• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

almiş öle deme kıs işe yarar reklam saten ürünler süper :roflol:...

ya bizim iş yerinde sadece 3 bayanız gerisi hep erkek :bbo:
o yüzden birisi görcek diye çekiniyorum tabi :1ninca:
ya o markanın ürünleri güzelde
yukarıdaki hiç bana göre değil
ztn zayıfladıkça onlar da zyıflıyo sinir oluyom ya kafamçokkarıştı

günaydın millet
betüşüm hoşgeldin a.s.
sen olunca sayfalar hızla ilerliyo sen yokken durduğu yerde duruyo
hayalim seninkinin bittimi askerliği teskereyi aldımı ee yaza bi düğün yaparsınız herhalde
bak yazın bende ank olacagım gelirim düğününe:roflol:
hoşbulduk canım biraz geç oldu ama olsunŞeniz
şahsen ben birinci uyarımı aldığımdan beri çok tırsıyorum:a015:
takımdan atılacam diye
jujum ben şimdi bi daha unutursam yada 2 hafta kilo veremezsen atılacakmıyım takımdansenağlamasenağlamasenağlama
bak ben gibi yap atılcağını anladığın anda ara ver:roflol: geri dönünce yaparsıncokacimcoook
zapık hayal :mymeka:

yenimi anladınkaydirigubbakcemile3 sen daha mesanede görsen onu:roflol:

bu arada beni sadece şirinim hatırlayıp sormuş:dilcikar: teşekkür ederim şirinim evet ben olunca sayfalar ilerliyor cazibeme kapılıyor bu bayanlar :dilcikar: kaydirigubbakcemile3 işleri güçleri benle uğraşmak kovulmiyem diye bende fazla girmiyorum deguşumda gelmemiş zaten ben en iyisi yeni bi dopik açem beni sevenlerle birlikte olem:dilcikar: buranın kaptanı beni kovuyor ondan fazla uğramıyom hayalde burdan ulaşmasa mesane yada face bookta da buluyor beni duvarıma şey edip durma nan:mymeka:

ebet almiş şu sütyen hiç iyi olmadı etraf erkek sinek dolu ayıp olıuyo falla:1no2:hayal zayıflayınca resim çekip gösteririm ama pikini li değil zapıkkaydirigubbakcemile3juju bu sayfaya giremiyomuş niyeki başka sorun yaşayan var mıfisfisfis

slm kıslarrrrrrrrrrr nasılsınız bakema.s. Şeniz en son bişey gördüm pikinili resim falan:1shok: ama normaldir hayal bu ne yapsa yeridir:roflol:

ben değel cınım aşe aplam koycek :)...

zapık hayal :mymeka:

kim töbe de çarpilcan...:)

ya bizim iş yerinde sadece 3 bayanız gerisi hep erkek :bbo:
o yüzden birisi görcek diye çekiniyorum tabi :1ninca:
ya o markanın ürünleri güzelde
yukarıdaki hiç bana göre değil
ztn zayıfladıkça onlar da zyıflıyo sinir oluyom ya kafamçokkarıştı

benim küçülse ne kadar küçülür acep:)
küçülüo gerçide ne kadar giderse bende daha kalır 95:)...

yenimi anladınkaydirigubbakcemile3 sen daha mesanede görsen onu:roflol:

kimi görmek gerek acep betüüüüüüüüüüüüüüüş...

he bide hoşgeldin betüş,
şirin canımcım aldı teskereyi şükürler olsun Allah herkese nasip etsin sağ sağlim inş,
düğün hımmbakalım ben zayıflayım helede gelin olunca güzel olcem de :)...

