Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Prof. Dr. ıbrahim Saraçoğlu kabızlığın giderilmesi için sinameki kullanımının çok sakıncalı olduğunu belirtti.

Sinamekiyi bıraktığınızda kabızlığınız daha da artar.Çünkü sinameki bağırsağın içindeki kaydırıcı mukozayı da dışarı atar.

Bağırsağın içi kuruduğu için kabızlığınız daha da şiddetli olarak devam edecektir.

Prof. Dr. ıbrahim Saraçoğlu kimdir? :1949 yılında doğan Prof. Dr. ıbrahim Saraçoğlu, Üniversitede aldığı kimya eğitiminin ardından, Avusturya Graz Teknik Üniversitesi’nde doktorasını yapmıştır.
1987′de doçent, 1994 yılında da profesör olan ıbrahim Saraçoğlu, Karl Franz ve Viyana Teknik üniversitelerinde öğretim görevlisi olarak çalışmıştır.
Prof. Dr. ıbrahim Saraçoğlu bitkisel tedavilerle ilgili araştırmalarını “Bitkisel sağlık Rehberi ” adlı kitabında toplamıştır

alıntı yaptım ama zaralıymış sinameki bakın

AŞKİTO süpersin HELALLLLLLLLL SANA İŞTE ZAFER BUU :))

olumunekankayizsmileolumunekankayizsmileaklinialirimsmile

gunaydın kızlar ılk kılo bıldırımını yapım sole agız tadı ıle
kaptancımmm 74.8 opuyorum sızıızz

CADIARZUhadı uyanın ama uykucu gonzalesler sızzııııdelikafadulden
hadı toplanalımda bı sabah kahvesı ıcelım bu arad kım guzel turk kahvesı yapmayı bılıyooo

tebrik ederim canimm:lepi::lepi::lepi:
ben güzel yaparimm
en köpüklüsünden sana buyurrr

günaydın kızlar:kedi:

malesef 1 gr bile verememişim mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

gerçi daha 4. gün oldu ama gene de tık yok yani aynıyım 68 im

sabah kahvaltısı nesfite devammm

üzülme bebisimm
durur durur .. birden 2 kilo gider 1-2 haftaya--Şeniz

aklinialirimsmilekaydirigubbakcemile5
evet canimm
ama sanirim birazda kiyafetle alakalii..
kot pantolonla dana gibi duruyorum meselaaboshayallersmile

tesekkür ederim canimm
moralini bozma.. ben daha beter durumdayimm
65 e düsmüstümm
73 ü gördüm nerdeysee
ama moralimi bozmadimm

günaydın kızlar
bugün tost 4 zeytin 1 küçük domates ve çay
kiloman ise 400 gr gitmiş nasıl yapılıyo bilmiyorum yarışcım ama
( 0.73) oluyo herhalde

senin kilona göre iyi bir basari :)

hıımm büyük gün geecek cuma öylemi
yarışcım o güzel yemeklere dur denmiyorki canım
hilmişim süper valla görmüştüm önceden valla büyük başarı

saol bebaam

ben acai berry i sipharis ettiydimm netten ama gelmedi:))
kaale almadilar beni sanirim.
ingiltereden sipharis ettiydimm

duymustum ama hic aklima gelmedi kullanmak :))
himm bugün alayim bariiikafamçokkarıştı

orkunege ve hilmiş süpersiniz kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr zemuszemus başarılarınızın devamını bekliyoruz :lepi:
ne çabuk veriyorsunuz bu kiloları yaaaaaa

ben niye veremiyorummmmmmm
akannehir

:teselli::teselli:

bende sarma yicem şimdi dün akşam annemle sardığımız sarmaları şimdi pişiriyoruz boshayallersmile

bende sarma yicem şimdi dün akşam annemle sardığımız sarmaları şimdi pişiriyoruz boshayallersmile

kızlar bakıyorumda konu derınlesmıs daha once ben kaptanımla bıu urun hakkında konusmustuk hatırlaıdnmı kaptanımm o konuya gelıcem ama zalımııı yı durdurmam lazımmm en acılındennkötükedihüsokötükedihüsokötükedihüsokötükedihüso

kız zalımıalsanaalsanasmile ne sarmasııı Çok üzgünüm çoooko yaprak ne kadar kalorılı sen bılıyomusun bıde salamura yanııı bıde ıcınde yag var bıde pırınc var ee ekstraları saymıyorumşutarafagitti ama san asarma yokalsanaalsanasmile yemıycegıne butun takım arkadaslarına soz vermelısın:uhm: hatta sarma tenceresı bıtene kadar nette kall huhuuu kıme dıyommm alllam durmus bıde sarma yıcem dıyo yaalsanaalsanasmile dıyetteyız oglen menunu soyluyorum hemen gıdıp bı kase yogurt al ıcıne acık kuru nane acık kırmıcı pul bıber ekle evde varsa yesıllık gıbı seylerde ekle sadce bu yanındada su ıc DIYETTESINN ZALIMMII HANGI DIYET LISTESINDE SARMA VAR KIZDRIMAYIN BENNNIII kötükedihüso

