Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

günaydın bi türlü toparlayamadığım takımımbenneyaptımkişu anda hala buradaysam sadece yeni üyelerimiz yüzünden onları yalnız bırakmama adına ben depresyona girdim çıkamadım hala neden sürekli kilo alıyorum ben :gitme: adet düzensizliğim iyice zıvanadan çıktı bu da sanırım kiloma artı olarka yansıyor en son ne zaman adet gördüm biliyormusunuz 21 temmuzda:sinifsinif: sinirlerim harap oldu ya dr adetim gelsin diye ilaç verdi nerdeyse ilaç bitecek gelen giden yok halamafoldumben bu arada ne olur ne olmaz diye 2 kez test de yaptım tabi offf offffffffffff

Günaydın canım sersericim girmeyelim depresyona nolursunuz benimde adet düzensizliğim başladı ağustostan beri normalde bir gün bile sekmeyen adetim ara kanamalarla devam ediyor doktora gitmeye çok korkuyorum, çok stresli bir 3 ay yaşadım hala yaşıyorum gerçi, bu ara aklımı kaçırmazsam artık bana havada karada birşey olmaz diye düşünüyorum Ama rabbim büyük derdini verince dermanınıda veriyor eminim, sersericim sen bir doktora görünmeyi düşünüyormusun benim önümüzdeki haftalarda da böyle devam ederse mecburen bende gideceğim :gitme:

simerenyam daha önce gittim doktora adet düzenleyici verdi 64 den 68 e çıkmıştım sonra ilacı bıraktım 2 ay sonra işte böyle oldu yani yine düzensizliğe gömüldü

günaydınlarrr
moralinizi bozmayın arkadaşlar hendeciminde dediği gibi önümüzde koca bir kış var gelecek yaz inşallah hepimiz çıtır olcaz ayda 2 kilo bile versek 8 ayda 16 kilo eder hangimizi mutlu etmez ki 16 kilo vermek umutsuzluğa kapılmayın opuyorumnanaktan

simerenyam daha önce gittim doktora adet düzenleyici verdi 64 den 68 e çıkmıştım sonra ilacı bıraktım 2 ay sonra işte böyle oldu yani yine düzensizliğe gömüldü

geçmiş olsun aşem aynı sorun bende de var hormonların dengesizliği işte benim ki de en son 21 ağustostu

günaydın kıslar ...
ya bu kadar karamsar olmayın herşeyin bir çaresi vardır herşey yoluna giricek sonunda nerelerden nerelere geldik aşemm bugünlerde geçicek sıkma canını kuzumm....
ben geçen hafta ew taşırken ço dengesiz yemek yedim ama kilo almamışım ona sevindim sabah yine trtıldım aynı ...
sabah 1kepekli tos bir bardak çay kahvaltı yaptım ..

sunsshine sende mi aynısın kızlar bitkisel reçetelerde forumda okuduğum kadarıyla civan perçemini düzenli olarak içersek adetimiz düzene giriyormuş ilaç içeceğime onu denerim daha iyi diye düşünüyorum hatta akşama gidip alıcam aktardan :) as sonra sizede link koyayım.....

size link aramaya gittim bakın ne buldum geldim :)

2 haftada 3 kilo verdiren bizzat denediğim mucize formül

--------------------------------------------------------------------------------

Arkadaşlar bizzat 3 kişi üstünde denenmiş bir çay önereceğim size.
Sabah ve akşam içmeniz gereken bu çayın yapımı 3 öğeye bağlı:
Tarçın,(çubuk tarçın olacak ) karanfil , zencefil kökü.
Aktarlarda bulabilirsiniz.
hepsinden bir tutam alın kaynatın. ıçine hiç şeker eklemeden sıcakken aç karnına sabah ve akşam yemeklerinden önce için. Daha sonra yiyeceğinizi yiyebilirsiniz.
Yediklerinizi abartmadığınız sürece 2 haftada 3 kilo verebilirsiniz ve kalıcı olacaktır. Spor da yaparsanız daha fazla bile verebilirsiniz...

bunu bi güzellik uzmanı söylemiş yağları yakıyor demiş hepsinden birer tutam yoksa acı olur kızlar a.s.

Son düzenleme:

aslında denenebilir habire llaç içip duruyorum canımı sıkıyor
bi kurtulamadım şu pco dan en son glifor başladı doktor hem insülin direnci için hem de adetleri düzenlemeye yardımcı olur dedi

günaydına.s.
aşem hiç yakıştımı sana böyle konuşmak şimdi:mymekapuyorumnanaktan
yapma böyle kendi kendini strese sokuyosun
pozitif olacagız demedikmi seni 50 lerde görecem merak etme

bende hafta sonu grip oldum
okadar kötüyüm şimdi
diyete devam etmeye çalışıyorum ama
yürüyüşüm yattı :gitme:

selam kizlar nasilsiniz nevarneyok bakalim

ayse lütfenkaramsar olmayaaa gecer umarim atlatirsin herkesin oluyo sorunlari kafana takma

simerenya sen canim moralini bozma hep beraber gideck kilolar

aşem simerenya şirin hepinize çok geçmiş olsun canlarım ama aynısı bende de vardı dr doğum kontrl hapı verdi ve düzene girdi ayrıca öyle dendiği gibide kilo falan aldırmadı ben ne alsam şu boğazımı tutamamaktan alıyorum! ayrıca öyle karamsar olmak falan yok vericeğimiz kaçar kio var allahaşkına insanlar 100 _150 kilo veriyo okumuşsunuzdur mutlaka başarı öykülerinde! kuzular ayrıca ibrahim saraçoğlunun soğan suyu kürü var o adeti düzenliyomş bonus olarakta zayıflatıyomuş bi onu araştıralım isterseniz! hadi kızlar toparlanalım şu hafta bomba gibi yüürüyüşümüzü dietimizi yapalım cuma günü güzel sonuçlar alalım hepimiz aaaaa üzmeyin beni ama ya ne yazcağımı şaşırdım valla destan oldu!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…