özel msjı beklemeden yolluyosun profiline arka plan ekleyebiliyosunn hiçbiyerde kısıtlama olmadan yazıyosun falan havale ile ödersen 13 kapıda ödersen 15 liraseytin kızarmanın avantajları neler de bakayım bana avantajı varsabende kızarayım hem ne kadar sen kızarırsında ben kızaramammmı:dilcikar: kusur kalırım sonra :roflol:
günaydın kızlar zemuszemus opuyorumnanaktan
seytinim ben de aminnnnn diyorum kaydirigubbakcemile5
:1rolleyes: nur topu gibi bi kızın olsun seninde inşallah :Saruboceq:
opuyorumnanaktan
seytin güle güle kullan canım aldıklarını
bu arada amin diyem sen anla:)))
sanada günaydınn ve geçmiş olsun canım ayrıca aminnnnnnnn ve yeni cicilerin hayırlı olsunŞeniz
güle le giy tatlımmm .... çocuk kıyafetleri ve hele de kız çocukları için olanlar çok tatlı yaaaaaaa ben bayılıyorumm ayy kısım olsa da giydirsem diyorum hep ....
alkışlar aşemealkisalkisalkisalkisalkisalkisdün akşam yarım saat dans ile spora başlamış bulunmaktayım arkadaşlar:lepi::lepi:
handecim tebrikler böle giderse kısa sürede kurtulcannarkadaşlar dün 2. günümüde kazasız belasız kaçamaksız tamamlamış bulunuyorumm!!:teytey:
günaydın kızlar a.s. a.s.
görüyorum ki bu detokslar hiç bi işe yaramıyor
anlık zayıflama ve akabinde hoooop aynı kiiloya dönme
bence artık midenizi böyle seylerle yormayın güzel bir diyet yapın yada diyetisyene gidin
inanın betüş hayal ve open kilo almanıza cok üüzldüm oysaki ne kadar ac kaldınız :1no2:
serserime kulak verim yerimseniben
seneye kadar mesun olun bana yer kalsın :roflol:
öptük hepinizi kızımlan
biz doktora gidiyoz
mirmirmirmirgünaydın kızlar mirmirmirmir
her zaman ki gelenek bozulmamış yine hafta sonu buralara kimse uğramamış fisfisfis
vereliniortakjujum doktor ne dedi melisa nasılmış opuyorumnanaktan
herkese günaydın a.s.
almişim melisam iyimiş
ayrıntılı ultrasona girdik cok şükür problem yok
570 gr olmuş kuzum 2 hafta sonra seker yükleme testi yapılacak
asya hanım nasıl opuyorumnanaktan
sunshinealkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
hadi kızlar nerde bu takımın elemanları zayıflamak istiyorum diyen tembellerlmaz:neler yenilip içiliyo yazılacak spor yapılacak hadi canlanın kaydirigubbakcemile2daha fazla dombik kalmayalım senelerce burada mı pinekleyeceğizmafoldumben
almişim kısına asya mı adını vercennn güzelmişş
vereliniortakjujum doktor ne dedi melisa nasılmış opuyorumnanaktan
allaha çok şkr maşallah melisamızaaaherkese günaydın a.s.
almişim melisam iyimiş
ayrıntılı ultrasona girdik cok şükür problem yok
570 gr olmuş kuzum 2 hafta sonra seker yükleme testi yapılacak
asya hanım nasıl opuyorumnanaktan
hayırlı sonuçlarla cnm :Saruboceq:maşallah 570 gr olmuş canım allah nazardan saklasın :Saruboceq:
kaydirigubbakcemile5benim kızımda iyi teyzesivereliniortak bugün sağlık ocağında randevumuz var oraya gidicez:CüvCüv:
herkese günaydınlarrr
bu gün itibariyle spora başlamış bulunuyorum sositososito
sabah sahurdan sonra 50 yarım mekik, biraz da bacak basen ve kollarımı çalıştırdım bu gün ilk olduğu için hafif yaptım ama gün gün sayıları artıramayı düşünüyorum inşallah devamı gelir. :Saruboceq:
benim iyi gidiyo cnm ya maşşallah ama cumayı bekliorum tartılmak için! bugünlerde sadce karın çalşıyorum spor olarak ama yarın yürüyüşe başlıycam inşallah!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?