• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

çok teşekkürler arkadaşlar sagolunopuyorumnanaktan
sogan kürünü tansiyonu düşük olanlar yapmasın tansiyonu düşürüyor
ben yaptım bigün ölüyorum zannettim etkisi 1 hafta sürdü

kızlar bunu ibrahim saraçoğlunun kendi sitesinden buldum şimdi aynen koyuyorum denemeye değer bence ayrıca bizim forumda da böle bi başlık olucaktı ona da bakıyım!

Kadınlar için
Zaman zaman geçmişte araştırdığım bir bitkiye tekrar tekrar geri döner, yeni elde ettiğim deneyimlerimin ışığında onu tekrar araştırmaya başlarım. Kuru soğanın rahim ve yumurtalıklar üzerinde nedenli etkili olabildiğini buldum. Onu, 2009 un bitkisi olarak tanıtmayı düşünüyordum ki, yaşlılığa bağlı eklem kireçlenmesini ortadan kaldırıcı bitkiyi buldum. Bu nedenle 2008 in son aylarında kuru soğanın bu potansiyel gücünü erken açıklamayı daha uygun buldum.

Kuru soğan, polykistik Over Sendromu (PCOS) yaşayan bayanların imdadına yetişen mükemmel bir destekleyici ve yardımcı tedavi imkânı sunmaktadır. Erken menopoza giren bayanların da imdadına yetişebilmektedir. Küçük ve orta çaplı miyomu olan bayanlar da kuru soğan küründen istifade edebilirler.

Polikistik over şikâyeti olanlar, büyük bir olasılıkla kürü uygulamaya başladıktan bir-iki gün sonra beyaz-sarı renkte bolca akıntı yaşamaya başlayabilirler. Uzun zamandan beri adet (regl) görmüyorlar ise, adet görmeye başlayabilmektedirler. Aynı şekilde menepoza yeni girmiş bayanlar da tekrar düzenli adet görmeye başlayabilmektedirler. Rahim duvarı incelmesi olan bayanların rahim duvarlarının kalınlaşmasında da etkilidir. O sanki, kadınların rahim ve yumurtalıkları için yaratılmış bir sebze…

Endometrioma (çikolata kisti), rahimin içini döşeyen zar tabakasının (endometrium) yumurtalıklarda bulunması ve her adet döneminde kanayarak kistik yapı oluşturmasına denir. Bu kistin içi, kahverengi kıvamlı sıvı ile doludur bu nedenle çikolata kisti de denir. Hastalar hekimlerine kısırlık, sancılı veya ağrılı adet görme, ilişki esnasında ağrı görme veya fazla miktarda adet görme şikâyeti ile başvururlar. Başlangıç evresinde olan endometrioma tedavisinde de oldukça güçlü bir yardımcı tedavi imkânı sunar

ahleyarım hoşgeldin sen de a.s.

handecim haklısın geçen gün ben de bi gazetede insanların 100-150 kilo verdiklerini gördüm yurtdışında bi ülkedeydi ama neresi hatırlamıyorum hatta bende kendime dedim yahu bu insanlar neredeyse benim kilom kadar kilo vermişler ben neden 10 kilo veremiyim ? ya bide psikolojimi bozan şey kızımın bana sorduğu bi soruydu aslında :gitme: dün akşam bana dedi ki anne sen lisedeykende mi şişmandınmafoldumben ben ne diyeceğimi şaşırdım eşim müdahele etti kızım annen şişman değil kji diyemafoldumben efe doğana kadar gayet iyiydi şimdi biraz kilo aldı o kadar dedi:1no2: ama çocuk haklı evde ne zamandır ben sinirlerim tavan yapmışl durumda yok şu kadar kilo aldım yok onu yemicem deyip duruyorum geçen gün bana anne ben 26 kilo olmuşum 1 kilo almışım hemen zayıflamılıyım dedibenneyaptımkibenden etkileniyo tabi:1no2: ben de hayır kızım saçmalama sen daha çocuksun büyüyeceksin falan filan söyledim bi şeyler ve bi daha diyet konusu açmadım onun yanında:çok üzgünüm:

ahleyarım hoşgeldin sen de a.s.

