bende atıştırmalıklardan yana şikayetçiyim
kendimi yemek konusunda dizginleyebiliyorum ama atıştırmalıklar konusunda aslaaa(((
birde ben sabah kalkar kalkmaz tatlı birşey yeme isteği duyuyorum sizede oluyor mu?
evden çıkarken bir şeker yada çikolata atıyorum ağzıma.
başın sağolsun....öğlen bende baya bi coştum.akşamı ve yarını hafif geçirmeye çalışıcam bende
öğlen eve gelme niyetindeydim fakat okuldaki arkadaşlar fırından simit poğaça falan almışlar ve kokuları beni acayip cezbetti sonunda kendimi kaybettimbir simit yarım açma yedim çay ve biraz peynirle sonra çook pişman oldum ama yetmedi saat 3 gibi de kalan 2 küçük poğaçayı hüplettim....aslında aç da değildim ama gözüm açmış dedmekki...çok pişmanım ben bi kaç gün düzenli gitsem sonra yemediğim( ya da yememem gereken) şeylere saldırıyorum resmen...acur cubur çok seviyorum akşamları çayın yanında atıştırmalık arıyorum..önerileriniz varmı bana?
Akşamları çayın yanında atıştırmaya ben de bayılıyorum.Diyetisyen geçen sene bana bunun için 10 adet fındık, 20 tane leblebi ve 30 gr kuru üzüm önermişti, gerçekten iyi geliyor.Kuru üzüm tatlı isteğini de yatıştırıyor.
Ayçin bende geldim canım,
benide al listene,opuyorumnanaktan
ecemcim nickim delidoruk değil dilekdoruk canımdelikafadulden ismim dilek, o yüzden dilek diyebilirsin.
Gelelim tartılma konusuna kızlar, çok büyük bir şok yaşadım.Sadece bir gün dışında bütün hafta çok dikkat etmeme rağmen 63.6 çıktımlaelaelaelaelaeDelirmemek elde değil.Bu hafta çok şişliğim vardı, iş yeri de çok stresli, ondan galiba ama bende motivasyon falan kalmadı.O kadar kötü oldum ki, aynı kalsam neyse, kilo almış görünüyorum yaaa.Ne yapacağımı bilmiyorum inanın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?