Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

şimdi gelebildim daha kızlar sağolun ya nasıl stres olmuştum bunca iş arasında ...

çok teşekkür ederim şebocum kuzucumŞenizŞenizŞeniz

Canlar bugün kimse uğramamış buralara haftasonu rehavetimi yoksaaaopuyorumnanaktan

Ama halaaa kimse uğramamışşşş özlüyorummm yaaaa :kedi:
Bakalım bu cuma kaç çıkacağım, mert bugün gidiyor o yüzden yemeden içmeden kesileceğim sanırım :sinifsinif: Aslında bir bakıma iyi birşey değilmi bu kaydirigubbakcemile5
Ayrıca bugün meşhur bir falcı var ona gidicem delikafaduldenalkisalkisalkis
gelişmeleri paylaşırımmmm :lepi:

merhabalarr güzel bi hafta sonu diliyorum herkeseopuyorumnanaktan simerenyacım ne güzel iştahmış o öyle sırnaşık şeybenimki ne olsa kapanmıyoda:roflol: strese girdikçe daha çok yiyen tipim benlaelaelaelaelae ben de kayınvalidemdeyim çocuklarla markete gittiler hemen bi selam verim dedim kimse olmasadakaydirigubbakcemile dün bi gazetede yazı okudum bulayım size de kopyalama yapim ben günde 5 kez yağsız süt ürünleri tüketenlerin nasıl zayıfladığı deneklerle kanıtlanmışyerimsenibeno yazıyı bulmaya gidiyorum

Avustralyalı araştırmacılar, süt ürünleri ağırlıklı diyetin etkili şekilde kilo verdirdiğini saptadı.

40 gönüllüye 12 hafta süreyle düşük kalorili diyet uygulayan araştırmacılar bazılarından yalnızca peynir, yoğurt ve yağı alınmış süt tüketmelerini istedi. Günde 5 öğün süt ürünü tüketenler hızla kilo verirken, tansiyonları normale indi, göbek yağları eridi. Uzmanlar yağı alınmış süt ürünü tüketenlerde diyabet ve kalp hastalıkları riskinin de azaldığını kaydetti.

(nethaber )

Göbek 2 yılda ancak erir :1shok::1shok:

Piknik bir tipseniz göbek yağlarınızı eritmeniz uzun ve külfetli olacaktır. Hızla kilo verebilirsiniz yüzünüz zayıflayabilir, vücudunuz incelebilir ama göbeğiniz kalır, çünkü en son kilo verilen yer göbektir. Ancak iki yıl düzenli beslenerek de göbekten kurtulabilirsiniz. Çünkü iki yıldan önce karındaki yağ hücreleriniz yok olmaz. Belki göbeğiniz yok oluyor gibi görünebilir ama kilo alır almaz önce göbeğiniz çıkar. Göbeğinizden kurtulmak için diyet yapıyorsanız bu bölgede yavaş yavaş oluşan yağlardan tamamen kurtulmak için iki yıla ihtiyacınız var:1shok::gitme::gitme:

hayırlı geceler diyeyim herkese opuyorumnanaktan
oruç tutacagım da yarın ezanı bekliyorum
saatlerde geri alınmış kaçta okunur acaba
aşem çok sagol tatlım hepsini okudum göbek erime kısmına takıldım okadar uzun sürüyor yani
siz sabah konuşurken ben uyuyor olurum herhelde

Günaydın takımcımmm hande falan nerelerdesiniz yaaa mafoldumben herkes yoğun sanırım bu ara ben sürekli buralarda gibiyim, çok güzel bir şey yaptım haftasonu dilara koçakın iyi yaşam günlüğü adlı ajandasını aldım motive etti beni hemde çok yediğimi içtiğimi saati saatine yazıyorum, içerisinde çok güzel bilgiler var öğleden sonra okuyup buraya da yazarım işim olmazsa, şirketi boşverdim bu aralar sinir ediyorlar beni bir kurtulamadım şuradan yaa çok üzülüyorummm
Kaptancım bilgiler için çok teşekkür ederizzzz, ama bende biryerlerde süt ve süt ürünlerinin diyette halsizlik yaptığını duymuştum, zaten diyet olmaksızında fazla süt mamülleri tüketmek halsizlik kaynağıymış ne kadar doğru bilemiyorummm :1no2:

