• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

tamam handecim verdiğin bilgiler için sağol a.s.ben de kuralları yazayım sana :) düzenli olarak siteye girip paylaşım yapmak gerekiyor yani ne yedin ne içtin spor vs..ramazan sonrası da uygulamaya koyacağımız bi madde daha var üst üste 2 hafta 500 gr veremeyeni ceza bekliyorkaydirigubbakcemileaklıma geldikçe yazarım şimdilik bunlar vra kızlar hatırlarsanız siz de yazın

tamam handecim verdiğin bilgiler için sağol a.s.ben de kuralları yazayım sana :) düzenli olarak siteye girip paylaşım yapmak gerekiyor yani ne yedin ne içtin spor vs..ramazan sonrası da uygulamaya koyacağımız bi madde daha var üst üste 2 hafta 500 gr veremeyeni ceza bekliyorkaydirigubbakcemileaklıma geldikçe yazarım şimdilik bunlar vra kızlar hatırlarsanız siz de yazın

tamam çok teşekkür ederim ! mutlaka düzenli olarak yazıcam! benimde desteğe ve motivasyona çok ihtiyacım var zaten!:bbo:

bir de cuma bildirimde bulunmama cezası vardı sanırım :uhm:

evet dimplem sağolopuyorumnanaktanüst üste 2 kez cuma günü bildirim yapmassakta diskalifiye oluyoruz..acil durumlarda özel mesaj yada profil mesajıyla bana veya diğer arkadaşlara da bildirebilirsin biraz daha kalırsan msn adreslerimizi veririz birbirimizekaydirigubbakcemile5

bende geldimmmmmmmmmmmmm :lepi:

hayırlı uğurlu olsunn

ben bu aralar çok yoğun vede yorgunum resmen kemiklerimin ağrıdığını hissediyorumm bide malum halsizlik 4 günde 3 kilo verdim böle giderse ramazan sonunda iğne ipliğe dönücemmm sositososito
hoş geldinn canımmm benimmm bi öpimm opuyorumnanaktan
şeyyy seytinn bişi diimmmiii kilo vermene üzülüyüm mü sevineyimm mi bilemedimm :roflol:

oyyy benim minik serçelerim de gelmişŞeniz hepinizin burada olmasını çk özledim benturkbayragi

bizde seni çokk özledikk yafruuuuu Şeniz

ooooo şenlenmiş buralar hoşgeldiniz güzeller... opuyorumnanaktan
sende hoşgeldinn kuzummm opuyorumnanaktan

angelım,seytinim,kuzucum hepiniz hoşgeldiniz Şeniz
zemuszemusözlemişim burayı bee opuyorumnanaktan

hb güzellikk opuyorumnanaktan
seeeen kısının adısıda asyaa öyleemiiii kaydirigubbakcemile5 çokk güzelll :emir_bebek:
geçen sormuştun cevap veremedimm bizde bal böcüüümmlee 5+4 üss kalp atışına gitcez as kaldı zemuszemus

kıslarrr hepiniz hoşgeldiniz ....hadi bakalm hırsla başlayalımmm ....
handecim sende hoşgeldin burada biebirimizi motive ediyoruz zaten ,inş bizde yine o motivasyonu yakalıcaz....
serserim şimdi cuma başlıcazmı nasıl yapcaz bi sürü kilo aldık bu hafta takım battı :((( sadece hülya ben ve betüş -20 leri buluoz valla .....

kuzucummmmm özledim seni yerim valla bak niyetlim kuzu kuzu duruyosun orada ....

Back