Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
slm kızlar ewet sarma yedim ama ne kadar yicemi söylemeyi unutmuşum 1 tane aldım içinden bir yerlerim şişmesin diye ben huy edindim kilo aldıracak şeyler yapıyorum ama yemiyorum geçende pasta yaptım tadına bile bakmadım bu ayda gün bizde onlara menüde hazır börek patates salatası mercimekli köfte ve şambali onlar kilo alsın nefsim körelsin düşünüyorum şimdi ben bunları yersem ne kadar kio alırım diye tutki yedim diyorum ve bırakıyorum artık sofra diye birşey kalmadı bende sofraya oturdummu ekmek dayanamadığım lezzettir heleki kahvaltıysada yarım ekmekten fazla tost istiyor canım ama artık sofraya oturmuyorum ayrıca evde yoğurt yok şimdi onu alacak paramda yok portakal yicem evde sütte var bi ara da onu içeceğim ekmek yemicem yani sarmayı pek sevmiyorum zaten aşırı yemem kızlar merak etmeyin takımın gururu olmaya kararlıyım bu yapılanlardan da yemicem tabi
30:kedi:yaş kaç cnm
canım onu profiline girip bilgilerinin olduğu sayfaya kopyalşıyorsun linki direkt kopyalamazsın.kaptancım ben tıcker7910 kendıme cızelge yaptım ama bızım sıteye eklenmıyo bana yardımcı olurmusunn
off nası yazmışsın öle yaaa:))) diyet topicinde bu kadar güzel yicek adı bi araya gelmemiştir:)))
sibelcim işte biz böyle zayıflıyoruz kaydirigubbakcemile3
yazık ya kıyamam sana en kötüsünüde ben yazdım sanırım ama özür bu arada kızlar kurtaralım grubu diğer grupların içinde birinciliği göğüsleyelim derken ne yağlı ekmekleri ne döneri abooo nasıl canım çekti ama aç deilim sorun deil ondan yarın bol bolsıcak su yoğurt falan ile besleninde yakın yediklerinizi kızmadınız demi bana birinci grup yedinci grup olmalı hadi ama yoksa bende yicem öğlen yapılan sarmada bitmiş ya büyük güveçle yarısından fazlası pişti aslında sarılan ağzna kadar doluydu güveç ama onuda sabah kahvaltısında sıcak sıcak yiyeceklermiş anlamıyorum nasıl dayanıyorum aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa niye şişkoyuz ya ağlamak istiyorum ama yapmayın ya aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa bende pasta istiyorum ühü ühüh ühühüh......mafoldumben