Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

günaydın hnmlarra.s.

kaçgündür koşturup duruyodum tartılamamştım sabah bi tartılıyım dedim sonuç çok iyi 74.9u gördüm şaşırdımmm zıpladım havalara sanırım bende yarın mezun olucam zaten yaz geldi şurası burası derken herkes bi yere dağılıyoo bende ilk hedefime ulaştım belki bunu korumak istiyorum ramazana kadar ondan snra allah kerim a.s

günaydın fıstıklar
oğluşumla öpüyoruz sizi opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

sana gelelim düdük zeytin
bu kilo hedef olur mu nan
cok varlığını hissettik sankii bide mesun olcekmiş :mymeka:
bi 70 i gör bakalım
sonra gidersin:umursamaz:

kızlar günaydın

zeytincim hayırlısı olsun kız ne çabuk 78 den indin sen bakim 1 haftada oldu demi?:uhm:

kızlar aslında bende takımdan ayrılmak istediğimi söyleyecektim.
zeytinle çakıştık
kızlar diyet modundan sıkıldım diyetteyim dedikçe daha çok yiyiyorum hep kaçamak yapmak istiyorum ve abartıyorum.cokacimcoook:sinifsinif:
bir süre belki ayrılmak iyi gelecektir.benneyaptımki
kafamı toplayıp eski azmimi kazanmam lazım.
bide bişey diyecem kızlar ama bana kızmayın semihanın dedikleri doğruydu galiba son zamanlarda kimse uğramıyor buralara hiç motive olamıyoruz tek merakım hayal+betüş+pınardı onları takip ederken motive oluyordum artık onlarda uğramıyorlarmafoldumben

belki yine bir süre sonra takıma dönerim ama ara vermek iyi olacak galiba:a015:

bu cuma bildirimi yaparım sonra giderim:gitme:

günaydın kızlar Şeniz
şirincim aslında sürekli giriyorum da yazmıyorum :1hug:
seytin ve yarışçı hanım o fazlalıklar gitmeden nereye gidiyorsunuz acaba :mymeka: Çok üzgünüm çoook
ben söyliyeyem ayrılırsanız kilo almaya başlarsınız hııı burası en azından sizi frenliyo yerimseniben

vereliniortakjujum ortak nasılsın bakalım oğluşun nasıl
nan juju midem de bi fil var sanki sürekli açım ya :1shok: :kedi:
sen de ölemisin fisfisfis mirmirmirmir

kesinlikle :sinifsinif:

kesinlikle aynı duyguları yaşıyoruz cnm

cnm sağlık orucu gibi bişey apmaya çalıştım sırf sıvıyla değil ama az yemek yedimm hafif şeyler yedim bide cideen totom yere değmedi hiç onunda etkisi var

Son düzenleme:
sorma almişim
hep acım hep ac :roflol:
bende yanıma 2 kilo meyve alıyom onları yiyom

sen nasılsın bulantılar gecti dimi

çok şükür geçti canım bulantılarım sırnaşık şey
bende 1-2 saat arayla yemeye çalışıyorum yerimseniben
hergün bi poşet hazırlayıp getiriyorum evden :1rolleyes:

günaydınbenneyaptımkio zaman toplantı yapıyoruz herkes gelsin fikrini söylesin benneyaptımkibenim düşüncem takımdaki kişi sayısı düşüyor ee yaz da geldi isterseniz hep beraber izne ayrılalım topiği kapatalım mesela 2 ay sonra açalım yeniden ne dersiizCADIARZUöslemcim as sonra akıbetimiz belli olacak bekle biraz istersen:1ninca:

bence mantıklı serserim vereliniortak
böylelikle herkes takımı özleyecek, moral toplayacak
ve sonuçta yeniden ihtiyaç hissedecek

bunun neticesinde tekrar biraraya gelen takımdan daha fazla verim ve enerji alınacaktır :lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…