canım benim gel bende seni öpemŞeniz hani sen susuyodun :roflol: çenen düşmüş yine sinirin yatıştımı acık:uhm:

sinirim yatışmadı bu bir:dilcikar:sustuğum kişi siz değilsinizki iki:roflol:kaynanam aradı balık aldım gelin dedi 3 fisfisfisdaha dün akşam bizde yemekteydik dörtbenneyaptımkibugün o balıklar kızartılıpta yenir 5 gitmesek surat asar 6:1closedeyes:

aaaa ne bu sirserim ya her akşam her akşam :kızgın:
kaynanaysa kaynana biraz sınırını bilsin canım
insanın hayatına bu kadar de girilmez ki Çok üzgünüm çoook
ben sana bişey sölim mi bu kadın oğlunu kısakanıyo heeee kafamçokkarıştı
balık meselesine gelince 2-3 tane balık ye
bol salata ye tamam mı yasakkelime
bak eğer fazla yersen seni gerçekten döverim hııı :mymeka:

aaaa ne bu sirserim ya her akşam her akşam :kızgın:
kaynanaysa kaynana biraz sınırını bilsin canım
insanın hayatına bu kadar de girilmez ki Çok üzgünüm çoook
ben sana bişey sölim mi bu kadın oğlunu kısakanıyo heeee kafamçokkarıştı
:

oyy oyyyy basmayın yarama benneyaptımkibenneyaptımkibenneyaptımki

sinirim yatışmadı bu bir:dilcikar:sustuğum kişi siz değilsinizki iki:roflol:kaynanam aradı balık aldım gelin dedi 3 fisfisfisdaha dün akşam bizde yemekteydik dörtbenneyaptımkibugün o balıklar kızartılıpta yenir 5 gitmesek surat asar 6:1closedeyes:

nan sanada iyilik yaramıyo benim kaynanm balok alcak ha 1 ev kokcek diye hayatta almaz 2 hee kızartma asla yapmaz 3 hazır yemeğe çağırıyo daha neee ben ramazandan ramazana özel izinle gidiyorum:roflol: nankör işte kaynana değilmi ne yapsa yaranamaz:roflol: valla özeniyom nan benim kaynanam bi kere beni çağırsa canımı vercem gerçi benimki kızınıda çağırmıyo batmasın dağılmasın masraf olmasın :roflol: o yüzden ya bende ya görümceme geliyor:mymeka:

nan sanada iyilik yaramıyo benim kaynanm balok alcak ha 1 ev kokcek diye hayatta almaz 2 hee kızartma asla yapmaz 3 hazır yemeğe çağırıyo daha neee ben ramazandan ramazana özel izinle gidiyorum:roflol: nankör işte kaynana değilmi ne yapsa yaranamaz:roflol: valla özeniyom nan benim kaynanam bi kere beni çağırsa canımı vercem gerçi benimki kızınıda çağırmıyo batmasın dağılmasın masraf olmasın :roflol: o yüzden ya bende ya görümceme geliyor:mymeka:

tısım sen onun kaynanasını bilmiyon:1no2:
elinden gelse her gün çağırcak hatta bura yatın dicek ya
valla en iyi benim
kaynanamla bayramdannnnnn bayrama görüşüyorum ohhhh:lepi:
deme keyfime :sm_cool:

benneyaptımkioff petüş ne manyak gelinsin yahu bırak çağırmasın uzak olsun bekaydirigubbakcemilebizim her pzar telefon çalar kahvaltıya gelmiyomusunuz denir ve ben uyuz olurumbenneyaptımkiarada gitsem sorun olmas ama benimde eşimlşe çocuklarımla kendi evimde kahvaltı etme lüksüm olsun ama dimi:delphin:

benneyaptımkioff petüş ne manyak gelinsin yahu bırak çağırmasın uzak olsun bekaydirigubbakcemilebizim her pzar telefon çalar kahvaltıya gelmiyomusunuz denir ve ben uyuz olurumbenneyaptımkiarada gitsem sorun olmas ama benimde eşimlşe çocuklarımla kendi evimde kahvaltı etme lüksüm olsun ama dimi:delphin:

bendeniz bu konuya dair bir dörtlük yazdım :jeyyar:

kaynanayı ne yapmalı kaynar kazana atmalı
yandım gelin dedikçe altına odun atmalı :delphin:

betüüüüüüüüüüüüüüüüüüş kaç kental oldun anam sen:roflol:...
bilmiyom kantar tartmıyo:roflol:
bendeniz bu konuya dair bir dörtlük yazdım :jeyyar:

kaynanayı ne yapmalı kaynar kazana atmalı
yandım gelin dedikçe altına odun atmalı :delphin:

bende daha güzeli var canım bitanecik arkadaşıma ait esra sözü (ata sözü) "en iyi kaynana ölü kaynanadır."

Back