handecim tm anlamıyla dün yaptım:sinifsinif: bu öğleyin bozmak zorunda kaldım üstlerimizden biri bugün yemeğe sen de gel deyince yok ben gelemem detoks yapıyorum diyemedim tabikaydirigubbakcemile3az bi şeyler yedim midem doldu hemen bu sabah itibari ile yarım kilo gitmiş gözüküyordu 68-20 den 68-7 e düşmüşüm :umursamaz:
hoşgeldin toprakcımŞenizhayal dahil hepimiz döndük ama bu aralar sadece bir kaç kişi girebiliyoruz:1closedeyes:yani 2-3 kişi kendi çapımızda eğleniyoruzakannehirmerhaba 7. takım hepiniz hoş gelmişsiniz
verdiklerinizi geri almışsınız akannehir canınızı sıkmayın en kısa zamanda verirsiniz inşallah bu arada hayali göremedim o dönmedimi :uhm: yoksa
kıslar yokluğunuz baya hissediliyodu ben sıkıldıkça sizleri okuyarak moral buluyodum
neyse döndünüz artık sizi izlemeye devam :kedi: çaktırmadan yerimseniben
hepinize sağlıklı zayıflamalar diliyorum opuyorumnanaktan
oooooo süper yarım kilo!alkisalkisalkis yarın devam edicen mi cnm peki?
hoşgeldin toprakcımŞenizhayal dahil hepimiz döndük ama bu aralar sadece bir kaç kişi girebiliyoruz:1closedeyes:yani 2-3 kişi kendi çapımızda eğleniyoruzakannehir
bilmiyorum tatlım çünkü bu gece hastanede kayınvalidemin başında kalıcam:1no2:
yüksek bir yerden çatıdan düşmüş:çok üzgünüm: hastanede şimdi ben de bu akşam onun yanında kalıcam kaburgası çatlamış:çok üzgünüm:geçmiş olsun cnm neyi var?
bilmiyorum şirinem biz önce beyinde bitirsek olacak taCADIARZUsabahtan beri girmeye çalışıyordum giremedim net bi gidip bi geliyor:gitme:
aşem zayıflama bölümünde meditasyon cd varmış hipnoz gibi şey galiba okudunmu orayı dinleyince iştahı dengeliyormuş
alsam mı acaba ramazandan sonra ne dersinyerimseniben
herkese merhaba
sabahtan beri bir kontrolüm vardı ordaydım ofise yeni geldim bir bakayım dedim ama çok şey kaçırmamışım.
aşem bu hep böle mi olacak niye kendimiz çalıp kendimiz oynuyoz?ben bizim 3 lü cadı grubunuda özledim nerdeler?
yakında toptan kapanacaz valla.
selam selam selam buralarda bana da yer var mıdır? gezdim dolaştım burada karar kıldım:)
çıtırlarımmmm ben geldim .... cuma günü yazlığa gitmiştim o yüzden giremedim kusura bakmayın ....
zeytinim ben evli değilim bir ara bir aday vardı ama bitti 2 ay önce .... şimdi ise öyle bi düşüncem yok ....
bende ayran çorbasına başlıyorum aşemmm ... birde bu akşamdan itibaren yürüyüşe başlıcam .... spora gidemiyorum kaydımı durdurmuştum yazlığa giderken şimdi aldığım kilolarla gidersem hocam beni vurur kesinlikle şöyle bi 5 -6 kilo verip başlıcam ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?