kesinlikle :sinifsinif:günaydın kızlar Şeniz
şirincim aslında sürekli giriyorum da yazmıyorum :1hug:
seytin ve yarışçı hanım o fazlalıklar gitmeden nereye gidiyorsunuz acaba :mymeka: Çok üzgünüm çoook
ben söyliyeyem ayrılırsanız kilo almaya başlarsınız hııı burası en azından sizi frenliyo yerimseniben
kızlar günaydın
zeytincim hayırlısı olsun kız ne çabuk 78 den indin sen bakim 1 haftada oldu demi?:uhm:
kızlar aslında bende takımdan ayrılmak istediğimi söyleyecektim.
zeytinle çakıştık
kızlar diyet modundan sıkıldım diyetteyim dedikçe daha çok yiyiyorum hep kaçamak yapmak istiyorum ve abartıyorum.cokacimcoook:sinifsinif:
bir süre belki ayrılmak iyi gelecektir.benneyaptımki
kafamı toplayıp eski azmimi kazanmam lazım.
bide bişey diyecem kızlar ama bana kızmayın semihanın dedikleri doğruydu galiba son zamanlarda kimse uğramıyor buralara hiç motive olamıyoruz tek merakım hayal+betüş+pınardı onları takip ederken motive oluyordum artık onlarda uğramıyorlarmafoldumben
belki yine bir süre sonra takıma dönerim ama ara vermek iyi olacak galiba:a015:
bu cuma bildirimi yaparım sonra giderim:gitme:
sorma almişim
hep acım hep ac :roflol:
bende yanıma 2 kilo meyve alıyom onları yiyom
sen nasılsın bulantılar gecti dimi
bence mantıklı serserim vereliniortakgünaydınbenneyaptımkio zaman toplantı yapıyoruz herkes gelsin fikrini söylesin benneyaptımkibenim düşüncem takımdaki kişi sayısı düşüyor ee yaz da geldi isterseniz hep beraber izne ayrılalım topiği kapatalım mesela 2 ay sonra açalım yeniden ne dersiizCADIARZUöslemcim as sonra akıbetimiz belli olacak bekle biraz istersen:1ninca:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?