• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

natonun orada şirinyer lisesinin orada ay yok ya niye kızayım sizde üstüne gitmeyin kızlar aa olmayan bişeyden ayrıca ben hepinizi çok seviyorum ben kolay kolay kızmam hakaret edilmedikçe zaten o zaman dayanamam söylenirim

kaptancım ben tıcker7910 kendıme cızelge yaptım ama bızım sıteye eklenmıyo bana yardımcı olurmusunn

slm kızlar ewet sarma yedim ama ne kadar yicemi söylemeyi unutmuşum 1 tane aldım içinden bir yerlerim şişmesin diye ben huy edindim kilo aldıracak şeyler yapıyorum ama yemiyorum geçende pasta yaptım tadına bile bakmadım bu ayda gün bizde onlara menüde hazır börek patates salatası mercimekli köfte ve şambali onlar kilo alsın nefsim körelsin düşünüyorum şimdi ben bunları yersem ne kadar kio alırım diye tutki yedim diyorum ve bırakıyorum artık sofra diye birşey kalmadı bende sofraya oturdummu ekmek dayanamadığım lezzettir heleki kahvaltıysada yarım ekmekten fazla tost istiyor canım ama artık sofraya oturmuyorum ayrıca evde yoğurt yok şimdi onu alacak paramda yok portakal yicem evde sütte var bi ara da onu içeceğim ekmek yemicem yani sarmayı pek sevmiyorum zaten aşırı yemem kızlar merak etmeyin takımın gururu olmaya kararlıyım bu yapılanlardan da yemicem tabi

off nası yazmışsın öle yaaa:))) diyet topicinde bu kadar güzel yicek adı bi araya gelmemiştir:)))

30:kedi:
kaptancım ben tıcker7910 kendıme cızelge yaptım ama bızım sıteye eklenmıyo bana yardımcı olurmusunn
canım onu profiline girip bilgilerinin olduğu sayfaya kopyalşıyorsun linki direkt kopyalamazsın.
off nası yazmışsın öle yaaa:))) diyet topicinde bu kadar güzel yicek adı bi araya gelmemiştir:)))

:roflol::roflol::roflol::roflol:naniknaniknaniknanik

:1no2::kızgın:alkisalkisalkissengözlerimebaksanabkötükedihüsovereliniortak-tatlicadiarzu-senağlamaturkbayragişutarafagittibuyrunnnnnnnnn:1closedeyes:Çok üzgünüm çoook:delphin:delikafaduldennaniknanikşakkıdı:1shok::utangac::mymeka::teselli::sm_confused::smiley-cool:a.s.:1hug::dilcikar::sm_cool::asigim::oklava::1rolleyes::roflol::kahve::icecream:a.s:çok üzgünüm::tomato::dance::a015::uhm::hooray::içelim::teytey::enbuyukkk::nazar:
sibelcim işte biz böyle zayıflıyoruz kaydirigubbakcemile3

ay çok güldüm

haha gülmekten öldüm ya ewet biz böle zayıflıyoruz bütün güzellikler gözünün önündeyken yememek işkence herhaldealsanaalsanasmile

kızlar müjdemi vereyimde sizlere BUGÜN SABAH TARTILDIM.GEÇEN CUMA 74 DÜM.bu sabah tartıldığımda 73 olduğumu gördüm.tam tamına 1 kilo vermişim heytttttttt be..ALLAHIM sen bu kilolarımı al.ihtiyacı olanlara verr AMİNNNNNNNNNNN

cicişler ben çok kötü şeyler yaptım:kedi::kedi::utangac:bilmiyorumkismile
bugün saçlarımı boyatmaya gittim sonra oğlumu sirke götürdük 2-3 saat de öyle geçti:emir_bebek:tabii ben çok acıktım...sabah tartıdaki sinirin de etkisiyle döneri götürdüm:tomato::tomato:
annme çay yaptı onun yanında da oğluma aldığım çikiloplardan götürdüm:tomato:kaydirigubbakcemile:mymeka:
öff ya yatacak yerim yok benim
nasıl olacak bu iş yaa
allahım sen bana sabır ver:Saruboceq::Saruboceq::çok üzgünüm:mafoldumben

kizlar 1500 tane topicle ilgilendigimden anca vakit buldumm :)))

emos hicc üzülme canim bende beyaz ekmegi götürdüm bugün hahah

sabah tavuk yedim :))
igrencim biliyorum ama napim öglen yemegine denk geldi kalkmam:))

ikindide de ekmek yagladim yedim

aksamda köfte pilav

hahaha ne bicim diet la bu :)))

bizim takim sonuncu olmaya mahkumm benden sölemesii :)))))))))

ay ben burda açlıktan elma kemiriyorum kızlar. maşallah dönerler, yağlı ekmekler...
biznasıl yarış kazancaz?

hihoyyyt erimeye devam lütfen. siz böyle yazınca canım çekiyo. mafoldumben

yazık ya kıyamam sana en kötüsünüde ben yazdım sanırım ama özür bu arada kızlar kurtaralım grubu diğer grupların içinde birinciliği göğüsleyelim derken ne yağlı ekmekleri ne döneri abooo nasıl canım çekti ama aç deilim sorun deil ondan yarın bol bolsıcak su yoğurt falan ile besleninde yakın yediklerinizi kızmadınız demi bana birinci grup yedinci grup olmalı hadi ama yoksa bende yicem öğlen yapılan sarmada bitmiş ya büyük güveçle yarısından fazlası pişti aslında sarılan ağzna kadar doluydu güveç ama onuda sabah kahvaltısında sıcak sıcak yiyeceklermiş anlamıyorum nasıl dayanıyorum aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa niye şişkoyuz ya ağlamak istiyorum ama yapmayın ya aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa bende pasta istiyorum ühü ühüh ühühüh......mafoldumben

cılgınalr sııızz hoyttt getırtmeyın benı oraya
zalımı bızımde evde kıymalı yaprak sarması ve lahana sarması var sorma ya ama agzıma surmedım ahanda mutfak tarafından gecmıyom nıye cunku ısyan cıkardımm

yazık ya kıyamam sana en kötüsünüde ben yazdım sanırım ama özür bu arada kızlar kurtaralım grubu diğer grupların içinde birinciliği göğüsleyelim derken ne yağlı ekmekleri ne döneri abooo nasıl canım çekti ama aç deilim sorun deil ondan yarın bol bolsıcak su yoğurt falan ile besleninde yakın yediklerinizi kızmadınız demi bana birinci grup yedinci grup olmalı hadi ama yoksa bende yicem öğlen yapılan sarmada bitmiş ya büyük güveçle yarısından fazlası pişti aslında sarılan ağzna kadar doluydu güveç ama onuda sabah kahvaltısında sıcak sıcak yiyeceklermiş anlamıyorum nasıl dayanıyorum aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa niye şişkoyuz ya ağlamak istiyorum ama yapmayın ya aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa bende pasta istiyorum ühü ühüh ühühüh......mafoldumben

kardeş sen kaç kilosun bakiim?

Back
X