• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

slm kızlar.ben yokken yine baya kaynatmışsınız. benim üniversitede okuyan kardeşler geldi.paso onlarla takılıyorum. zaten hastalıkta tam geçmedi.işi baya salladım buaralar.bikaç uğruyorum eczaneye, sonra kaçıyorumsırnaşık şey yazmaya fırsatım olmuyor pek.benim diyet çok kötü ama spora devam ediyorum.hergün 40 dk spor yapıyorum.annemin yemeklerine dayanılmıyorki.o da çocukları geldi diye döktürüyor:roflol:
ayyy juliettcim allah kavuştursun.annenin yerini kimseler doldurmuyor dimi.üzülme ama bak istediğinde yanına gelip seni görebiliyor.bu da büyük nimet.

arkadaşlar bu arada dikkatimi çekti de
kimse haftasonunu raporlamak istemiyor nedense :jeyyar: delikafadulden

ben başı çekeyim bari hihoyyyt
cumartesi;
sabah: 8,30- 3-4 diyet bisküvi+süt
10,30- yarım simit+çay
öğle : çorba+tavuk sote+1 dilim kepekli ekmek
ara : biraz fındık
akşam : yoğurtlu ıspanak+1 dilim ekmek
ara : meyve salatası

pazar
sabah : domates+peynir+bikaç zeytin+bikaç p.kızartması+2-3 dilim ekmek+çay (ama sadece pazar sabahlarıııı böle)
ara : 1 avuç fındık
ara : meyve salatası
akşam : pırasa+2-3 kaşık bulgur pilavı
ara : çay+2 ısırım çikolata
:asigim:

sersericim benim yaptığım hareketler var fizik doktoru vermişti onları yapıyordum ama bu hareket zor geldi ama alıştım günde yarım saatte masaj kemerini takıyorum yorgun savaşcı gibiyim:)))) amma yarım kilo daha verdim süper süper

saol sekercim Şeniz ne yazıkki annenin yerini kimse dolduramıyor

dimple cim Şeniz haklısın hafta sonları pek kimse yazmıyorbende dahil
cünki hafta sonu cok düzensiz oluyor mesela dün saat 2 de kahvaltı ettim gece 12 de yedik bide arada cay kahve falan düzensiz olduğu gibide sağlıksız o yüzden yazmaya yüzüm yok

ilkerim az kaldı seni 60 larda görecez Şeniz

günaydın herkese
bu kadar geç kalkınca şimdi başım agrıyo:oklava:
aşem çok güldüm haftanın özetlerine süperdi ya:roflol:
jujum Allah kavuştursun benim annemde perşembe gelecek:dance:
haftasonu kaçırdım biraz tartıya çıkmaya korkuyorum

jujum Allah kavuştursun benim annemde perşembe gelecek:dance:
saol şirinem
gözün aydı ailen geliyomus Şeniz senim ailende uzakta mı :çok üzgünüm:

bi pazartesi gelip biri hafat sonu süperdi yemedim hatta daha az yedim falan dese yav :roflol:...

derler tabi ısım neden demesinler
bak ilkerim kaçırmamıs mesela
sonra sirserimde kaçırmamıstır
ayy almiş kacırsa iyi olur haa bu haftada 200 gr gecsem fark açılır :lepi:

hafta sonunu ösetleyebilirim bende yediklerim az ama saatler dengesiz:delphin:cumartesi
10-30 kahvaltı 2 dilim kızarmış kepek ekmeği 3 seytin as peynir

ara yok

16 -00 da çeyrek ekmek arası peynir domates evde değildim kayınvalideme gitmiştim

akşam 19 00 - 1 kepçe çorba ve patates kavurması 2 çatal

pasar 09-00 da kalktım oğlumla ikimiz müsli yedik babamız kalkana kadar:1rolleyes:

12-00 kahvaltı 2 dilim kepek ekmeği domates peynir ve 1 yumurta

18-00 de arkadaşıma yaptığım börekten bi ısırık ve 1 tane kurabiye

19-30 yemeğe misafirlerim vardı 2 yaprak sarma az yoğurt ve çok az 2-3 çatal et yedim salata vardı birde 2-3 çatal yani çok dengesiz öğünler oldu ayrıca hareketleri yapmadım ama cumartesi ve pazar 20 dk yürüdümhihoyyyt

bu hafta pisikletim gelecek inşallah bende başlıcam düzenli spora delikafaduldenhayal as yedik işte:dilcikar:

Back