Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

yarışçım iltihap var kulağında demişsin bu yüzden ateş düşmez yani vücuytta mikrop varsa ateş olarak kendini gösterir inşallah düzelir ya:çok üzgünüm:benimde geçen haftam öyleydi badecimleri şişmiş oğlumun ateş 2-3 gün sürdü.Siiznde geçer canım sabreta.s.

kızlar ben bu sabah ayranlı çorbama başladım ama evde salatalık kalmamış onu koyamadım sadece :1rolleyes: ve dün akşam 15 dk bisiklet çevirdim bu sabah 20 dk yürüdümzemuszemussabah itibari ile 68-2 kiloyum

günaydınn kızlarr:lepi:
yarışçıı geçmişş olsunn kızına canımm:teselli:
aşemm yine formundasınn datlumm
diyetler detokslarrr alkisalkisalkis

ben başladım başlamsına da bu takımın gerisi nerde acaba:mymeka: akannehir aha yeni smil gelmişzemuszemus

merhabalarrrrrr! ancak uyanabildim ya! inanamıyorum saat 1 olmuş! ayşecm başarılar detoksta! bende elmaya devam tam gaz!kaydirigubbakcemile2

günaydın yada tünaydın mı demeliyim zemuszemus
yarışçık geçmiş olsun canım soguk su ile kompres yapabilirsin vucuduna ama düşürür ateşi birazcık belki
ya aşemm bu ramazanda nasıl kilo verilir biri bana desin
hadi ekmek yemeyim az yiyeyim dedim sahurda az daha bayılıyordum
bayılmıyayım derken sahurda yarım bide bitiyo
nasıl olacak bu iş yaakannehir:sinifsinif:

merhabalarrrrrr! ancak uyanabildim ya! inanamıyorum saat 1 olmuş! ayşecm başarılar detoksta! bende elmaya devam tam gaz!kaydirigubbakcemile2
sağol handecimŞenizsenide tebrik ederim elmanın kaçıncı günü bugünalkisalkisalkis

şirine kendine ve bana söz ver ramazan sonrası kilo vericem diye ona göre plan oluştur .Senin tansiyonun düşük zaten dikkat et akannehir ama ben seni geçicem bak söliyimzemuszemusşu an aynıyızkaydirigubbakcemile3 ben bu dombilikten çok sıkıldım çokkk:umursamaz:

kızlar teşekkürler

hakikaten takımın gerisi nerde hayal open betüş ????

şaka şaka çok güzel gigiyorsun canım
böyle devam 60 lara az kaldı he mirmirmirmir

inş bende ramazan sonra
gerçi ramazandada bi 5 kilo versem fena olmaz
ya millet takır takır oruçluyken kilo veriyorlar ben niye veremiyorum anlamadım :gitme:

Selam handecim
nasıl gidiyor elma diyeti ben de başlıcam güya bir türlü başlayamadım haftasonu da misafirim geliyor büsbütün bozulcak düzen

handecim tm anlamıyla dün yaptım:sinifsinif: bu öğleyin bozmak zorunda kaldım üstlerimizden biri bugün yemeğe sen de gel deyince yok ben gelemem detoks yapıyorum diyemedim tabikaydirigubbakcemile3az bi şeyler yedim midem doldu hemen bu sabah itibari ile yarım kilo gitmiş gözüküyordu 68-20 den 68-7 e düşmüşüm :umursamaz:

merhaba 7. takım hepiniz hoş gelmişsiniz
verdiklerinizi geri almışsınız akannehir canınızı sıkmayın en kısa zamanda verirsiniz inşallah bu arada hayali göremedim o dönmedimi :uhm: yoksa
kıslar yokluğunuz baya hissediliyodu ben sıkıldıkça sizleri okuyarak moral buluyodum
neyse döndünüz artık sizi izlemeye devam :kedi: çaktırmadan yerimseniben
hepinize sağlıklı zayıflamalar diliyorum opuyorumnanaktan

Selam handecim
nasıl gidiyor elma diyeti ben de başlıcam güya bir türlü başlayamadım haftasonu da misafirim geliyor büsbütün bozulcak düzen

valla cnm ii gidiyor aslında ama dün iftara davetliydik haliyle biraz bozuldu ama bugün hiçbişey olmamış gibi aynen devam!kaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…