Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

efem petüseeeeeeebakda gelllll opuyorumnanaktan
çok güzel çıkmşşşsn valla görmesydm yeni halini dışarda görsem tanımazdm okdar farkllıkiii bi okadar da güzel göz aşına olunca bitii gitiiiP
betüşşşkaydirigubbakcemile5

serserrrrrrrrriiiiiiiiim benim deli dolu sevgilim nirdeeeeee acep:kedi:

ben yürüysü bırakınca kg alddım abur cubura düsknlğüm yok artık yemeyi düsünme beynine sürekli komut ver acıkmadım dıye salata suyu içeblrz mesala maydonoz salalık haslayıp suyunu denıycem yarın enfessssssss:lepi:
bana musade sonra uğrarım görüsürz kızlarrrrrrrr

arkadaşlar bişey dicem ama yanlış anlamayın olurmu:çok üzgünüm: bundan sonra buraya her sabah sonuçlarınızı bildirin yaptıklarınızı veya zorlandığınız noktaları ama sorularınızı ziyaretçi bölümüme mesaj bıraksanız daha iyi olur gibi geliyor çünkü biliyorum seslerini çıkarmadılar ama takım arkadaşlarım rahatsız olsun istemiyorum tüm gün sorularla geçmiş çünkü :roflol: soruları orda paylaşalım bende cevaplıyayım olurmuu sonuçları sorunları başarıları zorlukları ve yaşadıklarımızı burda paylaşalım olurmu kaydirigubbakcemile5 gerçekten kimseyi rahatsız etmek istemiyorum umarım topiğimizde geri açılır senağlama başka diyecek bişey yok ::(((( gerçekten merakınızı anlıyorum çünkü ben ilk sağlık orucu cümlesini duydum serserimden sonra ortadan kayboldu akşama kadar kızın peşini bırakmadım bi msn den bir burdan 4 koldan cımbızla laf aldım :mymeka: garibimin işi çok yoğundu kurtulmadı benden o 1 konuyu atıyor kayboluyor ben hemen 2. istiyorum kafasına vura vura :mymeka: ogün bi hal olmuştum :roflol: içinde bulunduğunuz korkuyu merakı motiveyi anlıyorum ama dediğim gibi ziyaretci profilinden yardımcı olayım belki arkadaşlar rahatsız olmuş olabilir diğerlerinide burdan paylaşalım olurmu :uhm:

Son düzenleme:
ahleyar22 : bk (63,00), 1.gün (60,5 )
shopaholic : bk (77,00), 1.gün ( 76,2 )
zeytingözlü : bk (80,00), 1.gün ( )
degua : bk (59,1 ), 1.gün ( )
azrasıla : bk (99 ), 1.gün ( )

bende geldim kizlar iste kilomuda bildirdim felaket mutluyum tam gaz devam oruca hic bir yan etkisinide görmedim cok sükür

betüsüm nediyon gülüm kiz fotolari koymusunuz göremedim tam bakcaktim eltim geldi gene kaldi yaaa face koyunda ordan bakem bari aman merak edeyom noldunuz diye

ahleyar22 : bk (63,00), 1.gün (60,5 )
shopaholic : bk (77,00), 1.gün ( 76,2 )
zeytingözlü : bk (80,00), 1.gün ( )
degua : bk (59,1 ), 1.gün ( )
azrasıla : bk (99 ), 1.gün ( )

oyyyyy kamerim tıpkı biz gibi olmuşun anam :1shok: tebrikler ama yinede 1 gün için çok gaza az bas kaydirigubbakcemile5

Kamer sabahtan akşama kadar mı 2,5 kg.verdin canım? Haa bu arada biz seni mezun edeli 2 ay oldu olmadı 56 ile ne ara 63 oldun sen şekerim yaaa:) Burdan ayrılınca saldırdınız mı yemeee naptınızzz?

valla gitti kiz sebom sende yap anam gel hadi cok kolay oluyo hicde bisey olmuyo merak etme valla evet bi ara salmistim kendimi son iki üc haftada aldim ben fazla istahim vardi yemek canim istiyodu hep ondan bende boslayinca oldu simdi geri verecem onalri ama bunun sayesindeopuyorumnanaktan:1hug:

merhaba bayanlar.umarım herkesler iyidir. gerçi kimsecikler yok olsun ben yine yazam dedim. hayalim bekle demişsin bacım görmedim yine resmini neyse müzait olunca tekrar koyarsın resimleri inşallah. hepinizi kendinize iyi bakın iyi akşamlar. opuyorumnanaktan

günaydınlarrrrrr a.s.

hemen konumuza gelelim pazartesi petüşümle görüştükten snra müsili içtimmm anam o ne öle mahvoldum 10 15 dk kadar snra bişey olmadı iyiydim dedim sabah nasılsa etkisi çok değil sabah bida içtim :mymeka: deyim yerindeyse ölüyoum dün zaten hava çok sıcaktı benim sıcakta tansiyonum çok düşüyooo bide dışarda kaldım 3 4 saat tam güneş vaktinde akşam olduğun pilim bitti ve tan siyonum 4 8i gösterdi ayran falan içtim ama kar etmedi o yüzden yedim yemek zorunda kaldm ama genede 800 gr falan gitti:1shok:az önce tartıldım:lepi:
3 aylar sebebiyle 3 gün oruç tutucam allah nasip ederse :Saruboceq: snra gene başlıcam ve dışarı çıkmıcam evimde oturarak yapıcam başka yolu yok ama bu hafta değil zaten hala başım dönüyooo kafamçokkarıştı
size kolay gelsin a.s.ahleyar tebrikler bu ne hız ayol 2.5 kilo bravo vallavereliniortak alkisalkisalkis alkisalkisalkis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…