• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

seytin kızarmanın avantajları neler de bakayım bana avantajı varsabende kızarayım hem ne kadar sen kızarırsında ben kızaramammmı:dilcikar: kusur kalırım sonra :roflol:
özel msjı beklemeden yolluyosun profiline arka plan ekleyebiliyosunn hiçbiyerde kısıtlama olmadan yazıyosun falan havale ile ödersen 13 kapıda ödersen 15 lira

nan okusana ne bei yoruyooonnnn
günaydın kızlar zemuszemus opuyorumnanaktan
seytinim ben de aminnnnn diyorum kaydirigubbakcemile5
:1rolleyes: nur topu gibi bi kızın olsun seninde inşallah :Saruboceq:

seytin güle güle kullan canım aldıklarını
bu arada amin diyem sen anla:)))
opuyorumnanaktan
sanada günaydınn ve geçmiş olsun canım ayrıca aminnnnnnnn ve yeni cicilerin hayırlı olsunŞeniz

opuyorumnanaktan
güle le giy tatlımmm .... çocuk kıyafetleri ve hele de kız çocukları için olanlar çok tatlı yaaaaaaa ben bayılıyorumm ayy kısım olsa da giydirsem diyorum hep ....

hepinizi seviyorummm kızlarrrrrr pınar sende takılpetüşle bana:CüvCüv:

şey buarada evliydin demiiiiCADIARZU
dün akşam yarım saat dans ile spora başlamış bulunmaktayım arkadaşlar:lepi::lepi:
alkışlar aşemealkisalkisalkisalkisalkisalkis
arkadaşlar dün 2. günümüde kazasız belasız kaçamaksız tamamlamış bulunuyorumm!!:teytey:
handecim tebrikler böle giderse kısa sürede kurtulcann

günaydın milletttt a.s.

ne yapmışsınız öle yaaaaa verdiğinizi tamamen geri almışsınızzz neyse allah sağlık versin gene verirsinizz
o zaman yapmayalım bu diyetii bidaaa böle olucaksaaa

günaydın kızlar a.s. a.s.
görüyorum ki bu detokslar hiç bi işe yaramıyor
anlık zayıflama ve akabinde hoooop aynı kiiloya dönme
bence artık midenizi böyle seylerle yormayın güzel bir diyet yapın yada diyetisyene gidin
inanın betüş hayal ve open kilo almanıza cok üüzldüm oysaki ne kadar ac kaldınız :1no2:
serserime kulak verim yerimseniben
seneye kadar mesun olun bana yer kalsın :roflol:
öptük hepinizi kızımlan
biz doktora gidiyoz

7. takım hoşgeldiniz. Verdiğini kilo bizi çok özendirmişti ama şimdi ibret oldu bizlere de. Sıkmayın canınızı tekrar verirsiniz. Hatta çok hızlıgeri alındığı için belki haftaya 1. olursunuz.opuyorumnanaktan

günaydın kızlar a.s. a.s.
görüyorum ki bu detokslar hiç bi işe yaramıyor
anlık zayıflama ve akabinde hoooop aynı kiiloya dönme
bence artık midenizi böyle seylerle yormayın güzel bir diyet yapın yada diyetisyene gidin
inanın betüş hayal ve open kilo almanıza cok üüzldüm oysaki ne kadar ac kaldınız :1no2:
serserime kulak verim yerimseniben
seneye kadar mesun olun bana yer kalsın :roflol:
öptük hepinizi kızımlan
biz doktora gidiyoz

çok haklısınnnn Şeniz

kısını öperimmm opuyorumnanaktan

mirmirmirmirgünaydın kızlar mirmirmirmir
her zaman ki gelenek bozulmamış yine hafta sonu buralara kimse uğramamış fisfisfis

vereliniortakjujum doktor ne dedi melisa nasılmış opuyorumnanaktan

mirmirmirmirgünaydın kızlar mirmirmirmir
her zaman ki gelenek bozulmamış yine hafta sonu buralara kimse uğramamış fisfisfis

herkese günaydın a.s.

almişim melisam iyimiş
ayrıntılı ultrasona girdik cok şükür problem yok
570 gr olmuş kuzum 2 hafta sonra seker yükleme testi yapılacak
asya hanım nasıl opuyorumnanaktan :emir_bebek:

herkese günaydın a.s.

almişim melisam iyimiş
:nazar: :nazar:maşallah 570 gr olmuş canım allah nazardan saklasın :Saruboceq:
kaydirigubbakcemile5benim kızımda iyi teyzesivereliniortak bugün sağlık ocağında randevumuz var oraya gidicez:CüvCüv:

herkese günaydınlarrr
bu gün itibariyle spora başlamış bulunuyorum sositososito
sabah sahurdan sonra 50 yarım mekik, biraz da bacak basen ve kollarımı çalıştırdım bu gün ilk olduğu için hafif yaptım ama gün gün sayıları artıramayı düşünüyorum inşallah devamı gelir. :Saruboceq:

sunshinealkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

hadi kızlar nerde bu takımın elemanları zayıflamak istiyorum diyen tembeller:olmaz:neler yenilip içiliyo yazılacak spor yapılacak hadi canlanın kaydirigubbakcemile2daha fazla dombik kalmayalım senelerce burada mı pinekleyeceğizmafoldumben

sunshinealkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

hadi kızlar nerde bu takımın elemanları zayıflamak istiyorum diyen tembeller:olmaz:neler yenilip içiliyo yazılacak spor yapılacak hadi canlanın kaydirigubbakcemile2daha fazla dombik kalmayalım senelerce burada mı pinekleyeceğizmafoldumben

benim iyi gidiyo cnm ya maşşallah ama cumayı bekliorum tartılmak için! bugünlerde sadce karın çalşıyorum spor olarak ama yarın yürüyüşe başlıycam inşallah!

almişim kısına asya mı adını vercennn güzelmişş
herkese günaydın a.s.

almişim melisam iyimiş
allaha çok şkr maşallah melisamızaaa:nazar:
teyzesi yesin onu
kanald de doktorlar diye bişey başlamışş dün biraz ona baktık eşimle

hamile 2 kadını ulturosona aldılar rabbim sen ne büyüksün ne büyük bi mucizee harika duygular yaşadık benim adam yola geliyor sanırımmmmkaydirigubbakcemile3
:nazar: :nazar:maşallah 570 gr olmuş canım allah nazardan saklasın :Saruboceq:
kaydirigubbakcemile5benim kızımda iyi teyzesivereliniortak bugün sağlık ocağında randevumuz var oraya gidicez:CüvCüv:
hayırlı sonuçlarla cnm :Saruboceq:

herkese günaydınlarrr
bu gün itibariyle spora başlamış bulunuyorum sositososito
sabah sahurdan sonra 50 yarım mekik, biraz da bacak basen ve kollarımı çalıştırdım bu gün ilk olduğu için hafif yaptım ama gün gün sayıları artıramayı düşünüyorum inşallah devamı gelir. :Saruboceq:

benim iyi gidiyo cnm ya maşşallah ama cumayı bekliorum tartılmak için! bugünlerde sadce karın çalşıyorum spor olarak ama yarın yürüyüşe başlıycam inşallah!

alkışlarda sizeeeeee siz çok kalmazsınız burda demedi demeyinŞenizalkisalkisalkisalkisalkisalkis

Back