- 6 Şubat 2009
- 2.989
- 161
- 688
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kıslarrr hepiniz hoşgeldiniz ....hadi bakalm hırsla başlayalımmm ....
handecim sende hoşgeldin burada biebirimizi motive ediyoruz zaten ,inş bizde yine o motivasyonu yakalıcaz....
serserim şimdi cuma başlıcazmı nasıl yapcaz bi sürü kilo aldık bu hafta takım battı(( sadece hülya ben ve betüş -20 leri buluoz valla .....
kuzucummmmm özledim seni yerim valla bak niyetlim kuzu kuzu duruyosun orada ....
bizde özledik yaaa neler yaptığıız biz yokken durumlar nasıl ???
kıslarrr hepiniz hoşgeldiniz ....hadi bakalm hırsla başlayalımmm ....
handecim sende hoşgeldin burada biebirimizi motive ediyoruz zaten ,inş bizde yine o motivasyonu yakalıcaz....
serserim şimdi cuma başlıcazmı nasıl yapcaz bi sürü kilo aldık bu hafta takım battı(( sadece hülya ben ve betüş -20 leri buluoz valla .....
kuzucummmmm özledim seni yerim valla bak niyetlim kuzu kuzu duruyosun orada ....
angelım,seytinim,kuzucum hepiniz hoşgeldiniz Şeniz
zemuszemusözlemişim burayı bee opuyorumnanaktan
hoşgeldinn kuzummm opuyorumnanaktan
bu arada Handecim aramıza hoşgeldin
eğer yeterli paylaşımın olursa kaptanımız seni takıma alacaktır.
inş.hepbirlikte güzel motive oluruz.
komşu takımdaki kardeşceğizlerimiz de hoşgelmişler a.s.
öncelikle kimler oruç tutuyor kimler tutmuyor onları belirleyelim sonra ona göre liste oluşturalım .Openım - leri gördük ki daha da hırslananlım .Bu hafta birinci olmamızı beklemiyo zaten kimse :)
komşu takımdaki kardeşceğizlerimiz de hoşgelmişler a.s.
öncelikle kimler oruç tutuyor kimler tutmuyor onları belirleyelim sonra ona göre liste oluşturalım .Openım - leri gördük ki daha da hırslananlım .Bu hafta birinci olmamızı beklemiyo zaten kimse :)
handeceim bir hafta deneme süresinden bahsetmiştim sanırım değil mi:bbo: handecim birden bire vücuduna yüklenmek çokta doğru değil hızla kilo verirsen aynı hızda alırsınmirmirmirmir
bahsetmiştin cnm saol! ozaman ben yrn bu detoks bitince bi kaç gün normal bi diet yapıp spora ağırlık veriyim cumaya kadar düz 80 görmek istiyorum hemde takımın kilo ortalaması artar dimi ama! alkisalkisalkis
evet tatlım alkisalkisalkis sporu ihmal etmeyelim hiç birimiz günde en az 45 dk yapabiliyorsak 1 saat kaydirigubbakcemile21 saat spor yaparsak bir ayda hiç bi diyet yapmasak bile 2 kilo verebiliyormuşuzbuyrunnnnnnnnn