• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

öğlen haşlanmış az brokoli ve 1 adet haşlanmış patates
tek şekerli çay
8-10tane çubuk kraker
kan şekerim düştü galiba az arkadaştan keke aldım yarısnı yedim
eyvahedigeldismile

selam kızlar ben geldim
ben de bugün tartıldım 68,9 çıktım...69 yani...moralim bozuldu...inşallah regl şişliğidir,bugünlerde adet olucam...offf yaa sinir oldum valla geçen cuma69,1i görünce havalara uçmuştum bu haftaysa moralim bozuldu resmen...
kızlar gördüğüm kadarıyla ilaç milaç araştırıyosunuz bence hiç gerek yok gerçekten...hepimizin tecrübeleri vardır bunlar para tuzağından başka bi şey değil valla
ben sabahları form çayı içiyorum gün içindeyse 5i 1 yerde çayı ya da yeşilçay içiyorum
neyse sonra gene yazarım şimdi çıkıyorum
öperim mucks

tatlım ne var moralini bozucak.. şişkinliktir o yada wc ye çıkmamışsındır. fazla sıvı almışsındı filan.. böyle gramlarla mralini bozma.. zaten görüceksi sporunu ve diyetini yaptığın zaman ilk başta böle yavaş yavaş gidiyo sonra birden bire hızla kilo vermeye başlıyosun.

SkiTo;10896902]menümde degisiklik oldu kizlar

sabah
nesfit

ögle yok

aksam 1 ,5 tabak kiymali sehriye corbasi
ufak kase yogurt

az öncede ogluma elma soyarken bir tanede ben yedim.

nasi sizce?

[/QUOTE]

askito yeni idolüm sensin
kaydirigubbakcemile3 valla helal olsun eski halinden eser yok. şu fotograf işine ben de başladım. salı akşamları eşim resmimiçekiyor. hafta hafta inceldiğimi görmek için laelaelaelaelae

slm kızlar ewet sarma yedim ama ne kadar yicemi söylemeyi unutmuşum 1 tane aldım içinden bir yerlerim şişmesin diye ben huy edindim kilo aldıracak şeyler yapıyorum ama yemiyorum geçende pasta yaptım tadına bile bakmadım bu ayda gün bizde onlara menüde hazır börek patates salatası mercimekli köfte ve şambali onlar kilo alsın nefsim körelsin düşünüyorum şimdi ben bunları yersem ne kadar kio alırım diye tutki yedim diyorum ve bırakıyorum artık sofra diye birşey kalmadı bende sofraya oturdummu ekmek dayanamadığım lezzettir heleki kahvaltıysada yarım ekmekten fazla tost istiyor canım ama artık sofraya oturmuyorum ayrıca evde yoğurt yok şimdi onu alacak paramda yok portakal yicem evde sütte var bi ara da onu içeceğim ekmek yemicem yani sarmayı pek sevmiyorum zaten aşırı yemem kızlar merak etmeyin takımın gururu olmaya kararlıyım bu yapılanlardan da yemicem tabi

ya kızlar acai berry diye doğal bi zayıflama kapsülü var hiç duydunuz mu 2 haftada 10 kilo verdiriyormuş

ben bu zaman kadar hiç zayıflama hapı kullanmadım aksine karşıyımda vücut metabolizmasını bozduğunu düşünüyorum

ama bunu dr. mehmet öz de tavsiye etmiş bir çok sitede de adından söz ediliyor bilgisi olan varsa yazsın lütfen

ben hiçbir zayıflama hapına güvenmiyorum kızlar. spor ve diyet zaten zayıflatıyo. sıkıyosa yiyerek zayıflatmayı garantilesinler

nalancım bende hep merak ediyordum bunu bir araştırayım zaten son zamanlarda nedense aklıma bir bu hap ve bant çözümleri geliyor.

ben arkadaşıma bant almıştım internetten. kız gram kilo veremedi

ay zaten b aralar birşey yiyemem annaneme gittim 20 dk yürüdüm orada kadının birini otobüs ezdi üstünede araba çarptı kadın hemen ölmüş zaten içim çok kötü oldu parmakları görülüyordu bir tek bembeyaz olmuş ve şişmiş yarışçı sen sormuşsun sanırım neresinde oturuyorsun diye şirinyede oturuyorum sen neresindesin bide 20 dk geri döndüm şimdide annemle markete gideceğiz 20 dk gitcez 20 dk döncez 1buçuk saat yürüyüş oluyor yani

eet benimde işe yaramayan arkadaşlarım var banttan memnun deiller hatta biri dediydi yara bandı daha çok etki ederdi diye yani o kadar

zalimi ben balçovada oturuyorum ama şiyer benim bekarlık semtim annemler hala orada yaşarlar

