Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Günaydınlar takım
bu gün isveç diyetine başladım inşallah cumaya kadar biraz verebilirim
Ayşem resimdeki kızın mı senin maşallah çok genç anne olmuşsun

Zaten ölü gibiyim iyi aklıma getirdin belki bir kahve beni ayar, şekerli olsun ama:=))
benimki şekersiz olacak senin ki niye şekerli kuzumkaydirigubbakcemile3
Ayşecim kızınla ne güzel bir poz böyle, seninkilerin yaşı kaç?
kızım 7 yaşını bitirdi tatlım oğlum da 3 yaşınıyerimseniben
günaydın şekerleropuyorumnanaktan
günaydınlar canımŞeniz
günaydınlarrrrrropuyorumnanaktan
günaydın tatlımŞeniz
Günaydınlar takım
bu gün isveç diyetine başladım inşallah cumaya kadar biraz verebilirim
Ayşem resimdeki kızın mı senin maşallah çok genç anne olmuşsun

hadi hayırlı olsun canım diyetin spor ne alemde pekiyerimseniben
resimdeki kuzu benim evet 22 yaşında anne oldum ben:kedi:

AYŞECıM KIZIN 2. YE Mı GıDıYOR?

Benim kızımda 2002 doğumlu oğlum 2007 doğumlu ne kadar yakınmış yaşları..Ama senle beni,m aramda uçurum var:=)))

ben geldimm
ayy çok yoğun bi hafta geçirdim
önce kayınvalidemlerde kaldık
haftasonuda ablama geçtik temizlik yaptık
yorgunluktan ölüyorum şu an akannehir
spor yerine geçmişmidir acaba

malesef spor yapamıyorum canım sadece niyette kalıyo benimki bu gün eve girmeden yürümeyi düşünüyorum eve gidince bidaha çıkamıyorum

malesef spor yapamıyorum canım sadece niyette kalıyo benimki bu gün eve girmeden yürümeyi düşünüyorum eve gidince bidaha çıkamıyorum

o zaman evde bi şeyler yapsan kaydirigubbakcemile2 pc varsa spor hareketleri yap internetten eğer yoksa pc ip atla mesela 10 dk 10 dk merdiven in çık yerimsenibenhareket olmadan kilo verimi çok zor ne yazık ki

yağmur başladı burada ohh mis gibi toprak koktuzemuszemus

günaydınnnn çıtır hatunlar nasılsınız ben biraz hastaydım -tatlicadiarzu- bugün geldim işe mide ağrısından öldüm sizler iyisinizdir umarım güzel bi hafta sonu geçirmişinizdir :dance:
dün sabah ve öğlen biraz tuzlu çubuk yedim akşamda 1 tabak çorba birde 3-5 havuç ve 1 kabağı rendeledim 2 kaşık zeytin yağda kavurdum sonra üzerine yoğurt döküp ekmeksiz yedim çok güzel oldu tavsiye ederim ben sade havuçlu yapıyordum ama bi arkadaştan kabak ilaveli duydum hakkaten çok güzel ldu deneyin bence ay ben acıktım biraz tuzlu cubuk alayımm zemuszemus hepinizi kocaman öpüyorum Şeniz

huu millet nerelerdesiniz yaa
nedir bu takımın hali kimseler uğramaz oldu lmaz:
bu gün çok yoğunum öğle arası bi geçmişi okuyum dedim geçmiş yokmuş
dünden bugüne sadece betüşcüm gelmiş
neyse kaçıyorum ben opuyorumnanaktan

hala gelen giden olmamış
neyse
isveç diyetimin ilk gününü kazasız belasız ve kaçamaksız atlattım
ikinci gün de gayet iyi gidiyor şu ana kadar
cuma günü tartıda görcez bakalım kaç kilo gitmiş

selam kizlar nasilsiniz bakalim valla ben diyet felan yapamiyorum öyle asiri yemiyorum ama burdaki soguklar mahvetti bizi kizim hastalandi ardindan ben daha atlatamadik kar bilem yagdi buruya valla cok soguk oluyo kipirdanacak halmiz kalmiyo vallaa yerimizde cakili kaliyok soguktan sporda yapamiyorum bu nedenle önce kizimi okula götürüp getirirken yüyrüyüodum simdi soguklarda baslayinca arabayla götürüp getiriyorum kizim üsümesin diye ondanda mahrum kaldik öyle iste

kızlar nerelerdesiniz yav kepenkleri kapatıp gittikte benim haberim mi yok! bende çok yoğundm giremedim 2 gündür proje ödevi var onla uğraşıyorum harıl harıl!

ben geldimmmmmmm ama gidecem hemen:sinifsinif:çok yoğunum hem de çokkkk dün acilen toplantıya bi gittik 10-40 da saat 2 yi geçti geldiğimde sonrada yerime oturamadım başka işim vardı yazamadım bir türlü.neyse haberiniz olsun buralarda olamam kosgeb kredisi var esnaflara verilen onun işlemleriyle ilgileniyorum yerimsenibensizinde esnaf tanığınız falan varsa bilginiz olsun toplam ülke genelinde 100.kişi alabilecek herkesi öper ve giderim bu arada dün 1 saat yürüdüm yine:lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…