Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selam kızlar ben geldim
ben de bugün tartıldım 68,9 çıktım...69 yani...moralim bozuldu...inşallah regl şişliğidir,bugünlerde adet olucam...offf yaa sinir oldum valla geçen cuma69,1i görünce havalara uçmuştum bu haftaysa moralim bozuldu resmen...
kızlar gördüğüm kadarıyla ilaç milaç araştırıyosunuz bence hiç gerek yok gerçekten...hepimizin tecrübeleri vardır bunlar para tuzağından başka bi şey değil valla
ben sabahları form çayı içiyorum gün içindeyse 5i 1 yerde çayı ya da yeşilçay içiyorum
neyse sonra gene yazarım şimdi çıkıyorum
öperim mucks
ya kızlar acai berry diye doğal bi zayıflama kapsülü var hiç duydunuz mu 2 haftada 10 kilo verdiriyormuş
ben bu zaman kadar hiç zayıflama hapı kullanmadım aksine karşıyımda vücut metabolizmasını bozduğunu düşünüyorum
ama bunu dr. mehmet öz de tavsiye etmiş bir çok sitede de adından söz ediliyor bilgisi olan varsa yazsın lütfen
nalancım bende hep merak ediyordum bunu bir araştırayım zaten son zamanlarda nedense aklıma bir bu hap ve bant çözümleri geliyor.
slm kızlar ewet sarma yedim ama ne kadar yicemi söylemeyi unutmuşum 1 tane aldım içinden bir yerlerim şişmesin diye ben huy edindim kilo aldıracak şeyler yapıyorum ama yemiyorum geçende pasta yaptım tadına bile bakmadım bu ayda gün bizde onlara menüde hazır börek patates salatası mercimekli köfte ve şambali onlar kilo alsın nefsim körelsin düşünüyorum şimdi ben bunları yersem ne kadar kio alırım diye tutki yedim diyorum ve bırakıyorum artık sofra diye birşey kalmadı bende sofraya oturdummu ekmek dayanamadığım lezzettir heleki kahvaltıysada yarım ekmekten fazla tost istiyor canım ama artık sofraya oturmuyorum ayrıca evde yoğurt yok şimdi onu alacak paramda yok portakal yicem evde sütte var bi ara da onu içeceğim ekmek yemicem yani sarmayı pek sevmiyorum zaten aşırı yemem kızlar merak etmeyin takımın gururu olmaya kararlıyım bu yapılanlardan da yemicem tabi
dıyo arkadaslar ben kendı kullandıgımı anlattım soru olursa yanıtlarım ama sıparıs edecegınız yere su aralar dıkkat edın cunku 8 gunde fıyatı artıı ve halıyle sattesıde cıkabılır ben ecza dan sıparıs ettım netten ama ordakı baynala baya konustuk depresyon ılacı kullandıgımı da soledım dusunun kı ben depresyon ılacı kullanan bırı olarak bıle kullanıyorum ve cok rahatımm
şebnemcim ben takımı yeniden daha yeni kurdum bu hafta takım olarak bildirim yapamayacağız.paylaşım alanınada bildirdim.Yarışcı sizin takımın listesi yok mu anacım ?
bu arada oraya gitmeyi hiç sevmiyorum işkence oluyor bana 270ile gitmek çok dolu demi ama