neler oluyor benim yaşadıklarımı az çok biliyosun benimkileri kimse yaşamamıştır kayın validem benim yatak odamda yatıyor hala, vermeyince eşim aynısından aldı ikimizdede aynısı var gelin kaynana aynı yatak odası modelinde yatıyoruzkaydirigubbakcemile3 ben gülüp geçiyorum bunlara ama ona çok şey borçluyum gerçekten o bize kötülük yaptıkça biz daha çok birbirime kenetlendik sevgimiz daha da arttı her şer gördüğümüzde bi hayır vardır önemli olan sen eşini oda seni kırmasın o bizi ayırmaya çalıştıkça biz dahada bağlandık:asigim:

ya arkadaşlar bir girdim gece derdim var köşesine benzemiş :1no2:
jujum ben seni kayınvalidenle aran iyi diye biliyordum hep öyle anlatıyordun ne oldu tısım böyle birden bire yerimseniben
aşem betüşüm burada herkes kayınvalidesindenmi dertli yav :teselli:
bide siz yarın ilkerime kayınvalidesini sorun :roflol:20 senedir ne çektiğini
jujum sana bi tavsiye eşine asla ailesini kötüleme o şunu yaptı bu şunu yaptı deme ibre tersine dönüyo güzelim Çok üzgünüm çoook
umarım herşey hallolur eşinle mutlu mesut bi yaşantınız olur

mrb arkadaşlar... ben artık ayrılıyorum.:a015:..sizlerle muhabbet etmek çok isterdim ama vakitlerimiz uymuyor..:1no2::delphin:.bu şekilde de yürütemiycem..:delphin:.herşey için teşekkür ederlera.s.:enbuyukkk:

üzüldüm gercekten ama karar senin sonucta sende haklısın buraya motive olmak için geliyorsun umarım sende istediğin kiloya glirsin yerimsniben
yinede kk ya her uğradığında mutlaka bekleriz :1hug:

jujum ben seni kayınvalidenle aran iyi diye biliyordum hep öyle anlatıyordun ne oldu tısım böyle birden bire yerimseniben
bide siz yarın ilkerime kayınvalidesini sorun :roflol:20 senedir ne çektiğini
jujum sana bi tavsiye eşine asla ailesini kötüleme o şunu yaptı bu şunu yaptı deme ibre tersine dönüyo güzelim Çok üzgünüm çoook
umarım herşey hallolur eşinle mutlu mesut bi yaşantınız olur

şirinem benimde bildiğim aram iyidi ama değilmiş meğer hep eşimi doldurmuslar en sot patladı tabi ben ona hiç ailsi ile ilgili bişi söylemem zaten.onlar benim hakkımda konusur. cokta tııııııın :dilcikar: valla onlar kaybeder benim kaybetcek bişiyim yok

akşam benden habersiz baba oğul benim evime misafir cağırıyo
yaa asla eşimin aklına gelmez buna eminim
eve giderken haberim oluyo siz olsanız ne yaparsınız
gittim eve bişiler hazırladım sildim süpürdüm akşam yemeği bile yemedim. en iyi sekilde ağırladım gitsibler die gözlerinin içine bakerken
zıır kapı yine misafir.
tamam misafiri severim her zaman ama dün akşam hiç halim yoktu
ondan bi gce önce 25 kişi misafir vardı evde zaten üstümden tren gecmiş gibiydim.

amann neysee sabah sabah pek bi sinirlendim zatii. geldim burda adamın birine cattım
n iyisii gidiyim makkaj yapiim cay alıp kahvaltı ediim sonra bide cigara :delphin: hayat buu işte
cay sigara ve kk :hooray:

dünki yediklerimi yazim mi :jeyyar:
yazıp hemen kacıyım yada kaydirigubbakcemile

simit/1 adet benimo :)/1 adet kandil simiti/biçay bardağı kola/neskafe/15-20 bardak çay (şikersiz)

bugün o haptan içmicem biraz bişiler yiyim ama yemeği özledim haaa

günaydın kızlar Şeniz
dün ne olmuş burası ya:sm_confused:
sirseri bişey söledi,meğer herkes kaynanasından dertliymiş benneyaptımki

canım akşamları genelde tek oluyorum...kendi kendime yazışıyorum:utangac:..bu şekilde devam etmek istemiyorum artık..herşey için herkese tekrar teşekkür ederim...a.s.

gelişimcim haklısın canım da
başka bi takıma gitsen de böyle şeylerle karşılaşacaksın
çünkü çoğu kişi gündüz giriyo
akşam yemekdi çocukdu kocaydı kimse zaman ayıramıyo:uhm:

ben de dün yediklerimi yazayım
sabah:3 zeytin,2 dilim peynir,1 dilim kepek ekmeği,1 sb meyve suyu
ara:4 kuru kayısı
öğle:az pilav,1 kepçe tavulu mantar,1 dilim ekmek ve bol salata
ara:form bisküvi
akşam:1 kase çorba,3 kaşık fasülye,2 kaşık patates,1 küçük tavuk,2 kaşık makarna ve yoğurt
ara:meyve,süt

günaydınnnmirmirmirmirzabah zabah agresifim ben yine uyuyamadım çünkü :delphin:jujum ohaaa demek istiyorum müsadenle çüşş hatta insan haber vermeden misafirmi çağırır nan:mymeka:gelişimcim kendini nerede ve nasıl mutlu hissedeceksen nasıl kilo vereceksen orada ol canım bizde bize katıldığın için teşekkür ederiza.s.istersen bir kez daha düşünyerimsenibenjujum yediklerin çok sağlıksız kuzum ya bak hasta olacaksın dikkat et:mymeka:akşam 1 tane balık yedim ilgililere duyurulur:roflol:çünkü hamsi değildi istavritti sanırım:delphin:iyi hoş ta dün akşam da mutfakta kayınvalidem ne dedi biliyomusunuz çaktırmadan sölüyo güya direk gel diyemiyo tabi:mymeka:yarın akşamda köfte var yanınada pilav yaparız uğraşmassın işte sende yeriz hep beraber:1shok:delimidir nedir kadın ya:kızgın:ve hala diyoki buraya yerleşin hep beraber otururuz ki şu an yanında eltimler oturuyo benneyaptımkimantıklı açıklama yapabilecek olan var mı ? biz de kayınvalide olacağız doğru ama bu şekilde davranacağımı sanmıyorum bi kere kişiliklerimiiz farklı:dilcikar:daha dikkatli daha özenli olacağıma eminim ben çocuğum mutluysa ben sesimi keser otururum ama saygısızlık istemem:1closedeyes:oyy zabah zabah ne varsa döktüm nan içimdekileridelikafadulden

Back