Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

mehaba millet
diyecem ama kimse yok:gitme:
bizim takım ugramıyor galiba buraya
hamişlerde ugramuyo artık :mymeka:
bence kış geldi ya herkeste bi rehavet var
bana bastı bile rehavet canım yerimden bile kalkmak istemiyor

serserii şirin abetüşşş eskilerden kimler kaldııı:)))

ben geri döndüümm nihayet motive oldum yarın başlıyorum diyete. ama grupta olmıycam düzenli giremeyebiliyorum nete diğer topiklerde ara ara yazarım.

ee herkes iyi mi bakalıma.s.

Günaydın canlarrrr nasılsınız bakalım, bende giremedim ne zamandır erkek arkadasım istanbulda, yıllık iznimi kullanıyoum bende, o yüzden pek bakamadım nete, özledim hepinizi, yarın tartılıcam bakalım ne çıkacak ama mert burda diye waffle lar brownieler gırla gidiyor birde teyzesinde kalıyor erkek arkadaşım, amerikadan geldi yeni teyzesi grip olmuş domuz gribimi acaba diye kendi kendimi yiyiyorum mafoldumben onada falan geçerse diye, ee sizler nasılsınız?

inşallah değildir cnm ama siz yinede tedbiri elden bırakmayın tabi! bende diyodum bu kız nereye kayboldu diye meğer gezmelerdeymişin oh tadını çıkar valla moralinde yerine gelmiştir!

günaydınnnnnn Şeniz takımcım dilencimmm hoşgeldin canım girseydin takıma bende bu aralar çok yoğunum giremiyorum:1no2: birde hastalıklar üstüne eklendi bir iki gün yoktum bu sabahta zehirlenir gibi oldum galiba midem bulanıyor:bbo: semti resmen sinek bastı ofise bi girdik her yer sinek kafamçokkarıştı metrekareye kaç sinek düşüyor çok merak ettim :roflol: tabii ilaçlama yaptık kapıları kapadık ben o arada içerdeydim etkilendim sanırım yetmiyomuş gibi sonra kapıya çıktım millet belediyeye haber vermiş sanırım o ara sokaklarıda ilaçlıyorlardı sinek ilacından etkilendim galiba kafamçokkarıştı midem bulnıyorrrrofisi şimdi süpürdük her yer sinekkkk :bbo: kahvaltı yapayım didim arkadaşın çayınada sinek uçunca hepten kötü oldummm :çok üzgünüm: ayy sabah sabah sizide sineklerle olan maceramla meşgul ettim
diyete gelince doğru düzgün bişey yiyemiyorum ama diyetten değil stresten sanırım midemde o yüzden ağrıyor zaten şu yemek düzenimi oturtmam lazım delikafadulden hepinizi öptüm gün içinde gelicem yine şimdi araziye çıkmam gerek öptüm hepinizi Şeniz

günaydınlar takım yavaş yavaş kıpırdanmalar olmuş
bu ara herkes yoğun galiba ben de yoğunum ama arada uğramaya çalışcam

Sağol handecimmm çok teşekkür ederim, arıyorum erkek arkadaşımı teyzeni götür bir kan tahlili yaptırsın diye ama teyzesi istemiyormuş abd deyince hemen karantinaya alırlar diye, dönmeden birgün önce orada fırtınaya yakalanıp çok ıslanmışlar ondan olmuştur diyormuş, bende zaten panik bir insanım şimdi teyzesinden ona ondanda bana bulaşır diye tırsıyorum offf ya

Domuz gribinden korunmak için basit fakat etkili önlemler.

Aşağıda okuyacağınız önlemler Dr.Vinay Goyal tarafından herkesin yararlanabilmesi için yayınlanmıştır.
Dr.Vinay Goyal: Yoğun bakım ve Tiroit uzmanıdır. MBBS, DRM DNB.
20 yıldan fazla klinik tecrübesi vardır.
Hinduja Hastanesi, Bombay hastanesi, Saife Hastanesi, Tata Memorial hastanesi gibi önemli kurumlarda görev yapmıştır.
Şu anda Malad’da, Riddhiviayak Cardiac and Critical center’da Nükleer ilaç departmanı ve tiroit klinikleri şefi olarak görev yapmaktadır.
Mikrobun vücuda giriş noktaları yalnızca burun delikleri, ağız ve boğaz yoluyla olmaktadır. Çok bulaşıcı bir yapıya sahip olmasından dolayı her türlü önleme karşı H1N1 virüsüyle temas etmekten kaçınmak veya korunmak imkânsızdır. H1N1 virüsüyle temas etmek virüsün vücutta çoğalması kadar önemli değildir.
Sağlığınız yerinde ve H1N1 hastalık belirtileri göstermiyorken virüsün vücutta üremesini, belirtilerin daha da şiddetlenmesini ve ikincil enfeksiyonların gelişmesini önlemek için dikkatimizi N95 veya tamiflu gibi ilaçları stoklamaya vermek yerine çoğu bildirgelerde bahsedilmeyen bazı çok basit önlemleri uygulayabiliriz.

1. Ellerin sıklıkla yıkanması ( Bütün bildirgelerde bahsedilmiştir)

2. “Hands-off-the-face” “Ellerinizle yüzünüze dokunmayın” yaklaşımı. Yemek, banyo ve yara bakımı gibi zorunluluklar dışında yüzünüzün herhangi bir yerine dokunmaktan kaçınınız.