HA SIMDIII dıger konuya gelelım kızlar 7 8 gundur MAURERS kullanıyorum ve ocagın evet ılk gunu kullanmaya basladım 2 kılo verdım bunun yarısı su olsa mesela dusunun verdıgım kıloyu ustelık spor yapmadan gercı ben baya ev ısı yapıyom ama neyse

urun bende hıc yan etkı yapmadı ha ılk gun bıraz uyuyamadım cunku cok enerjıktım sabah erken kalkıyodum ama 3 4 gun gectı bol bol su ıcııryo ne kalp carpıntısı ne sınırlılık ne tanısyon ne baska sey hıc ma agercekten hıc bısey yasmadım ıcınde etken madde sınefrın buda turunclardan elde edılen bı madda yanı c vıtanımı ya ben anlatmım da sıze kopyalayım gonderım en ıyısıı

ıştahınızı Keser : Gün içerisinde sizi tok tutar.

Yağ Yakıcı : Yağlarınızı hızla yakarak Göbek basen ve hareketsiz bölgelerden çok kolay kilo vermenizi sağlar; (Oturduğunuz yerde terleten, spor yapar gibi kalori ve yağ yakmanızı sağlayan benzersiz Termojenik etki).

Karbonhidratları Bloke Eder :Gıdalarda bulunan kalorileri ciddi oranda absorve ederek kiloya dönüşmesini engeller.

Metabolizmayı Hızlandırır : Kilo almanın veya kilo verememenin genelde en büyük nedeni metabolizma yavaşlığıdır. Maurers, içeriğindaki bitkisel sayesinde mataolizmanızın hızlanmasını sağlar.

Enerji Verir : Yakılan yağları direk enerjiye dönüştürerek kilo verme esnasında zayıf ve güçsüz düşmenizin önüne geçer.

MAURERS BıTKıSEL ZAYIFLAMA TABLETı

ıştahınızı keser vemetabolizmayı hızlandırır.
Yağlarınızı hızla yakarak göbek basen ve hareketsiz bölgelerden çok kolay kilo vermenizi sağlar.
Oturduğunuz yerde terleten, spor yapar gibi kalori yakmanızı sağlayan termojenik etki saglar.
Karbonhidratları bloke eder: Maurers Kalorileri ciddi oranda absorbe ederek kiloya dönüşmesini engeller.
Yakılan yağları direk enerjiye dönüştürerek kilo verme esnasında zayıf ve güçsüz düşmenizin önüne geçer.
Ayrıca içeriğinde bulunan C vitamini ile vücudun ihtiyaç duyduğu direnci sağlar.

Maurers krautergarten, ile sadece zayıflatmaz, Maurers ile göbek, bel ve basen bölgesi gibi hareketsiz bölgelerdeki yağlardan da kurtulursunuz. Türkiye'deki en iyi gerçek termojenik yağ yakıcı bitkisel kapsül Maurers hem bölgesel, hem genel zayıflama hem de sıkılaştırıcı etkiye sahip muhteşem bir üründür.

dıyo arkadaslar ben kendı kullandıgımı anlattım soru olursa yanıtlarım ama sıparıs edecegınız yere su aralar dıkkat edın cunku 8 gunde fıyatı artıı ve halıyle sattesıde cıkabılır ben ecza dan sıparıs ettım netten ama ordakı baynala baya konustuk depresyon ılacı kullandıgımı da soledım dusunun kı ben depresyon ılacı kullanan bırı olarak bıle kullanıyorum ve cok rahatımm

ha bıde sınamekı fılan denmıs ben lıptonun form plus ının aldım dun ıcınde mate sınamekı maydonoz ee bıberıye fılan var bagırsaklarımı duzenlı calsımasını saglıyo cunku dıyet yaptıgımız ıcın yemek gırmıyo ya mıgdeye halı ıle bagırsaklar pek calsımıyo s yok cunku ee tabe kabız olunur aksam yatmadan ıcıyorum bı bardak sabah zaten rutın cıkıyosun wc ye bıde suya gercekten dıkat edın kaptanın kuralı gecerlıı su ıcınızde yaktıgınz yagı atıcak bıde tuzu sekerı mutlaka azaltalım asure ayıı aman dıkkat bı kasesınde 400 kalorı var

fatot hatırladım kuuuuu
ama ben senin o ilacı kullandığını bilmiyordum
bu ay sonu tekrar kilonu görüp konuşalım senle.

