selam arkadaşlar bentakımlara yeni katıldım 9. takımdayım ama kimse gelip gitmiyor kaldım tek başıma..öyle bir uğrayayım dedim...
hoşgeldin canım a.s.ramazan olmasa kahve ısmarlardık ama:kedi:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selam arkadaşlar bentakımlara yeni katıldım 9. takımdayım ama kimse gelip gitmiyor kaldım tek başıma..öyle bir uğrayayım dedim...
tamam handecim verdiğin bilgiler için sağol a.s.ben de kuralları yazayım sana :) düzenli olarak siteye girip paylaşım yapmak gerekiyor yani ne yedin ne içtin spor vs..ramazan sonrası da uygulamaya koyacağımız bi madde daha var üst üste 2 hafta 500 gr veremeyeni ceza bekliyorkaydirigubbakcemileaklıma geldikçe yazarım şimdilik bunlar vra kızlar hatırlarsanız siz de yazın
tam zamanında yakalamışım yanialkisalkisalkisevet handecim cuma sabahları kilo bildirim günümüz en önemli noktayı unutmuşum:roflol: bizim takımımız tatildeydi daha bu sabah açtık da:kedi:herşeyi unutmuşum yavvvkaydirigubbakcemile3
bir de cuma bildirimde bulunmama cezası vardı sanırım :uhm:
oyyy benim minik serçelerim de gelmişŞeniz hepinizin burada olmasını çk özledim benturkbayragi
hoş geldinn canımmm benimmm bi öpimm opuyorumnanaktanbende geldimmmmmmmmmmmmm :lepi:
hayırlı uğurlu olsunn
ben bu aralar çok yoğun vede yorgunum resmen kemiklerimin ağrıdığını hissediyorumm bide malum halsizlik 4 günde 3 kilo verdim böle giderse ramazan sonunda iğne ipliğe dönücemmm sositososito
oyyy benim minik serçelerim de gelmişŞeniz hepinizin burada olmasını çk özledim benturkbayragi
sende hoşgeldinn kuzummm opuyorumnanaktanooooo şenlenmiş buralar hoşgeldiniz güzeller... opuyorumnanaktan
angelım,seytinim,kuzucum hepiniz hoşgeldiniz Şeniz
zemuszemusözlemişim burayı bee opuyorumnanaktan
hoşbulduk cnm.... az özleyin bizleri dedikkk........anaammm ne güzel şenlenmiş burası tekrardan
hoşgeldiniz şekerler