3. Ilık tuzlu suyla günde iki kere gargara yapınız( tuza güvenmiyorsanız listerin kullanınız). H1N1 ‘in boğaz ve burun boşluklarında çoğalıp enfeksiyona sebep olarak karakteristik belirtileri göstermesi için 2 -3 güne ihtiyacı vardır. Sağlıklı bir kişinin ılık, tuzlu suyla gargara yapmasının etkisi hastalığa yakalanmış olan bir kişinin tamiflu kullanması ile aynıdır. Bu basit ucuz fakat güçlü önleyici yöntemi küçümsemeyiniz.

4. Yukarıdaki 3. Önleme benzer olarak; Burnunuzun içini en az günde bir kere ılık tuzlu suyla temizleyiniz. *Günde bir kere burnunuzu sümkürün ve sonra ılık tuzlu suya batırılmış pamuk tamponlarla silerek temizleyiniz. Bu yolla burnunuzda bulunak virüs sayısını etkili bir şekilde azaltmış olursunuz.
5. Narenciye suları gibi C vitamin bakımından zengin olan yiyecekler kullanarak doğal bağışıklığınızı güçlendiriniz. Eğer ilave olarak C vitamin kullanmak zorunda iseniz emilimi artırmak için mutlaka Çinko ile birlikte alınız.

6. Bitkisel çaylar, çay, kahve gibi sıcak veya ılık içeceklerden içebildiğiniz kadar çok içiniz. * Sıcak içecekler içmek gargara yapmakla aynı etkiye sahiptir fakat ters yöne doğru. Sıcak içecekler virüsleri yaşamaları mümkün olmayan ortama sahip olan mideye doğru yıkayarak götürürler. H1 N1 virüsü mide’de çoğalamaz, herhangi bir zarar veremez ve hayatiyetını devam ettiremez.

Herkesin faydalanabilmesi için bu bilgiyi lütfen e-mail listenizde bulunan herkese iletiniz.

Sağlıklı günler dileğiyle.
Dr.Vinay Goyal

günaydınnnnnn Şeniz takımcım dilencimmm hoşgeldin canım girseydin takıma bende bu aralar çok yoğunum giremiyorum:1no2:

betüşüm düzgün giremem diye sorumluluk alamadım. dersler yoğun bi yandan düzenli yiyemiyorum paylaşımda bulunmam zor olur diye göze alamadım bakalım düzene girersem inşallah. çok geçmiş olsun hafif şeyler yemeye bak. patates haşa ye mideyi tutar. a.s.

slm ben geldim,
dilencim hoşgeldin canım opuyorumnanaktan
gir takıma sende zaten bu aralar herkes takımı boşlamış vaziyette kimse giremiyorlmaz:
aşem bile dayanamadı bize daha fazla o bile ugramıyor artıksenağlama
ne yapacaz artık bu kilolarla bilemiyorum

canım işte cumaları sabah dersim var falan unutursam diye korkuyorum. bi de yediklerimi her gün yazma fikri biraz baskı yapıyo:)) kilolar eninde sonunda gidecek umutsuz olmamak lazım

Son düzenleme:
kafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştımerhabalar bi ara uğradım yazılanları okudum ama cevap yazamadan çıkmak zorunda kaldım dilencim hoşgeldin canım özledik seni nerelerdesinŞeniz simerenyacım kötü düşünme ki gelip seni bulmasın yerimsenibenhandecim canımcım nasıl gidiyo spor artı diyetyerimsenibensimerenya unutmadan waffle browni ne zamandır çabalayıp verdiğin kiloları geri döndürmesin hareket etseydin bari erimesi içindelikafadulden betüşüm geçmiş olsun sinekli bakkalım:roflol:unuttuğum bi şey kalmamıştır inşallah:sinifsinif:herkesi öperimŞenizben bu akşam mesaide olucam yani as sonra gidicem sonra yemek yiyip yürüyüşümü yapıp geri gelicem biraz iş var onu yapıcam:bbo:

dilencim sen takıma girmessen salarsın yine bence gel hadi gel :)

ay bak tam sitem ettim mesajla meğer yazmışsın burdan:)) ne bileyim yaa öyle arada ortalardan kaybolup kendime kızdırmak istemiyorum sonra

şu et diyetim bitsin de bakarız olmazsa:)) 5 günüm var.

. TAKIM ** 126.ETAP **
serseri(69,4/
abetüş ( 60,0/
şirin06(68,5/68,5/0,0/0,00)
hayalgözlü( 82,0
open_sea ( 74,5/
handecem ( 81,5/
sunshine( 83,7 /
simerenya( 113,8/
ahleyar ( 61.5 /

7.TAKIM TOPLAM KıLO

günaydın kıslar
kafama neyle vursam iyidir klava:klava:
aslında 68 çıkacaktım bugün dün tartıldım
ama gece bir karnım açıktı bi açıktı
dön dolaş uyuyamadım
kalktım yedim bişeyler
aslında çokta yemedim ama
aynen tartıya yansımış klava:klava:

bugün arkadaşıma kahvaltıya gidiyorum
sonrada bir başka arkadaşım bana oturmaya geliyor
kalkım bişeyler yapayım sonrada gidecem
hepiniziopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…