Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

evet yarışçım olabiliyor kilitletiriz tatile çıktığımızı söyleriz sonra istediğimiz zaman açtırırız :) yoksa manzara değişmeyecek kimimiz izne ayrılacak girmeyecek kimimiz mezun olacak kimimiz işleri yoğun olacak en iyisi kapatmak sonra yeniden açtırmak

yeni konuşma yerimiz geyikte olabilir çalışan kadınlar kulübüde olabiliryerimsenibenyine hergün konuşuruzopuyorumnanaktan
serserim diğer arkadaşların da fikrini aldıktan sonra
sohbete devam edebileceğimiz topikin linkini buraya iliştirirsin
ordan devam ederiz inş. kaydirigubbakcemile5

tamam tatlımŞenizkızlar giderayak yine bir şey buldum:roflol:ahmet marankinin 5-6-7 -temmuzda yapılmasını önerdiği kirazlı detoks diyeti:kedi:yüzümde kolumda sırtımda hep sivilceler kocaman akneler başladı şu vücudu bi arındırsam diyorumdelikafaduldensadece suyla meyve suyuyla yapamadım ama 3 gün boyunca kirazla yaparım sanırımhihoyyyt

günaydın millet opuyorumnanaktankimse girmedi demekki okuyup cevaplanmadığına göre:umursamaz zaman kararım ok dir:umursamaz:bugün kapatma fikrimizi belirtiyorum o zaman ramazan ayı da geliyor ne yapsak ki :gitme:çok uzun süreli kapatmayalım bencede 1 ay olsun nan 1 ay yeter aklımız başımıza almamızakaydirigubbakcemile

zaten juju ile almiş yazmıyorlar dogru düzgün unuttular bizi
eee artık bebek topiclerinde geziyorlaropuyorumnanaktan
artık hiçten ugramazlarrr:mymeka:

günaydın kızlar Şeniz
nan şirin geçmişi okumuyosun sen heralde lmaz:
biz yazıyoz da sen görmüyon :mymeka:
nan ben yazmasam da hergün uğruyorum buraya alışkanlık yaptı herhal zemuszemus opuyorumnanaktan

günaydınnnnn Şeniz takım kapanıyomu nan bi msn de çıtlatsanıza :mymeka: giremedim kaçgündür haftay kadarda giremem zaten yarında yokum düğünümüz var bu hafta bi atlatayaım bıktım düğünlerden kafamçokkarıştı neyse şu geçmişe bi bakyımda fikir beyan edeyim ne demişiniz bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…