zalimi fatotu duydun eklmek istediğin bişey var mı???:hulya:

fatot hatırladım kuuuuu
ama ben senin o ilacı kullandığını bilmiyordum
bu ay sonu tekrar kilonu görüp konuşalım senle.

zalimi fatotu duydun eklmek istediğin bişey var mı???:hulya:

canım kaptanım ıste tahmını olarak subat ılk haftası fılan ılac bıtıcek 36 tane var ıcınde ıste 1 de kullanmaya basladım canım ben eger o vakıtte 69 68 olursam kı olmalı o zman ben kefıl olurum bu konuda hatta ıkıncısını bırlıkte sıparıs ederız dedıgım gıbı sımdılık hersey cok ııı gıdıyoo ha arada kacırmıyomuyum evet kacıyo ama erıdıgımı ellerımden bıle anlıyom cunku parmak eklem yerlerı varya annmmm ben ordakı kemıklerımı ne ozlemısımm yaww heehhe ıkı gundur onları gordukce gerdanımdakı kemıklerın hafıfden cıktıklarını gordukce aynadan ayrılamıyom bıde yuzum fena degıstı

gecendee benım kısı ıle konusuyom nette anam bı kıskandı bı kıskandı sormaaa tabe bende o gun kasıtlı ıycene guzel olduydummm :1rolleyes::roflol::roflol::jeyyar:

sevgülün nete girebiliyormu kuuu ne güzel
ama asıl seni yakından görünce çarpılacakaklinialirimsmile

sevgülün nete girebiliyormu kuuu ne güzel
ama asıl seni yakından görünce çarpılacakaklinialirimsmile

evet canım gırıyo ıste o alamanya ellerınde okuyoo ben burdaa bıde dugun palası bırıktırmeye calısıyoz yazık bızesenağlama

ha evet bıde dedım ya gecen gun sole 69 68 67 olayım guzel bı rofle yaptırcam o benı daha ole hıc gormedı hele zayıf ve sarısın halımı hıc gomredı bıde ben 70 lerden kurtulunca tum sıyah larımı atıcam bu 40 42 bedenlerıde atıcamm ohh gelsın 36 lar gıtsın 38 lerr gıycem topuklularıı bole tabe yazda gelmıs olcak ayak tırnaklarımıda bole nar cıcegı rengınde oje ıle boyucammm ohhhhhhhhhhhhh:sm_cool::roflol::dance:sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

selam kızlar ben geldim
ben de bugün tartıldım 68,9 çıktım...69 yani...moralim bozuldu...inşallah regl şişliğidir,bugünlerde adet olucam...offf yaa sinir oldum valla geçen cuma69,1i görünce havalara uçmuştum bu haftaysa moralim bozuldu resmen...
kızlar gördüğüm kadarıyla ilaç milaç araştırıyosunuz bence hiç gerek yok gerçekten...hepimizin tecrübeleri vardır bunlar para tuzağından başka bi şey değil valla
ben sabahları form çayı içiyorum gün içindeyse 5i 1 yerde çayı ya da yeşilçay içiyorum
neyse sonra gene yazarım şimdi çıkıyorum
öperim mucks

ya bıde bısey dıcem takım adına sunu yapabılırız kı bence sonuc verecektır sımdı zalımıyı dusununce aklıma geldıı butun takım bırbırının yedıklerının bekcısı olsun sunu yedım demeden once sunu yıycem dıyelım ha olmazmı eger kalorısı yukseksee uyaralım yerıne baska menu uygulasın yada uygulayalım

evet cok zor bı surec bu kılo verme olayı ama hem bunu dısıplıne etsek aramızda bı kontrol grubu olusmus olurrrr

4. TAKIM
sebnemselayfurkan (67,5 / 67,1 / 0,4 / % 0,59 )
fguler ( 86,00/ 89,9 /-3,9 /%-4,53)
kuzuzuzubambino (74,1 / 76,6 / -2,5 / %-3,37)
hasretim34 ( 66.5 / 66.8 / -0,30 / % -0,45 )
deryaboran ( 59,00 Paylaşımda bulunmadığı için diskalifiye
uaydın ( 68,4 Paylaşımda bulunmadığı için diskalifiye
beci ( 79,2 / 80,5 / -1,30 / %-1,64)
banucan4 (78,5 / 78,5 / 0 / % 0 )
toplight ( 67,7 Paylaşımda bulunmadığı için diskalifiye
dilekruzgar ( 65 /66/ -1/ %- 1.5)
destinam ( 73,5 / 77 / -3,5 / %-4.76 )
semiha(56 / 62 / - 6 / % -10,71 ) Mezun olr. ayrılan eski üye

4 .TAKIM TOPLAMI 646,3 / 660,9 / -14,6 /- %2,26

YARIŞCIM ONAY BEKLıYOSSS.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…