• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

***7.TAKIM 111.ETAP ***

serseri ( 66.5 / 66.0 / 0.5/ 0.75 %)
Abetüş ( 53,6 /
yarisci ( / 75 /76.0 /-1 / -1.33 %)
şirin06 ( 64.0
Zeytingözlü ( 78.9 /74.9 /4.0 / 5.07 %)
hayalgözlü ( 75,5 / 75,5/ 0,00 /0,00%)
open_sea(66,9 /

7. TAKIM TOPLAM KİLO :

regl haftam zorlamadım bu hafta...

tamam tatlımŞenizkızlar giderayak yine bir şey buldum:roflol:ahmet marankinin 5-6-7 -temmuzda yapılmasını önerdiği kirazlı detoks diyeti:kedi:yüzümde kolumda sırtımda hep sivilceler kocaman akneler başladı şu vücudu bi arındırsam diyorumdelikafaduldensadece suyla meyve suyuyla yapamadım ama 3 gün boyunca kirazla yaparım sanırımhihoyyyt

bende buldum onu aşe bende yapacaktım bugün yazayım didim 3 gün onu yaptıktan sonra arkasından karpuz detoksu geliyor ama 15 günde 5 kilo kas ve su kaybı olmadan veriiyorsun
gelelim kapanma fikrine olabilir ben 1 ay zor girerim 1 ay kapatalım isterseniz çokda uzamasın pınar 1 hafta dedi 2 hafta oldu tatilde hala benimde düğünlerim var bu aralar ben her fikre uyarım inan hayal demese cuma olduğunu unuttum kafamçokkarıştı kafam bu aralar çok karışık nan seytin sen ne zaman mezun oldun nan :mymeka:

***7.TAKIM 111.ETAP ***

serseri ( 66.5 / 66.0 / 0.5/ 0.75 %)
Abetüş ( 53,6 / 53,6 /0,0 / 0,0 %)
yarisci ( / 75 /76.0 /-1 / -1.33 %)
şirin06 ( 64.0
Zeytingözlü ( 78.9 /74.9 /4.0 / 5.07 %)
hayalgözlü ( 75,5 / 75,5/ 0,00 /0,00%)
open_sea(66,9 / 66,9/0,0 /0,0%)

7. TAKIM TOPLAM KİLO :

bende regl oldum sonunda şakkıdı

günaydınnnnn Şeniz takım kapanıyomu nan bi msn de çıtlatsanıza :mymeka: giremedim kaçgündür haftay kadarda giremem zaten yarında yokum düğünümüz var bu hafta bi atlatayaım bıktım düğünlerden kafamçokkarıştı neyse şu geçmişe bi bakyımda fikir beyan edeyim ne demişiniz bilmiyorum

facede msn de fink atcana gel bide buaraya bak :mymeka:

nan hayal benimi gördün rüyanda kafamçokkarıştı

nan şirinee buraya hala hepinizden fazla ben geliyom bee :1rolleyes:

herkese günaydın
zeytin tebrük ederim a.s.

haberlerdemi duydunuz geçen harika diyet falan diolardı,
ben yapmıyom diyet falan bıraktım idda edildiği gibide almadım yerimde sabit duruyorum
ahada kahvaltıda simit te yedim,
regl olunca hepten saldım ama toplarım yakında kapanma ara verme işine gelince ne derseniz o ben uyarım...

sezer kimsenin bi yerde cirit attığı yok kuzum sadece arada bakıyroruz orayla bura bayağı farklı,
burda herkesi oku tek tek cevap ver baya vakit alıyo işin gücün içindede olmuyo kusura bakmayın hatunlar hepimiz çalışıyoruz ve bilios demi iş ortamlarını,
müsaitken gece gündüz buradayız kepenk açıp kapattığımızda oluyor,
he ayrıca rüyamda seni gördüm ama yüzünü değel bana mesaj çekiyordun takım kapanıyo bi gelsen die,
dün şirincim yazmıştı uğrayın bi diye onun etkisiyle gördüm sanırım ama nie seni gördümde şirini değil yorum yok:)...

sezer kimsenin bi yerde cirit attığı yok kuzum sadece arada bakıyroruz orayla bura bayağı farklı,
burda herkesi oku tek tek cevap ver baya vakit alıyo işin gücün içindede olmuyo kusura bakmayın hatunlar hepimiz çalışıyoruz ve bilios demi iş ortamlarını,
müsaitken gece gündüz buradayız kepenk açıp kapattığımızda oluyor,
he ayrıca rüyamda seni gördüm ama yüzünü değel bana mesaj çekiyordun takım kapanıyo bi gelsen die,
dün şirincim yazmıştı uğrayın bi diye onun etkisiyle gördüm sanırım ama nie seni gördümde şirini değil yorum yok:)...

iyide neden tersliyorsun
ben zaten betüşe yazmıstım ki

facede msn de fink atcana gel bide buaraya bak :mymeka:

nan hayal benimi gördün rüyanda kafamçokkarıştı

nan şirinee buraya hala hepinizden fazla ben geliyom bee :1rolleyes:

herkese günaydın
zeytin tebrük ederim a.s.
nan hasbam çoğu zaman msn im bile kapalı artık :mymeka:
Msn de olsaydın dün dicektim şekerim ama yoktun:umursamaz:hülla vardı ama meşguldü dedim gelince okusunlarkaydirigubbakcemile4

evet yoğun olunca kapatıyorum kuşum görmedim sezer hanım gördünmü tam üstüne geldi :roflol: fink atamıyom bu aralar :roflol:

kız cadı ben nie tersleyim seni tersimi ben sana heç göstermedim zaar sor betüşe anlatsın kuzum,
aşk olsun nie tersleyim didim sadece betüşe didinde biz 3ümüzde yokuz bu ara facede gördüğünde hep biziz ben yazarsam betüşete bakyı o yazarsa ben ondan didim,
alıngan cadııııııııııııı...

kız cadı ben nie tersleyim seni tersimi ben sana heç göstermedim zaar sor betüşe anlatsın kuzum,
aşk olsun nie tersleyim didim sadece betüşe didinde biz 3ümüzde yokuz bu ara facede gördüğünde hep biziz ben yazarsam betüşete bakyı o yazarsa ben ondan didim,
alıngan cadııııııııııııı...

:kedi: ne bileyim kuzum birden öle okudum
kusura bakmaa
sanırım eyy deelem mafoldumben

selam 7 takımın sempatik hatunları nasılsınız.umarım herkesler iyidir. ama hayırdır kapatma falan,umaarım sorun yoktur kızlar.hayalim sen nerlerdesin,neler yapıyorsun görüşemedik epeydir. hepinizi öpüyorum kızlar.kendinize iyi bakın olurmu.

Back