• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

orkunege zalimi helal size wallaaa...
evde baskalari olunca dahada bir yenilmiyor yha.
sanki nefsine yenilince seninle dalga gececeklermis gibi hissediyor insan..

öyle deilmi?

tebrik ediyorum sizii
tartilma gününe daha var die cozuttum aslinda
izinliydim ben 65,7 ydi en son kilom.
tutsam bogazimi iyin olacak.
öyle yada böyle.. almis olacagim haftaya :( en cok moralimi bu bozuyor.

yazık ya kıyamam sana en kötüsünüde ben yazdım sanırım ama özür bu arada kızlar kurtaralım grubu diğer grupların içinde birinciliği göğüsleyelim derken ne yağlı ekmekleri ne döneri abooo nasıl canım çekti ama aç deilim sorun deil ondan yarın bol bolsıcak su yoğurt falan ile besleninde yakın yediklerinizi kızmadınız demi bana birinci grup yedinci grup olmalı hadi ama yoksa bende yicem öğlen yapılan sarmada bitmiş ya büyük güveçle yarısından fazlası pişti aslında sarılan ağzna kadar doluydu güveç ama onuda sabah kahvaltısında sıcak sıcak yiyeceklermiş anlamıyorum nasıl dayanıyorum aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa niye şişkoyuz ya ağlamak istiyorum ama yapmayın ya aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa bende pasta istiyorum ühü ühüh ühühüh......mafoldumben

ühühühhhhhhhhhhhhhhhhüüüüüüüüüüüü
hakkat kuu depresyona gircez bakmafoldumbenmafoldumben:çok üzgünüm::gitme::gitme::sinifsinif:
ne de güzel anlatmışsın kıss benim de canım çekti:tomato::tomato:
delirdik galiba:1rolleyes::roflol::roflol::roflol:

neyse yaa
bu kadar cıvıtmak yetsin kızlar
ben biraz da tartıya kızdım böyle oldu:oklava:
eğer eksik çıksaydım daha çok motive olacaktım halbuki:umursamaz::dilcikar:
adi tartıalsanaalsanasmile

evet yha ne bicim cizelgeleriniz var öyle???

insan kilosunu yazar:(

bu arada biriniz 7910 dan ticker yapmak istiyormus.
yasak kizlar sadece tickerfactory izinli.
ben pro üye oldugum icin imzama koyabiliyorum. sansliyim.

kizlar 1500 tane topicle ilgilendigimden anca vakit buldumm :)))

emos hicc üzülme canim bende beyaz ekmegi götürdüm bugün hahah

sabah tavuk yedim :))
igrencim biliyorum ama napim öglen yemegine denk geldi kalkmam:))

ikindide de ekmek yagladim yedim

aksamda köfte pilav

hahaha ne bicim diet la bu :)))

bizim takim sonuncu olmaya mahkumm benden sölemesii :)))))))))

:roflol::roflol::roflol:sırnaşık şeysırnaşık şey
kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5Şenizolumunekankayizsmile

kızlar bu arada beni merak eden takım arkidişlerim geyikte temmuz nenlerine foto ekledim bakabilüsünüz:kahve:opuyorumnanaktan

emosum biliosun 1 yildir diyet yapiyorum ara ara biraksamdaa

bende ainen oluyorum .. insan alinca daha bir hirslanmalii
ama öle olmuyor.
verdikce veresin geliyorr
aldikca da yiyesin :roflol:

orkunege zalimi helal size wallaaa...
evde baskalari olunca dahada bir yenilmiyor yha.
sanki nefsine yenilince seninle dalga gececeklermis gibi hissediyor insan..

öyle deilmi?

tebrik ediyorum sizii
tartilma gününe daha var die cozuttum aslinda
izinliydim ben 65,7 ydi en son kilom.
tutsam bogazimi iyin olacak.
öyle yada böyle.. almis olacagim haftaya :( en cok moralimi bu bozuyor.

ama öle olmuyor.