aferin kızz:lepi: süt ürünlerinde bakteriler laktik asite dönüşür ve yorgunluk verirler. spordan önce sonra almayın mesela yatmadan 2-2.5 saat önce ideal diye biliyorum. çok ta belirgin halsşzlik yapmaz abartılmazsa. off çıkamadım bn de okula gidicemgamyoncuiremsu

merhabalarŞeniz nihayet belirli şeyleri yapma alışkanlığım oturdu kızlarkaydirigubbakcemile5 hergün yeşilçay içiyorum hatta bu sabah iş yerine getirdiğim bitmiş rezene kekik karışı içtim:hulya: hafta sonu hariç 2 haftadır 4 gün yürüyorum kendimi bu kadarkarralı hiç görmemiştim:roflol: simerenyacım iyi yapmışsın ajanda notu kendini frenler çok yemişim bi sonrakini dengeleyeyim dersin hiç olmazsayerimseniben hande okuldadır şimdi fırsat bulunca yazaryerimseniben şirinem Allah kabul etsin canımŞeniz sunshine sende mi yoğunsun ben gibi:çok üzgünüm: süt ürünlerine başladım ben bu sabahfisfisfis o kadar tüketemem ama 3 öğün yapabilirim böylece görmüş oluruz neler olacakCADIARZUsabah işe gelmeden 1 bardak süt içtim mesela akşam yoğurt yerim yatmadan öncede süt içerim :hulya:

Kızlaaaarrr az önce şirketin genel toplantısı yapıldı :) Patron krizde tasarruf tedbirleri açısından düşüncelerimizi istediiii bende kendimi çıkarmayı teklif ettim gayet ciddi bir ses tonuyla :) gülmekten yerlere yapıştı insanlar, patronda ciddiye almadı zaten mafoldumben öf yaaaaaaaaaaaaaaaaaaafisfisfis

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

tatlım üzülme bunda da vardır bir hayır ....sen izne falan ayrılsan beynin biraz rahatlar ama :teselli:

slm millett nabersinizz
bizimdee cinsiyetimizz belli oldu
hayırlısıylan
oğlumuzz olcekk

Kaptancıııımmm zaten geçen hafta izindeydim 1 hafta ama yok gene dönünce gene sıkıntııı öffffff
Bu arada yaşasınnnnnn takımımızaaaa bir oğlannnn müjdesiii geldiiii, allah hayırlı uğurlu etsin arkadaşımmm, vatanımıza milletimize annesine babasına ailesine hayırlı evlat olur inşallah tebrik ederimmmmm Şeniz

iyi akşamlarr kıslarrrr opuyorumnanaktan

bakıyorum herkesler sıkı sarılmış diyete tebriklerrrrŞeniz

bende 2 haf♂6adır yüzmeye gidiyorum spor yapıyorum 2 kilo vermiş gibiyim ama yeme düzenim oturmadı her zaman ki gibi :kedi: onun için ibrahim saraçoğlunun önerisini buldum netten yemekten 15 dk önce bir tutam dere otu yiyin diyoo denicemm inş zemuszemus
bide hani şu inceltici krem varya onu alıp kullanmak istiyorum nasip yorumlar çok güzel ama gerçek mi pek güzenemiyorummm şakkıdı

serserim herkes azimli ama seni pek bi azimli gördüm opuyorumnanaktan

angel oğluşun hayırlı bi evlat olur inş ümmü eymen mi koycan ismini ümmü kız ismi değil mi kanka :uhm:

petüşümle julim yokk göremedim :umursamaz:

şirinem allah kabul etsin cnm

yeni arkidaşlar gelmiş hepiciğiniz hg opuyorumnanaktan

teşekkür ederimm Simerenyacımm opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

seytinimm teşekkr ederimm kuşummm opuyorumnanaktan
Eymen koycazz adını inşallahh
Ümmü Eymen eymeninn annesi demekk tatlımm
eymenin annesi olcamm inşş dimek istemiştimm kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…