• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

günaydın şekerler .... aşemmm ben tutuyorum oruç ...
hmn sana neler yaptığımı yazayım ... iftarda çorbayla başlıyorum sonra ne bulursam yiyorum dermişim :1shok: ama değil yarım saat sonra bol salata yiyorum , sonra kahve yada çayla mavi yeşilin bisküvilerden yiyorum ve meyve oluyor bazen de ... sahurda da meyve yiyorum suyumu içiyorum yatıyorum ... birde iftardan sonra yürüyüşe başlamak istiyorum ...

hanii bana tişört :umursamaz:
tişört istiyosan eğer hemen çalışmalara başla seytinim :jeyyar:

aldın mı almişim kaydirigubbakcemile5
çok sevindim beğenmene
hayırlı günlerde giy inş. a.s.
aldım canım çok sağol Şeniz
giyip bi çekilinde görelim kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile4

sendemi doğurcan nan:jeyyar::jeyyar:

bi dijital makine alayım da çekip koyarım o zaman zemuszemus

openim sahurda sadece meyve yetmez ki yetiyormu yoksa:1ninca:

seytin sen de hamile kal sonra giy kuzum:jeyyar:

bizim çırak gelmemiş daha sırnaşık şeyhandecim bu detoksla kaç kilo verdin söylermisin canımşutarafagitti

julim bence de foto çektirip koysunlar:lepi:

günaydın herkesee!:teytey: az önce tartıldım 200 gram vermişim 82.7 yani ama forumda herkes asıl kilo kaybı 3. günün sabahı anlaşışılıo diyodu bakalım görcez? herkes nasıl bu arada?

hadi bakalım handecim inş iyi sonuçlar çıkar .... ama ben bu dieti sewdim her gün yapabilirim bir yoğurt manyağı olarak hiç bıkmadan yaparım :dance:

aşemm yetio bana açlık falan hissetmiyorum , normal yani hani yesemde aynı şeyi hissedicem o yüzden böyle iyi geçen senede ben böyle tutmuştum alışkınım yani ...

hadi bakalım handecim inş iyi sonuçlar çıkar .... ama ben bu dieti sewdim her gün yapabilirim bir yoğurt manyağı olarak hiç bıkmadan yaparım :dance:

aşemm yetio bana açlık falan hissetmiyorum , normal yani hani yesemde aynı şeyi hissedicem o yüzden böyle iyi geçen senede ben böyle tutmuştum alışkınım yani ...

inşallah cnm sağol! bende pek zorlanmadım ayran çorbasını da normalde çok severim ondan heralde!:dance::dance:

almiş sen çekilecek olan nan ben veririm makinayıkaydirigubbakcemile5 handecim kaç gün yapılacak bu senin detoks ? 2 gündemi 200 gr gitmiş bir debenneyaptımki en sonuç ne olacak acaba:uhm:

canm bugün 2. ve son günü dün ilkti! yani 1 günde 200 gram vermişim! bende çok merak ediyorum sonucu yapanlar detoksun bittiği ertesi gün çok farkediyo demişler hep bakalım bende nasıl bir etki yapıcak? ama yrından itibaren nasıl bir diete başlıyım ona karar veremedim!:bbo:

Back