ay ne guzel yazmıssın kızzz valla gel bı opım senıı kaydirigubbakcemile3

:roflol::roflol::roflol:sırnaşık şeysırnaşık şey
kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5Şenizolumunekankayizsmile

kızlar bu arada beni merak eden takım arkidişlerim geyikte temmuz nenlerine foto ekledim bakabilüsünüz:kahve:opuyorumnanaktan

zemuszemusgüzel kızsın :nazar:

hiç de fazlan var gibi durmuyosun valla

şişşşşttt noluyonuz be bana noluyor niye cozuttuk bakayım bende 1 kadeh şarabı devirdim az önce.
haftasonu normalin üsütne çıkmayın pazartesi herkes gıdım gıdım yiyecek bende dahil
ayyy silkelenelim ayol
bende emoş gibi tartıya kızanlardanım ama kızmak bize daha çok artı getiriyor

şişşşşttt noluyonuz be bana noluyor niye cozuttuk bakayım bende 1 kadeh şarabı devirdim az önce.
haftasonu normalin üsütne çıkmayın pazartesi herkes gıdım gıdım yiyecek bende dahil
ayyy silkelenelim ayol
[/Q

yaw kaptan bole yaparsa bız karayı zor goruruzzz ayolll sırnaşık şeysırnaşık şey:sm_cool::sm_cool:delikafaduldendelikafadulden

bu nedır ıcınıze seytan kacmıs sızın elın bı okuyup ufleyeyım sızıde kendınızı gelın len benıde yoldan cıkardınız haa gıttım 3 sarma yedım bıde lahanadan araya attırıverdım sayenızdeee hadı kalkın aranızdan bırı guzel bı kahve yapsın kapatnı ayıltalım yelkenlere foraa yoksa sonumuz tıtanık gıbı olucak ama bız buzdagına carpmakdan degıl fazla kılolarımzla batırıcaz gemıyıısırnaşık şeydelikafaduldendelikafadulden:delphin:

ama öle olmuyor.
hahaaaaa süpersinkaydirigubbakcemile5
aynen öyle vallasırnaşık şey
zemuszemusgüzel kızsın :nazar:

hiç de fazlan var gibi durmuyosun valla
sağol canıımopuyorumnanaktan
valla var bayaa fazlam:kedi:
burda çok belli olmuyobayanssulusmile
ayyy silkelenelim ayol

afiyet olsun kaptan:içelim:
bugün hepimiz cozuttuk:roflol:
bize sopa lazım:oklava::oklava::oklava:
yaramadı bu tartı günü:mymeka:
daha çok bakarız vitrinlere iç çekerek..dönerlere pastalara kızarak:gitme:

Hem neyın haftasonu ay kılo alırken bugun hafta sonu hadı bugun yag bırıktırmeyeyım dedımı vucudumuz hadı ferıstah yengeden neyımız eksık dıpdırı yapalım vıcıtlarımııı adelelı kolalrımız olsun

ayyy silkelenelim ayol
[/Q

yaw kaptan bole yaparsa bız karayı zor goruruzzz ayolll sırnaşık şeysırnaşık şey:sm_cool::sm_cool:delikafaduldendelikafadulden

bu nedır ıcınıze seytan kacmıs sızın elın bı okuyup ufleyeyım sızıde kendınızı gelın len benıde yoldan cıkardınız haa gıttım 3 sarma yedım bıde lahanadan araya attırıverdım sayenızdeee hadı kalkın aranızdan bırı guzel bı kahve yapsın kapatnı ayıltalım yelkenlere foraa yoksa sonumuz tıtanık gıbı olucak ama bız buzdagına carpmakdan degıl fazla kılolarımzla batırıcaz gemıyıısırnaşık şeydelikafaduldendelikafadulden:delphin:

fatot kuuu küçücük bir kadeh içtim ben sarhoş olmuyorum sadece uykumu getişriyor.ama kahveye hayır demem

ayyy silkelenelim ayol
[/Q

hahahaaaaaaaaaaaa:roflol::roflol::roflol:
ayy çok güldüm:roflol:
sende mi bzodun niyeti kız...ohh sen eksik kalmadın hadiiiidelikafadulden
aayyy biri bize dur desin vallaboshayallersmile
hadi ben kaçayım artık yoruldum iyi geceler herkeseopuyorumnanaktan

bole oturcan bu satte guzel bı kahve yanında sıgara kı gece mutlaka evde sıgara kalmamalı kıı evde yarım sıgara aranmalıı kız kıza sabaha kadar dedıkodu yapmakkk ay ben unıversıte gunlerımı ozledım

