• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

kıslarrr hepiniz hoşgeldiniz ....hadi bakalm hırsla başlayalımmm ....
handecim sende hoşgeldin burada biebirimizi motive ediyoruz zaten ,inş bizde yine o motivasyonu yakalıcaz....
serserim şimdi cuma başlıcazmı nasıl yapcaz bi sürü kilo aldık bu hafta takım battı :((( sadece hülya ben ve betüş -20 leri buluoz valla .....

kuzucummmmm özledim seni yerim valla bak niyetlim kuzu kuzu duruyosun orada ....

teşekkür ederim hoşbuldukalkisalkisalkis

bizde özledik yaaa neler yaptığıız biz yokken durumlar nasıl ???

Canım 2 mezun daha verdik, ben olduğum yerde sayıyorum, ama yazu almadan kapattığım için mutluyum
fakat bir sıçrayış yapmalıyım ama gücüm ve motivasyonum yok maalesef:)

Sizin durumlar nasıl?

kıslarrr hepiniz hoşgeldiniz ....hadi bakalm hırsla başlayalımmm ....
handecim sende hoşgeldin burada biebirimizi motive ediyoruz zaten ,inş bizde yine o motivasyonu yakalıcaz....
serserim şimdi cuma başlıcazmı nasıl yapcaz bi sürü kilo aldık bu hafta takım battı :((( sadece hülya ben ve betüş -20 leri buluoz valla .....

kuzucummmmm özledim seni yerim valla bak niyetlim kuzu kuzu duruyosun orada ....

pınarım canım bende çok özledimmmm opuyorumnanaktan
aman niyeti bozma kuzu kuzu otur oturduğun yerde.... yerimseniben

angelım,seytinim,kuzucum hepiniz hoşgeldiniz Şeniz
zemuszemusözlemişim burayı bee opuyorumnanaktan

hoşbulduk opuyorumnanaktan

hoşgeldinn kuzummm opuyorumnanaktan

hoşbulduk... opuyorumnanaktan

komşu takımdaki kardeşceğizlerimiz de hoşgelmişler a.s.

öncelikle kimler oruç tutuyor kimler tutmuyor onları belirleyelim sonra ona göre liste oluşturalım .Openım - leri gördük ki daha da hırslananlım .Bu hafta birinci olmamızı beklemiyo zaten kimse :)

aşem ben oruç tutmuyorum

ben de tutmuyorum:1no2: saymız belirlensin ona göre plan yapalım hande zaten detoks yapıyor ben elma diyetine başladım ama hergün o kadar yiyemem kendime göre ekleme yaptım:1ninca: mesela az önce 1 bardak ayran içtim öğleyin 3 elma yemiştim akşamada ekmeksiz yemek ve elma üçlüsü bekliyo beni kaydirigubbakcemile5yani sadece elmayla duramam :delphin:yavaş yavaş gitsin kilo ama geri gelmesin yeterki:mymeka:

ve oruç tutmayanlar hep beraber spor yapıyoruz en az haftada 3-4 kez kaydirigubbakcemilehepimiz biliyoruz ki sporsuz kilo verilmiyor :sinifsinif: kızlar aklımızı başımıza alalım artık destek istiyorsak burada var aklımız var sağlıklıyız da eeee daha neden bekliyoruz kivereliniortak bahane yok kızlar verilemeyecek kadar büyük kilolarımız da yok:olmaz: herkes yapabiliyorsa biz de yaparız ...bu sefer hemen işin ucunu salmak yok kendi adıma konuşuyorum 68 kilo oldum arkadaşlar ben bu rakamı en son 7-8 aylık hamileyken görmüştüm:gitme:şimdi ne var hiç bir şey ...ben kararlıyım 70 li rakamı görmek ve bu kısa boyumla dombik bi ayşe görmek istemiyorum aynada:delphin: yemekleri kıstım ama spor için birisi beni sürekli uyarsın olur mu :mymeka:haydi sıkıldık şişkoluktan yaşasın zayıflık :lepi:

handeceim bir hafta deneme süresinden bahsetmiştim sanırım değil mi:bbo: handecim birden bire vücuduna yüklenmek çokta doğru değil hızla kilo verirsen aynı hızda alırsınmirmirmirmir

bahsetmiştin cnm saol! ozaman ben yrn bu detoks bitince bi kaç gün normal bi diet yapıp spora ağırlık veriyim cumaya kadar düz 80 görmek istiyorum hemde takımın kilo ortalaması artar dimi ama! alkisalkisalkis

bahsetmiştin cnm saol! ozaman ben yrn bu detoks bitince bi kaç gün normal bi diet yapıp spora ağırlık veriyim cumaya kadar düz 80 görmek istiyorum hemde takımın kilo ortalaması artar dimi ama! alkisalkisalkis

evet tatlım alkisalkisalkis sporu ihmal etmeyelim hiç birimiz günde en az 45 dk yapabiliyorsak 1 saat kaydirigubbakcemile21 saat spor yaparsak bir ayda hiç bi diyet yapmasak bile 2 kilo verebiliyormuşuzbuyrunnnnnnnnn

evet tatlım alkisalkisalkis sporu ihmal etmeyelim hiç birimiz günde en az 45 dk yapabiliyorsak 1 saat kaydirigubbakcemile21 saat spor yaparsak bir ayda hiç bi diyet yapmasak bile 2 kilo verebiliyormuşuzbuyrunnnnnnnnn

ben şimdi ilk hafta 1 saat yürüyüş artı bel çalışıyım daha sonra kilom durma yapınca ekstra bi spor daha eklerim diorum!kaydirigubbakcemile2

Back