slm kızlar ewet sarma yedim ama ne kadar yicemi söylemeyi unutmuşum 1 tane aldım içinden bir yerlerim şişmesin diye ben huy edindim kilo aldıracak şeyler yapıyorum ama yemiyorum geçende pasta yaptım tadına bile bakmadım bu ayda gün bizde onlara menüde hazır börek patates salatası mercimekli köfte ve şambali onlar kilo alsın nefsim körelsin düşünüyorum şimdi ben bunları yersem ne kadar kio alırım diye tutki yedim diyorum ve bırakıyorum artık sofra diye birşey kalmadı bende sofraya oturdummu ekmek dayanamadığım lezzettir heleki kahvaltıysada yarım ekmekten fazla tost istiyor canım ama artık sofraya oturmuyorum ayrıca evde yoğurt yok şimdi onu alacak paramda yok portakal yicem evde sütte var bi ara da onu içeceğim ekmek yemicem yani sarmayı pek sevmiyorum zaten aşırı yemem kızlar merak etmeyin takımın gururu olmaya kararlıyım bu yapılanlardan da yemicem tabi

tatlım sen bana kızdınmı yoksaa heyyy lutfen ben sadce senı dusunmustum kırcak bısey dedıysem ozur dılerım

canım sofraya oturmamak cok daha kotu bence otur al elıne bı kupa cay yada kahve ıc aksamlarıda kendıne bı kase bısey hazırla pısırılen yaglı yemeklerden ıstersen tabı bı catal ucu ye ama ekmek yok ekmegı sabahalrı kızart kalorısı yarı yarıya dusuyo tabı sag surmeden kızartt acıkta peynır yee hımm sana destek olmaya calısıyorum benı nolur yanlıs anlama cunku bende bazen kacırıyom ozellıkle gecelrıı sızde benı frenlersenız ben cok mutlu olur ve yememeye calsırımm

dıyo arkadaslar ben kendı kullandıgımı anlattım soru olursa yanıtlarım ama sıparıs edecegınız yere su aralar dıkkat edın cunku 8 gunde fıyatı artıı ve halıyle sattesıde cıkabılır ben ecza dan sıparıs ettım netten ama ordakı baynala baya konustuk depresyon ılacı kullandıgımı da soledım dusunun kı ben depresyon ılacı kullanan bırı olarak bıle kullanıyorum ve cok rahatımm

orkunege kaç ira bu hap

ayyy kıyamam ben sana niye kızayım tatlişkom ben neler yaptıklarımı söylüyorum ekmeğe dayanamıyorum o yüzden mümkün olduğuncayemicem çünkü gerisini arıyorum çok kötü oluyorum yediklerim yoğurt portakal maden suyu süt ha bide çay ve kahve içmem sabahları içersem pcde veya tevizyon karşnda sade kahveyi ardına bide fal nefis oluyor

bu arada oraya gitmeyi hiç sevmiyorum işkence oluyor bana 270ile gitmek çok dolu demi ama

fatot bence zalimi sana darılmamıştır.çünkü sen olması gerekeni yaptın ve güzelce uyardın.
kırıcı uyarılarda devreye girerim ama takım ruhu zaten burda başlıyor.

Yarışcı sizin takımın listesi yok mu anacım ?
şebnemcim ben takımı yeniden daha yeni kurdum bu hafta takım olarak bildirim yapamayacağız.paylaşım alanınada bildirdim.
haftaya inş.şeker
.
bu arada oraya gitmeyi hiç sevmiyorum işkence oluyor bana 270ile gitmek çok dolu demi ama

hahahaha bizimkilerde aynı şeyden şikayetci o yüzden daha çok biz gidiyoruz annemlere.
senin ev forbest civarındamı?

bugün sabah avuç içi kadar peynirli ekmek yedim
ara öğün 1 tane eti form bisküvi
saat 3te 1 porsiyon haşlanmış brokoli, yoğurt, 1 dilim tam buğday ekmeği ve 1 kase çorba içtim.
akşama haşlanmış tavuk ve salata yiyeceğim.
bugün 1 saat aerobik kursum var. öyle tepiniyoruz ki 1 kilo veriyoz nerdeyse

canım 60 lıra nette maurers yaz ıste gelen sıtelerı oku canım fıyatı degısyo cunku ben 600 aldım

zalımı ekmek dırek karbonhıdrat canım oda vucudtta hemen yaga donusuyoo bende severım ekmek arası fılan ama bak sonunda fıstık olucazz sen ben kendımı alıstırdım hem sole 85 lere geldınmı hem hafıflıgın hemde kıyafetlerın olmıcakyaa bıde herkes fark etcek degısmeye baslıcan yuzun degıscez vucudun degıscekk boyun daha uzun gozukucekk bunları dusun canım ve ekmekden uzaklas bak menunu bırlıkte degelendırelım canım boy kılo bazal metobolızmanı hesapla mesela 2000 se gunluk hım bundan az yemelısın ve dıyelım ekmek yedın o ıncecık ekmek dusun kac kalorı 1 saat yuruste ancak 240 260 kalorı yakıyoz bunları dusun ufak bı kacamak bızı 2 saat yuruse patlıycakkk tatlımm sen gel benı dınle once ekmek kelımesını unutalım ok

Back
X