kızlar şaka yapmıyorum bu topice girince karnım acıkıyoo canım yazdığınız yiceklerden çekiyo... neden böyle yapıyosunuz...bu hafta veremedim ne demek.. bu hafta veremezseniz önümüzdeki hafta verirsinz.. hiç bir yemek yazın düşük belli kot giyip üstünede daracık badinizi çekip salınmaktan daha güzel olamaz... hadi bakimm kendinize gelin.. yicek adı kullanmayı yasaklıyorum size:)))) sadece yediklerinizi yazın hayal ettiklerinizi değil:)) beni kovalıcaksınız bu topicden biliyorum:)))

hahahaaaaaaaaaaaa:roflol::roflol::roflol:
ayy çok güldüm:roflol:
sende mi bzodun niyeti kız...ohh sen eksik kalmadın hadiiiidelikafadulden
aayyy biri bize dur desin vallaboshayallersmile
hadi ben kaçayım artık yoruldum iyi geceler herkeseopuyorumnanaktan

ben gıttım ıyce dıbe vurdum geldım asure yedım :roflol: napım ama sızde aksamdan berı bı suru mama saydınız benımde nefsım bı yere kadar alla alla yawww zaten dısımm kasınıyoo kaydirigubbakcemile3 aman neyse yarın sabah 8 kata kadar 4 kez ınıp cıksam 1 saat yurusem azda vede halı ıle debelenenerk bıcımsız harekelerıme yenılerını eklesemm ee o zaman cezamı cekmıs oluyomm her hallde:asigim:

ayyy çok güldüm ya bencede bu kiloyla batıracaz gurubu biz anca sondan birinci oluruz bu gidişle en şişko gurup olarakta naparız bilemiyorum bu arada 10 gibiydi kahvaltı ettim ne kadar sofraya oturmayacağım dediysemde neyse ama çok yemedim kız çok uzak sayılmayuz biz otogardan 163e bizim duraktasın şirinyer lisesinin orada in gel kahveyi ben yaparum boool köpüklü sade bir kahve yanına keyf sigarası üstüne fal sabahı buluruz herhaldeboshayallersmile

kızlar şaka yapmıyorum bu topice girince karnım acıkıyoo canım yazdığınız yiceklerden çekiyo... neden böyle yapıyosunuz...bu hafta veremedim ne demek.. bu hafta veremezseniz önümüzdeki hafta verirsinz.. hiç bir yemek yazın düşük belli kot giyip üstünede daracık badinizi çekip salınmaktan daha güzel olamaz... hadi bakimm kendinize gelin.. yicek adı kullanmayı yasaklıyorum size:)))) sadece yediklerinizi yazın hayal ettiklerinizi değil:)) beni kovalıcaksınız bu topicden biliyorum:)))

evet evett bılıyodum yalnız olmadıgımı bılıyodumm evet bız senınle ruh ıkızıyız olumunekankayizsmileolumunekankayizsmile canım ya nerdeydın bende arada kaynadım o kadar da sıktım sabahtan berı dusun kı son yarımsaat ıcınde cok yaramazlık yaptımmm :çok üzgünüm:

:1rolleyes::1rolleyes::1rolleyes:
kaydirigubbakcemile5opuyorumnanaktanbayanssulusmilezemuszemusolumunekankayizsmileolumunekankayizsmile

ayyy çok güldüm ya bencede bu kiloyla batıracaz gurubu biz anca sondan birinci oluruz bu gidişle en şişko gurup olarakta naparız bilemiyorum bu arada 10 gibiydi kahvaltı ettim ne kadar sofraya oturmayacağım dediysemde neyse ama çok yemedim kız çok uzak sayılmayuz biz otogardan 163e bizim duraktasın şirinyer lisesinin orada in gel kahveyi ben yaparum boool köpüklü sade bir kahve yanına keyf sigarası üstüne fal sabahı buluruz herhaldeboshayallersmile

leyn bu saat de dısarda kamyoncularla seycıler olur zayıflayalım da takım yemegıne cıkarız hersene gelenksel dıyet gunu yaparız delikafaduldendelikafaduldenhoss gelenksel dıyet gunundede bız yıne kacamak yaparız ya hanı ne demısler fisfisfis horoz zayıflar gozu yemlıktemı kalırdı yoksa buzanın altında okuzmu arıcaktık neydı al ıste tok karın harddıskımede zarar verdııı delikafaduldendelikafadulden

Back
X