Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ahleyarım hoşgeldin sen de a.s.
handecim haklısın geçen gün ben de bi gazetede insanların 100-150 kilo verdiklerini gördüm yurtdışında bi ülkedeydi ama neresi hatırlamıyorum hatta bende kendime dedim yahu bu insanlar neredeyse benim kilom kadar kilo vermişler ben neden 10 kilo veremiyim ? ya bide psikolojimi bozan şey kızımın bana sorduğu bi soruydu aslında :gitme: dün akşam bana dedi ki anne sen lisedeykende mi şişmandınmafoldumben ben ne diyeceğimi şaşırdım eşim müdahele etti kızım annen şişman değil kji diyemafoldumben efe doğana kadar gayet iyiydi şimdi biraz kilo aldı o kadar dedi:1no2: ama çocuk haklı evde ne zamandır ben sinirlerim tavan yapmışl durumda yok şu kadar kilo aldım yok onu yemicem deyip duruyorum geçen gün bana anne ben 26 kilo olmuşum 1 kilo almışım hemen zayıflamılıyım dedibenneyaptımkibenden etkileniyo tabi:1no2: ben de hayır kızım saçmalama sen daha çocuksun büyüyeceksin falan filan söyledim bi şeyler ve bi daha diyet konusu açmadım onun yanında:çok üzgünüm:
handecim ben bu soğanı bi deniyim o zaman benim tansiyonum da normalde yüksektir şirin hem onuda düşürürüz yrıca her kadın gibi bende kist var yumurtakılarımda 2 tane hemdeen iyisi bugün başlıyım ki adetim de gelecekse gelsin :)
sağol tatlım verdiğin bilgiler için a.s.
slm kızlar nasılsınız öpüyorum hepinizi bu aralar biraz yoğunum öyleki bugün doğum günüm olduğunu unutmuşum :bbo: türkcellde olmasa mesaj attı bana doğum gününüzz kutlu olsun diye sabah ozaman hatırladım :roflol: :roflol: başımda lanet bir proe var bir kurtulsam çok süper olacak ay aşem bana dayım bi hediye almış cımbız gibi süzgeç :roflol: :roflol: basıyon açılıyo içine yeşil çayı koyuyon bardağa salıyon sınra ölece çıkarıyon bayıldım ya sabahtan beri oynuyom tabi oynayacağıma kalkıp yapayım dimi :mymeka: hepinizi öpüyorum gelirim yineŞeniz
bu arada sunshine unutmuşum sanada çok geçmiş olsun cnmm!
slm kızlar nasılsınız öpüyorum hepinizi bu aralar biraz yoğunum öyleki bugün doğum günüm olduğunu unutmuşum :bbo: türkcellde olmasa mesaj attı bana doğum gününüzz kutlu olsun diye sabah ozaman hatırladım :roflol: :roflol: başımda lanet bir proe var bir kurtulsam çok süper olacak ay aşem bana dayım bi hediye almış cımbız gibi süzgeç :roflol: :roflol: basıyon açılıyo içine yeşil çayı koyuyon bardağa salıyon sınra ölece çıkarıyon bayıldım ya sabahtan beri oynuyom tabi oynayacağıma kalkıp yapayım dimi :mymeka: hepinizi öpüyorum gelirim yineŞeniz