Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yanlız unutmayın bizlerinde annesi kaynana veya bir gün olacak ve bizlerde olcaz :uhm:
betüş pattis kantarı bulammı sana:),
kaynana anam beni bilmemde senden beter bi kaynana olur betüş eve alınmayacak cinsten olun sen :)...
ahh be petüşüm allahım bana böyle kaynana olacağım günleri yasatcaksa o günlere gelmiyim daha iyi
evladını ayırmak için elinden gelen herseyi yapan insana anne baba denmez
nan betüp bu konuda zatii sinirliyim kötükedihüso
bakalım bizim dananın kuyrugu akşama kopacak kafamçokkarıştı
işte petüşüm bizde tam tersi oluyo bizimle her uğrastıklarında biraz daha kopuyoruz
üff niese üsülmüyorum artık
gecici bi duygumu bilmiyorum
bugün ayrılsam bi damlagöz yası akmaz
gelişimci ne oldu canım nerden çıktı bu ayrılık hemen pes etmek varmı
mrb arkadaşlar... ben artık ayrılıyorum.:a015:..sizlerle muhabbet etmek çok isterdim ama vakitlerimiz uymuyor..:1no2:.bu şekilde de yürütemiycem...herşey için teşekkür ederlera.s.:enbuyukkk:
jujum ben seni kayınvalidenle aran iyi diye biliyordum hep öyle anlatıyordun ne oldu tısım böyle birden bire yerimseniben
bide siz yarın ilkerime kayınvalidesini sorun :roflol:20 senedir ne çektiğini
jujum sana bi tavsiye eşine asla ailesini kötüleme o şunu yaptı bu şunu yaptı deme ibre tersine dönüyo güzelim Çok üzgünüm çoook
umarım herşey hallolur eşinle mutlu mesut bi yaşantınız olur
canım akşamları genelde tek oluyorum...kendi kendime yazışıyorum..bu şekilde devam etmek istemiyorum artık..herşey için herkese tekrar teşekkür ederim...a.s.