handecim haklısın geçen gün ben de bi gazetede insanların 100-150 kilo verdiklerini gördüm yurtdışında bi ülkedeydi ama neresi hatırlamıyorum hatta bende kendime dedim yahu bu insanlar neredeyse benim kilom kadar kilo vermişler ben neden 10 kilo veremiyim ? ya bide psikolojimi bozan şey kızımın bana sorduğu bi soruydu aslında :gitme: dün akşam bana dedi ki anne sen lisedeykende mi şişmandınmafoldumben ben ne diyeceğimi şaşırdım eşim müdahele etti kızım annen şişman değil kji diyemafoldumben efe doğana kadar gayet iyiydi şimdi biraz kilo aldı o kadar dedi:1no2: ama çocuk haklı evde ne zamandır ben sinirlerim tavan yapmışl durumda yok şu kadar kilo aldım yok onu yemicem deyip duruyorum geçen gün bana anne ben 26 kilo olmuşum 1 kilo almışım hemen zayıflamılıyım dedibenneyaptımkibenden etkileniyo tabi:1no2: ben de hayır kızım saçmalama sen daha çocuksun büyüyeceksin falan filan söyledim bi şeyler ve bi daha diyet konusu açmadım onun yanında:çok üzgünüm:

cnm ya doğru tabi kızlar illaki annelerini örnek alıyo her yaptını ama eminim yanında konuşmadıkça unutucaktır cnm sen üzme kendini sakın ama çok iyi anlıyorum tabiki öle sorması çok etkiler insanı

canlarım bakın bide bunu buldum gene ibrahim saraçoğlunun sitesinde!
Kür 1: Adet düzensizliğine ve tüylenmeye karşı
Üç-dört gram (bir tatlı kaşığı) kurutulmuş testere dişli arslanpençesi kaynamakta olan bir bardak (150-200 ml) klorsuz suya atılır. Kısık ateşte on dakika kaynatmaya devam edilir. Daha sonra soğumaya bırakılır ve ılıyınca süzülür. Bir ay boyunca her gün bir su bardağı içilir. Bir aydan sonra bir hafta ara verilir. Bir hafta aradan sonra aynı şekilde bir aylık kür tekrar edilir. Ve kür sonlandırılır. Kürün en uygun içim zamanları sabah kahvaltısından iki saat sonra veya öğleden sonra aç karnına içmektir.

handecim ben bu soğanı bi deniyim o zaman benim tansiyonum da normalde yüksektir şirin hem onuda düşürürüz yrıca her kadın gibi bende kist var yumurtakılarımda 2 tane hemde :( en iyisi bugün başlıyım ki adetim de gelecekse gelsin :)

handecim ben bu soğanı bi deniyim o zaman benim tansiyonum da normalde yüksektir şirin hem onuda düşürürüz yrıca her kadın gibi bende kist var yumurtakılarımda 2 tane hemde :( en iyisi bugün başlıyım ki adetim de gelecekse gelsin :)

aa tamam cnm süper çok iyi olur annem çay koy demişti bi gidiyim onu hallediyim sonra bizim forumdad da bulucam bakalım nasıl yapmışlar bide ben sana ibrahim saraçoğlunun linkinid veriyim ordada bi ayrıntılı bak cnm istersen!
Prof. Dr. Ibrahim Adnan SARAÇOĞLU : Adet düzensizliği kürü ve Kür Tedavisi

slm kızlar nasılsınız öpüyorum hepinizi bu aralar biraz yoğunum öyleki bugün doğum günüm olduğunu unutmuşum :bbo: türkcellde olmasa mesaj attı bana doğum gününüzz kutlu olsun diye sabah ozaman hatırladım :roflol: :roflol: başımda lanet bir proe var bir kurtulsam çok süper olacak ay aşem bana dayım bi hediye almış cımbız gibi süzgeç :roflol: :roflol: basıyon açılıyo içine yeşil çayı koyuyon bardağa salıyon sınra ölece çıkarıyon bayıldım ya sabahtan beri oynuyom tabi oynayacağıma kalkıp yapayım dimi :mymeka: hepinizi öpüyorum gelirim yineŞeniz

Son düzenleme:
slm kızlar nasılsınız öpüyorum hepinizi bu aralar biraz yoğunum öyleki bugün doğum günüm olduğunu unutmuşum :bbo: türkcellde olmasa mesaj attı bana doğum gününüzz kutlu olsun diye sabah ozaman hatırladım :roflol: :roflol: başımda lanet bir proe var bir kurtulsam çok süper olacak ay aşem bana dayım bi hediye almış cımbız gibi süzgeç :roflol: :roflol: basıyon açılıyo içine yeşil çayı koyuyon bardağa salıyon sınra ölece çıkarıyon bayıldım ya sabahtan beri oynuyom tabi oynayacağıma kalkıp yapayım dimi :mymeka: hepinizi öpüyorum gelirim yineŞeniz

doğum günün kutlu olsun cnm nice mutlu sağlılklı senelere inşallaha.s.

selam cıtırlar
biz geldik kızımlan :CüvCüv:
betüşüm nice senelere canım
doğum günün kutlu olsun opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

aha ekiz eşimin doğum günüsümüymüş bugünakannehir

doğum günün kutlu olsun canım nice senelere seneye yaş gününde kucağında bi kız bebekle kutla inşallahŞeniz

Doğum günün kutlu olsun canım opuyorumnanaktan

merhaba kızlarrr

betüşçüm doğum günün kutlu olsun a.s.

julii nerelerdesin sen ya özledim seni ..

Back